Hata 1 milyon: Parası Ödenmedi

0
karum
Ticari bir hediyelik eşya sitesi olduğunu tahmin ettiğimiz http://www.esenhediyelik.com.tr sitesinin "title"ında aynen şu yazıyordu ==> HATA 1 milyon: Parası ödenmedi. HTML sayfasında da emeğinin karşılığını alamadığından sayfayı kapattığını belirten bir firmanın web adresi. "hata 1 milyon olayı" çok hoşuma gitti :)

Görüşler

0
angeleous
Az bile yapmislar :P Böyle adamların çıplak fotoğraflarını yayınlamak lazım :) (Şaka tabi)
0
oktay
Bak bakalim bu coluk cocukla bir daha is yapar mi duzgun sirketler. Insanlik hali 10 milyon ayri sebepten zamaninda odeme yapamamis olabilirler. Bu sekilde sacmaliklar yapmaya gerek yok. Bu tip seyler sirketlerin kendi arasinda veya mahkemede halledilir. Her olayi televolelestirmenin kimseye en ufak faydasi olmaz.

Saygilar.

oktay
0
SHiBuMi
İnsanlık hali mi :)) Bankadan çekleri dönünce ne diyorlar peki mesela abi kusura bakma çocuğa üst baş aldık ay sonu malum çıkışmadı falan mı :)

Düzgün şirket ödemesini zamanında yapar, doğru dürüst ödeme yapmayan/yapamayan şirket de düzgün şirket değildir. Türkiye'de sözlü anlaşma yapıp da işi teslim alınca bir anda kriz aklına geliveren niceleri var.
0
FZ
SHiBuMi´ye katılıyor ve diyorum ki hakkı yenen programcıların ve tasarımcıların sonuna dek yanındayız! :)
0
anonim
çoluk çocuk ?

Bu tür bir tepkiyi en son operanın ms'e karşı yaptığını gene bu siteden okumuştum.
0
redogre
valla bu biraz fazla iyimserce değil mi? Özellikle bizim avukatlarımız sizi paketler lafını duymuşsanız, fazla iyimser olduğunu anlarsınız... Burası Türkiye, bir web sayfası beklenen kazancı getirmediği anda hemen gözden çıkartılır, parası da ödenmez. Belki ilk başlangıç için anlaşma yapılır ama sonra ki şeyler hep lafla gelişir, işten vazgeçilince de alacağınıza elveda. Bence az bile... (Çok alacağı olan biri)
1
fkoksal

15 yılda hiçbir şey değişmemiş :)

1
redogre

7 yılda bir kriz oluyor ve başa dönüyoruz zaten :)

1
fkoksal

O ayri hikaye. Bir de söz ile iş yapmaya devam ediyoruz ve taraflardan biri genelde madur oluyor.

1
HasSimois

Şirketler her zaman hatalıdır.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google´dan çıkmak istiyorum ;)

sundance

Google´ın spider programcıkları Internet´i aralıksız tarayarak yeni sayfaları, eski sayfalardaki en son değişiklikleri Google´ın devasa depolama alanlarına atıyorlar. Bu sayede Internet´ten kalkan bir içerik, geçici bile olsa uzun süre Google´dan erişilebilir kalıyor.

Hal böyleyken Yok kardeşim benim sitemi Google indexlemesin ya da Sağolsun şimdiye kadar indexlediniz ama bundan sonra istemiyorum, beni cache dışına alabilir misiniz ? gibi ihtiyaçlar hasıl olduğunda ;) başvurulabilecek güzel bir makale

Türk Uzmandan ``Casus´´ Matematiksel Model

anonim

ABD´de yaşayan Türk profesör Bülent Yener, IRC sohbet odalarında geçen konuşmaları tespit edecek matematiksel bir modelleme üzerinde çalışıyor. ABD hükümeti Yener´in çalışmasını terörizmle mücadelede kullanacak.

Sohbet odaları internetin en çok ziyaret edilen alanlarından. Kullanıcıların diledikleri konuları konuştukları sohbet odaları, aynı zamanda kötü niyetli ``hacker´´ların şifre ve kredi kartı numaraları çaldıkları bir alan. Ancak, bu kez hedefte terörist örgütlerin şifreli haberleşmesi var. Ayrıntılı bilgi için ntvmsnbc.com.

Türkiye'nin Yurtdışı Internet Erişimi Üzerine - 1

FZ

Kablo koptu. Yok efendim yedekli. Denizde deprem oldu. Tedbir aldık. Tüh alamadık. Yok yok hallediyoruz konuyu güvenin bize, koskoca kurumuz. A-aa gene gitti hatlar, tüh!... derken Türk Telekom'un yurtdışı Internet çıkış hizmeti arap saçına döndü dönecek. Pekiyi ama bu işin içyüzü nedir? Hong Kong'daki bilgisayarcılar evlere 100 Mbit/s Internet dağıtmak ile meşgul iken parasını tıkır tıkır ödeyen Türkiye Internet kullanıcıları nelere maruz kalmaktadır?

Serdar Güçlü'nün Türkiye'nin Yurtdışı İnternet Erişimi Üzerine - 1 başlıklı makalesi Internet yedeklemesi nedir, ne değildir, civardaki ülkeler bu tür sorunları nasıl çözüyorlar ve Türk Telekom nasıl çözemiyor gibi konulara değiniyor, teknik bir dille gayet güzel anlatıyor. Okuyalım, öğrenelim (ve sonra hesap soralım!)

SPAMcilerle mücadele

anonim

Spam'ciler artık iyice gemi azıya aldı! Hergün neredeyse yüz tane saçma sapan mesaj alıyoruz. Bu sayıyı kullanıcı sayısıyla çarpınca gerek band genişliğimiz gerekse disk sığamızın ne denli boşa harcandığını görüp dehşete kapılmamak elde değil. Çimento karıştırma makinası satanından tutun tercüme yapanına kadar herkes teknolojiye ayak uyduruyor(!).
Yaklaşık bir yıldır spam gönderenlerin kullandıkları ISP'lerle görüşmeye çalışıyorum. Yaklaşık yarısı yanıt verme nezaketini gösterdi bugüne kadar. Yanıt verenlerinde çoğu "O mesajlar spam değilmişki, duyuru yapıyorlarmış" dedi!
Yok efendim istersem "unsubs" diyip listeden çıkabilirmişim falan...

Güzel Siteler - 5: Info-4-all

parsifal

Oldukça basit bir site Info-4-all
Bir Dünya haritası ve bu harita üzerinde kıtaların isimleri var. Kıta isimleri üzerine gidince ülke listesi çıkıyor. Bu listeden seçtiğiniz ülkenin gazetelerine verilmiş linklere ulaşabiliyorsunuz.
Bilgiyi dağıtın...