Google Earth

0
parsifal

Görüşler

0
St
Ey Google! Yaşlı bilgisayarıma saygı göster!!!!
(Öyle ya da böyle, bu Google bir gün bana kalp krizi geçirttirecek, bunu bilir, bunu söylerim)
0
quentin
Nerde bunun Gnu/Linux versiyonu. :)
0
mrtksn
benim 5 yıllık bilgisayarımda bile mükemmel çalışıyor, yani google a fazla yüklenmemek gerek. (pIII 600,384Mb RAM, geForce2 mx400 64Mb)
0
y0rk
aslan parçası yaw bu :)
(pIII 600,384Mb RAM, geForce2 mx400 64Mb)
gecen 5 yılda ihtiyacların teknolojiyle orantılı olrak gelişmedigi goz onune alınırsa, 5 yıl daha kullanılabilecek bir konfigurasyon.
0
ae
Arkadaşlar

Bunun NASA tarafindan OPEN SOURCE olarak yapilmisi var zaten 1 yildan uzun suredir.

Ben 5-6 aydir kullaniyorum, ekran goruntulerine bakarsak da google biraz daha eklenti yapmis ama digerindeki 3D atraksiyonlari yakalamis mi bilemiyorum

http://worldwind.arc.nasa.gov/

0
sehzade_55
ya bu programı nasıl indircez
0
mrtksn
nasanınki de güzeldi, ancak google ın daha detaylı fotoğrafları var. ayrıca 3 d atraksiyonlar google ınkide daha bile başarılı. bu yetmezmiş gibi abd nin belli başlı şehirlerinin binalarının 3d modelleri var. nasanınkinde de güzel şeyler vardı(fırtınalar felan) ama google ınki daha eylenceli.

ayrıca googleın sightseeng kategorisinde "area 51" bulunuyor
0
Phaedrus
Yetisemedik. Sitede bu mesaj alınıyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Google Earth downloads temporarily delayed

Thanks for your interest in Google Earth, but we're sorry we can't offer you a download right now. As you know, Google Earth is in beta, and we're still building out our ability to take on new users. We're making good progress, and expect to be able to accept new downloads shortly, so we recommend you check back daily at earth.google.com. We hope to be able to welcome you and other new planet surfers soon.

We appreciate your patience,

The Google Earth Team

0
Barrow
server hatasıda veriyor programı kurdum ama..........!!!!!
bilmem ne dendir portlarla felan ugrastım durdum tok yok yok aç
0
y0rk
benden duymuş olmayın ama ;)
http://www.majorgeeks.com/Google_Earth_d4659.html

buradan download edebilirsiniz.
0
yilmaz
pro versiyonunun 7 günlük deneme versiyonunu da indirmek mümkün.
0
yilmaz
diyelim adamın biri evinin bahçesine işerken (örnek olarak verdim yaptığımdan değil. bizim ev ikinci katta çünkü :P ) google bunu fotoğraflamış cache atmış. (o kadar net foto yok ama belli mi olur) adamın bütün hayatı mahvolur. özel hayat kavramı ortadan kalkabilir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google OS olabilir mi?

TiberiusKirk

osnews.com'da yer alan makaleye göre, Google ve Microsoft arasında başlayan arama motoru rekabeti dramatik biçimde vites büyütüyor...

Acaba Google OS diye bir şey olabilir mi? Google hedef büyütüp insanlara çok daha geniş ve güçlü bir kullanım şekli sunabilir mi? Halihazırda elinde en güçlü arama mekanizmalarından biri mevcut, haber servisleri, her yerden erişilebilir ve çok kolay kullanılabilir bir e-posta... Her kullanıcısına 1 GB alan yerine 10 GB alan verdiğini, dosya izin ve paylaşım mekanizmasını kurduğunu, hızlı bir Internet bağlantınız olduğunu düşünün. Nereye giderseniz gidin, hangi bilgisayarı kullanırsanız veriniz erişilebilir durumda. Yeni bir işletim sistemi ya da yeni bir uygulama süiti ya da belki yepyeni kavramlar...

Google'dan WebApp

anonim

Bildiğiniz herseyi unutun...

Google WebApp isimli yeni bir framework ile hem Amazon EC2, S3 gibi servislere rakip çıkıyor, hem de web uygulamalarını geliştirebileceğimiz yeni bir platform sunmuş oluyor.

BSA nedir ?

anonim

"BSA nedir" Google da aratıldığında ilk sıradaki bağlantıda EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) sitesinde Ethem DERMAN tarafından yayınlanmış bir makale bulunmakta. Çok çarpıcı. Kesinlikle okunmalı.

Adres: http://e-dergi.emo.org.tr

Bitirme Tezi ve Google Master Plan

meddah

Ozan Halıcı ve Jürgen Mayer'in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendikleri, bitirme tezi için hazırlanmış kısa filmlerinde "what barry says" ve "the google story"den ilham aldıklarından söz ediyorlar.

Filmin resmi sitesine buradan erişebilirsiniz.

Google Web Toolkit (GWT)

Skeleton

Google Maps ve Gmail gibi AJAX uygulamalarının kolay bir şekilde geliştirilmesini amaçlayan ve bir Java yazılım geliştirme ortamı sağlayan Google Web Toolkit (GWT) duyuruldu. Yahoo'nun YUI'sine karşılık atılmış bir adım olsa gerek.