Origami Projesi

0
peterparker

Görüşler

0
darkhunter
Kulislerde konuşulanlar, bu ürünün Ipod'un ve PSP'nin pazarını hedeflediği yönünde... Buna ek olarak ürünün temel bilgisayar işlerinde de (internet/ofis) kullanılabileceği yönünde bir bilgi (!) varmış...

Tabi bunlar sadece spekülasyon...

M$'i dikkatle takip edenler, pazarlama politikalarında ciddi değişiklikler olduğunu söylüyorlar. Sanırım bunu burada da bir nebze görüyoruz... Sizin vaad ettiğiniz şeylerin tamamını sizden önce, hakkıyla yapmaya başlamış özgür yazılımlar varsa, atabileceğiniz en mantıklı adım çözümünüzü iyi pazarlamak olsa gerek ;)

Tabi iyimser olmakta fayda var:

Bakarsınız çok ucuza mal olan, aynı anda 3 program çalıştırabileceğiniz bir mini bilgisayar geliştirmişlerdir...

Ya da tuvalet kağıtlarının bitmesi sorunsalına bir çözüm getirmişlerdir (umarım öyledir, bu gerçekten insanlık adına daha faydalı olur :))...
0
turkix
Flash animasyonunun bende uyandırdığı beklenti 9 Mart'ta yaratılışın sırrını öğrenicez; ya da ilk defa uzaylılarla karşılaşıcaz :) keşke...
0
coderlord
Tahmin yapayım. Animasyonu izleyince nedense aklıma kablosuz bir ağ geldi. Heryeri kapsayan kablosuz internet.
0
sleytr
Eğer gerçekten her işi yapabilen uygun fiyatlı bir dizüstü&cep bilgisayarı hibridi olacaksa umarım enerji sorununa da yenilikçi bir çözüm getirmişlerdir. Örneğin metanolle çalışan yakıt pili ya da en azından kalem pille çalışabilme seçeneği. Zira benim TÜM taşınabilir cihazlarda yaşadığım en büyük eksiklik tan lazım oldukları zaman pillerinin bitmesi. Zaten aman pili bitmesin diye düşünmekten aleti rahatça kullanamıyorsunz bile...

Düşünsenize uzun hesaplamalar sonucunda tam ekrana "42" yazacakken pili bitiyor. Ne anlamı kaldı onca özelliğin :)

0
cbc
http://www.engadget.com/2006/02/24/microsofts-origami-project/
http://kevintwodotoh.com/2006/02/25/hardware/origami-video-the-real-deal.html

nokia 770 ile yarışmak galiba amaçları
0
hamdinp
Linki kullanarak gittiğimizde bizi http://www.origamiproject.com/2/ gönderiyor. Birde http://www.origamiproject.com/1/ i denerseniz farklı bir animasyona ulaşırsınız ve proje tarihinin normalde 02.03.2006 oldunu görürsünüz.
0
Challenger
Hayır, o tarih proje tarihi değil. 02.03.2006' da ne olduğunu göreceksiniz tarzı bir mesaj sadece. 02.03.2006' da da girince 2. animasyonu görüyorsunuz. Orada verilen tarihte ne çıkacak artık kim bilir :)
0
feran
http://arstechnica.com/news.ars/post/20060303-6307.html
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft: Daha Güvenli IE için, sisteminizi XP'ye güncelleyin

Soulblighter

Eğer sizde XP'den daha eski bir sürüm Windows kullanan 200 milyon kişiden biriyseniz ve Internet Explorer'ınıza yeni güvenlik geliştirmelirini uygulamak istiyorsanız, paranızı cebinize koyun :)

Çünkü Microsoft, Internet Explorer'ın yeni sürümünü sadece Windows XP'nin (Hizmet Paketi 2 ile) bir parçası olarak sunmak istiyor. sisteminizi XP'ye güncellemek için $99 gözden çıkarmanız gerek. Eğer ilk kez Windows alacaksanız XP fiyatı $199.

Microsoft Lisanssız Yazılım mı Kullanıyor?

WoLoLo

İddia sahibi Alman PC-Welt dergisi, kendi Windows XP'nizde de kontrol edebileceğiniz bir "crack imzası" yakalamış. "C:/WINDOWS/Help/Tours/WindowsMediaPlayer/Audio/Wav" klasöründe bulunan ses dosyalarını kelime işlemci ile açıp en son satıra baktığınızda,
"LISTB INFOICRD 2000-04-06 IENG Deepz0ne ISFT Sound Forge 4.5"satırını göreceksiniz.
Sound Forge, Sony'e ait bir yazılım. Ancak "Deepz0ne" müzik yazılımlarının lisansını kırmakla ünlü bir warez grubu olan Radium'un bir üyesi. Aynı zamanda bir kaç sene önce Sound Forge 4.5'in lisanssız versiyonunun da dağıtımını yapan kişi.

"DeepzOne" imzasının Windows dosyaları içerisinde ne aradığını ve bundan kimin sorumlu olduğunu birilerinin açıklaması gerekecek...
Kaynak : PC Labs

Ucuz Windows, Linuxçuları kızdırdı

acemi_

Künye bölümünde "sektörün doğru, tarafsız ve gerçek olarak bilgilenmesini sağlamak ve sağlıklı bir iletişim kurmak amacıyla yayınlanmakta" olduğu belirtilen TÜBİDER'e ait TÜBİDER Bilişim Dünyası adlı sitenin bana gönderdiği spam mail ile "Microsoft'un Türkiye'de de Türkçe olarak sunmaya hazırlandığı Ucuz Windows işletim sistemi için Linux cephesinin küplere binmiş" olduğunu öğrendim.

VMware Microsoft ile anlaştı

elrond

VMware den büyük bir başarı haberi geldi. VMware üreticileri ürünü Microsofta satmayı başardı. Microsoft satış ekibi -ki bu 6000 kişi demek oluyor- ürün demolarında VMware kullanacak. özellikle 1 den fazla makina kurulumu gerektiren satış demolarını tek bir laptop ile gerçekleştirebilecekler böylece.

ASP.NET için MATRIX çıktı!

FZ

ASP.NET topluluğu tarafından ASP.NET yazılım geliştiricileri için geliştirilmiş Web Matrix yazılım geliştirme aracı bedava olarak kullanıma ve download'a açıldı!

Visual Studio.NET'i hantal bulanlar, daha ufak tefek, hafif ve doğrudan Web'e yönelik uygulama geliştirmek isteyen yazılımcılar 1.2 MB'lık bu paketi çektiklerinde ASP.NET yazılımları geliştirmek için Visual Studio.NET'e çok benzeyen bir arabirim ile karşılaşacaklar. Bu yazılımın öncelikli olarak göze çarpan özellikleri şunlar: