Herşey windows için ;)

0
conan
shellcity'de dolaşıyordum ki gözüme çarpan birşeyle irkildim :) Bir de ne goreyim, sevgili desktop managerimiz blackbox'ın windows için olanı da varmış! İlgilenip denemek isteyenler için sayfası şurada. Benim gibi görmeden inanmayanlar da buraya. Denemeden inanmayanlar ise koşa koşa tam buraya.

sundance buna bayılacak (tabii daha önceden görmediyse)

Görüşler

0
FZ
Blackbox'ı aylar önce Win2000 Professional PC'mde kullandım, güzel, şirin ve hızlı bir masaüstü yöneticisi ancak o mantaliteye alışmak biraz vakit alıyor, başlangıçta insanı biraz aptallaştırıyor :) Win2000 üzerinde kullananlar bir anda masaüstündeki ikonlar kaybolunca paniklemesinler :)
0
larweda
Direk denedim, çok fazla hoşuma da gitti, ancak ufak bir derdim var, menu.rc dosyası yazmak saatler sürecek girişirsem. Default Windows start menu'mdeki kinkleri blackbox menüsüne çeviren bir tool bilen var mı? yoksa fırsat bulursam ben girişip ben yazıcam. :-)
0
sundance
Sevgili Conan, sence mümkün mü böyle bir şey :)) Blackbox4Windows`u -rtfm komut satırı kullanıcılar arasında fırtınalar koparttığı günden beri izliyorum :) Ama sağolasın :))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

MSN Maps ile Haugesund'dan Trondheim'e Çılgın Bir Yolculuk!

resilence

Biraz önce http://planet.gnome.org sitesinde okuduğum bir MSN komedisini paylaşayım dedim. Olayı canlı canlı yaşayıp derin derin gülmek için:

1- http://mappoint.msn.com/DirectionsFind.aspx adresine gidin

2- Başlangıç noktası (start) Norway, City: Haugesund girin.

3- Bitiş noktası (end) Norway, City: Trondheim girin.

4- "Get Directions" tuşuna bastığınızda karşınıza gelen harita gerçekten programcılığın son harikası!

Buradan da ulaşabileceğiniz süper harita akıllara zarar güzellikte...

Sendo Microsoft´a Dava Açtı

FZ

İngiliz cep telefonu üreticisi Sendo, eski ortağı Microsoft'a dava açtı. Sendo'ya göre, Microsoft kendilerine ait teknik sırları Sendo'nun rakiplerine vermiş.

BBC'deki habere göre Sendo şirketi bir Texas mahkemesinde bulunan belgelere dayanarak Microsoft'un diğer telefon üreticileri ile de bilgi paylaştığını iddia ediyor.

Microsoft'tan Mono Yorumu

anonim

Mono projesini ilk duyduğumdan beri içinde beni rahatsız eden birşeyler vardı. Her ne kadar açık kodlu bir proje olsada standartlarının M$ tarafından belirleniyor olması ve onların yararına olacak şekilde bir çok programcının emeğinin harcanması beni rahatsız ediyordu. Sonuçta hiçbir taklit aslının yerini tutamaz ve orjinalinin reklamını yapmaktan öte bir işe yaramaz. Habere gelince...

Microsoft Süperbilgisayar dünyasına giriyor

tongucyumruk

News.com'ta yayınlanan habere göre Microsoft şimdi de dağıtık sistemler ve süperbilgisayarlar piyasasına girmeye hazırlanıyor. Şu an Linux'un baskın olduğu alanlardan biri olan süperbilgisayar sistemlerinde Windows'un ne kadar tutunabileceği ise merak konusu.

Son olarak News.com'daki haberin orjinal metninden bir alıntı:

Microsoft hopes that its new Windows version will make it easy to manage clusters and to develop software for them. It also promises "a secure...platform with high performance and low total cost of ownership."

IE'de yeni güvenlik açığı

Challenger

"Yine mi?" dediğinizi duyar gibiyim. NTVMSNBC' de yer alan bu heberde "Güvenlik açığının arka-kapı açılarak, crackerların kullanıcının bilgisayarına sızabilecekleri ifade edildi. Açığı suistimal eden programın internet sitelerine konulduğu ve kullanıcıların internette dolaşırken, söz konusu açığı kullanan programı kapabilecekleri belirtildi. Microsoft güvenlik yetkilisi Stephen Toulouse, “Gerekli güvenlik yamalarının tamamlanması için hızlı bir şekilde çalıştıklarını” ifade etti." deniliyor.

Microsoft geleneğine uygun olarak bu açığa yama henüz çıkmış değil. İşin asıl ilginç yanı şu cümlede saklı: "Internet Storm Center ise daha ileriye giderek, internet girmek isteyen kullanıcıların bir süre için IE’den başka bir tarayıcı kullanmalarını önerdi."

Konu ile ilgili diğer kaynaklar: isc.incidents.org, Microsoft

Editörün Notu: Mozilla, FireFox, vs. gibi kolay kullanılan ve güvenli yazılımları çevremizde yaymak, eşimize dostumuza güzelce anlatmak ve onlara yardımcı olmak için bir sebep daha (olmadı masaüstü Mozilla ikonunu alışılmış IE mavi e ikonu ile değiştirin ;-).