Hata 1 milyon: Parası Ödenmedi

0
karum
Ticari bir hediyelik eşya sitesi olduğunu tahmin ettiğimiz http://www.esenhediyelik.com.tr sitesinin "title"ında aynen şu yazıyordu ==> HATA 1 milyon: Parası ödenmedi. HTML sayfasında da emeğinin karşılığını alamadığından sayfayı kapattığını belirten bir firmanın web adresi. "hata 1 milyon olayı" çok hoşuma gitti :)

Görüşler

0
angeleous
Az bile yapmislar :P Böyle adamların çıplak fotoğraflarını yayınlamak lazım :) (Şaka tabi)
0
oktay
Bak bakalim bu coluk cocukla bir daha is yapar mi duzgun sirketler. Insanlik hali 10 milyon ayri sebepten zamaninda odeme yapamamis olabilirler. Bu sekilde sacmaliklar yapmaya gerek yok. Bu tip seyler sirketlerin kendi arasinda veya mahkemede halledilir. Her olayi televolelestirmenin kimseye en ufak faydasi olmaz.

Saygilar.

oktay
0
SHiBuMi
İnsanlık hali mi :)) Bankadan çekleri dönünce ne diyorlar peki mesela abi kusura bakma çocuğa üst baş aldık ay sonu malum çıkışmadı falan mı :)

Düzgün şirket ödemesini zamanında yapar, doğru dürüst ödeme yapmayan/yapamayan şirket de düzgün şirket değildir. Türkiye'de sözlü anlaşma yapıp da işi teslim alınca bir anda kriz aklına geliveren niceleri var.
0
FZ
SHiBuMi´ye katılıyor ve diyorum ki hakkı yenen programcıların ve tasarımcıların sonuna dek yanındayız! :)
0
anonim
çoluk çocuk ?

Bu tür bir tepkiyi en son operanın ms'e karşı yaptığını gene bu siteden okumuştum.
0
redogre
valla bu biraz fazla iyimserce değil mi? Özellikle bizim avukatlarımız sizi paketler lafını duymuşsanız, fazla iyimser olduğunu anlarsınız... Burası Türkiye, bir web sayfası beklenen kazancı getirmediği anda hemen gözden çıkartılır, parası da ödenmez. Belki ilk başlangıç için anlaşma yapılır ama sonra ki şeyler hep lafla gelişir, işten vazgeçilince de alacağınıza elveda. Bence az bile... (Çok alacağı olan biri)
1
fkoksal

15 yılda hiçbir şey değişmemiş :)

1
redogre

7 yılda bir kriz oluyor ve başa dönüyoruz zaten :)

1
fkoksal

O ayri hikaye. Bir de söz ile iş yapmaya devam ediyoruz ve taraflardan biri genelde madur oluyor.

1
HasSimois

Şirketler her zaman hatalıdır.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ekonomik olarak en güçlü 100 ülke/şirket

sundance

2000'de yayınlanan bu rapora göre Dünya'nın en büyük 100 ekonomik gücünün 51'i çok uluslu şirketler.

Her ne kadar raporun yeni halini bulamamış olsak da, bizim için ilginç olanı 22 ve 23 numaralar. Kırmızı çizgi bizden başlıyor.

Web sitenizin ziyaretçileri için sanal temsilciler

ekimkaya

Bir "zayıf yapay zeka" (Weak Artificial Intelligence - İnsanlar tarafından etiketlenen terimleri tanımaya yönelik teknoloji) uygulaması olan Botégo, ürettiği "akıllı sanal temsilci"lerin bilinirlik kazanması ve yaygınlaşması için nispeten basit bir uygulamayı ücretsiz olarak kullanıma açtı.

Hollywood - Bittorrent el ele!

larweda

Sürekli tüm P2P kullanıcılarını korsan olarak etiketleyen ve internet paylaşımına savaş açan hollywood, Warner Bros ile bittorrent dünyası ile barış yapmaya hazırlanıyor.
Önümüzdeki yaz sunulacak yeni servisi ile Warner Home Video, DVD olarak piyasaya sürdüğü filmleri aynı zamanda da bittorrent üzerinden yaklaşık olarak DVD fiyatına satışa sunacağı duyuruldu.
Büyük medya devleri fikrini değiştirip akıntıya karşı yüzmekten vazgeçiyor olabilirler mi? Kaynaklar: Forbes news.com news.com slyck.com techdirt

BIG BROTHER IS WATCHING US !

ganzo66

"ABD Başkanı George W. Bush, terörizmle mücadele yasasını, Cuma günü imzalamıştı. Buna göre, ABD Adalet Bakanlığına bağlı Federal Soruşturma Bürosu FBI yetkililerinin, izleme ve dinleme faaliyetleri inanılmaz ölçüde genişletildi.

Bush‘un imzasının kurumasını beklemeden ve haftasonu olmasına bakmadan Washington‘daki en üst düzey hukukçular ...ülkedeki federal savcılara, 30 sayfalık bir e-mail göndererek, hükümetin, yüksek teknoloji aletlerinin nasıl kullanılacağını anlattılar"

WWW Kısaltmasını Beynimize Çakan Adamla Röportaj

FZ

Internet tarayıcınızın adres satırına her WWW yazışınızda Tim Berners-Lee'nin basit ama dünyayı değiştiren fikrinin somut halini kullanıyorsunuz. Avrupa'nın en büyük parçacık fiziği laboratuvarı CERN'de çalışırken, 1989 yılında "World Wide Web"i geliştiren bu yaratıcı aynı zamanda 1990 yılında ilk Internet tarayıcı yazılımı da tasarladı. Tim Berners-Lee ile yapılmış bir röportajı, ortaya attığı fikirler ve uygulamaların hayatımızı ne kadar dönüştürebildiğine dair düşüncelerini bu adresten izleyebilirsiniz.