ShiftDelete.Net Yayında

0
berkin
Uzun bir süredir küçük bir arkadaş grubuyla üzerinde çalıştığımız ShiftDelete.Net bir kaç gün önce yayına girdi. Yayına girene kadarki çalışma yoğunluğumuz devam ettiği için bu vakte kadar uzun süredir üyesi olduğum FazlaMesai'yi bu gelişmeden haberdar edemedim.
Internet sitemiz kendi hâlinde bir bilgisayar dergisi olma çabasında. İçeriği elimizden geldiğince zengin tutmaya çalışıyoruz. Güncel haberler yanında, yazılım, donanım ve Internet makaleleri hazırlıyoruz. İleride ürün incelemeleriyle beraber içeriğin daha da renkleneceğini düşünüyoruz.

Kolay erişim sağlaması ve kolay yönetilebilmesi açısından Mambo İYS kullanıyoruz. Sitemizin şablonu ise kolay kullanım ve göz yormayan içerik sunumu ölçütlerine bağlı kalarak elimizden geldiği kadar değiştirildi ve sonuçta bu hâli aldı.

Şu an için kullandığımız İYS'nin bize sunduğu bir çok özelliği kullanmıyoruz: Birden bire altından kalkamayacağımız bir yükün altına girmek istemedik. İleride daha da gelişeceğini umuyoruz.

Görüşler

0
Nightwalker
Ellerinize sağlık dizayn ve içerik çok güzel olmuş. Umarım devamı gelen pbir proje olur.
0
Teorisyen
Ben uzun zamandır böyle bir site arıyordum..
Bu site bilgisayar kültürünü çok boyutlu ele alacak gibi görünüyor...
Uzun lafın kısası, gerek tasarımı, gerekse içeriği bakımından çok güzel bir site olmuş.
Şimdiden yer imlerime ekledim bile...
Elinize, gözünüze, gönlünüze sağlık...
0
hayalperest
Tasarımı beğendim. Demek ki fazlamesai ile birlikte artık sizi de takip edeceğiz Çalışmalarınızda başarılar!
0
Soulblighter
Ellerinize sağlık. Ben de siteye girdim ve bütün haberleri okudum. Gerçekten (bana göre) ilginç konular vardı. Uzaktan eğitim konusunda çalışmış ve ViewletBuilder'ı çok sık kullanmış biri olarak hazırladığınız sunumları çok beğendim. Bu tür sunumlara yenilerini eklemenizi umuyorum.

Her yönden güzel bir site olmuş. Umarım devamı gelir ve bu güzel emeğinizin karşılığını bir şekilde alabilirsiniz...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google´den email servisi

sametc

‘Gmail’ adını taşıyacak olan yeni email hizmetinin içinde, gönderilen ve gelen email metinlerini tarayacak bir arama motoru bulunacak. Gmail kullanıcılara 1 gigabyte ücretsiz alan sağlayacak. Bu rakam yaklaşık 500 bin email sayfasını tutabiliyor.
Google, Gmail servisinin finansmanını alışılmadık bir şekilde sağlayacak. Google arama motoru, email metinlerinde geçen konulara ilişkin reklem linklerini emaillere iliştirecek. Örneğin, iletişim kuran iki kullanıcının gitmeyi planladıkları bir konserin bilet satışına dair internet linki email ile beraber gelecek. Google ilk etapta imtiyazlı kullanıcılara açılacak olan deneme servisinin ardından, Gmail’i bir kaç hafta içerisinde internete taşıyacak.
devamı: www.ntvmsnbc.com

Internet`in sonu veya Internet V2

sundance

Herşey önde gelen danışmanlık şirketlerinden birinin e-ticaret'i sorgulamasıyla başladı. "İyi güzel de ne zaman para kazanmaya başlayacağız ?" denildiğinin haftası Nasdaq hisselerinde %10 düşüş yaşandı.
Şimdi ise ICQ'da online insan bulamıyoruz ???

Internet'in sonu böyle mi geliyor acaba ?

Resmin Tamamını Görün - ya da yöneticiler, B.B. King ve Metallica üstüne...

FZ

PHP yavaş yavaş dünyayı ele geçirmeye devam edip web programlama camiasında Java'yı iyice ezerken... Yok hayır konu bu değil, yani evet öyle bir yazı var ama yazıdaki bir şey dikkatimi çekti: The Big Picture.

Devam edince karşıma şöyle bir şey çıktı ama asıl vurucu olan kısmı en sonunda görebildim! Asıl vurucu olan ne miydi? Tabii ki işin eğlenceli kısmıydı yani...

rainbow9 - web tabanlı web geliştirme laboratuvarı

anonim

Rainbow9, Javascript,CSS ve HTML dilleriyle web arayüzü geliştirenler için yapılmış, açık kaynaklı bir laboratuvar uygulamasıdır. Rainbow9 ile geliştiriciler pratik biçimde deney/derleme işlerini arşivleyebiliyor, isterlerse çalışma grubu oluşturarak projeyi eş zamanlı yönetebiliyorlar. Rainbow9, aynı zamanda kod tamamlama ve javascript tabanlı eklenti desteği gibi özelliklere de sahip, kullanmaya başlamadan önce tanıtım videosunu izlemekte fayda var.

Linux`da GPRS

m1a2

Çok sayıda faydalı Türkçe-NASIL belgesine ulaşılabilecek www.belgeler.org sitesinde Linux`da GPRS ile ppp bağlantısının anlatıldığı kısa bir Linux-GPRS-NASIL belgesi gözüme çarptı. TELSIM bu GPRS servisini cüz`i bir ücretle sunuyor (bu yıl işler değişebilir mi ?). AYCELL ücretsiz. TURKCELL ve ARIA`yı incelemedim. Halen TTnet-145 üzerinden tuzluca sayılacak telefon faturlarıyla internet`e bağlanan bir kişi olarak GRPS üzerinden internet`e çıkan arkadaşların deneyimlerini bu fırsatla öğrenmek isterim. Fatura bilgileri, bağlantı hızı ve kalitesi vesaire. Ne yaşadıysanız yazın :) Ekonomik bir internet bağlantısı için GPRS dışında -benim denemediğim- başka seçenekler de var şüphesiz. Dileyenler bu kapsamda onlar hakkında da topluca değerlendirme yapabilir.