Google´den email servisi

0
sametc
‘Gmail’ adını taşıyacak olan yeni email hizmetinin içinde, gönderilen ve gelen email metinlerini tarayacak bir arama motoru bulunacak. Gmail kullanıcılara 1 gigabyte ücretsiz alan sağlayacak. Bu rakam yaklaşık 500 bin email sayfasını tutabiliyor.
Google, Gmail servisinin finansmanını alışılmadık bir şekilde sağlayacak. Google arama motoru, email metinlerinde geçen konulara ilişkin reklem linklerini emaillere iliştirecek. Örneğin, iletişim kuran iki kullanıcının gitmeyi planladıkları bir konserin bilet satışına dair internet linki email ile beraber gelecek. Google ilk etapta imtiyazlı kullanıcılara açılacak olan deneme servisinin ardından, Gmail’i bir kaç hafta içerisinde internete taşıyacak.
devamı: www.ntvmsnbc.com

Görüşler

0
yuxel
http://slashdot.org/article.pl?sid=04/04/01/0038200&mode=thread&tid=126&tid=95
0
mentat
tesadufen de duyurduklari tarih 1 nisan.. hmm..
0
murat09
"Google arama motoru, email metinlerinde geçen konulara ilişkin reklem linklerini emaillere iliştirecek"
yani bu demek oluyor ki Spam icap ederse onu da Google yapacak.
Derin bir düşünceye dalıyorum. Acaba evimdeki modemi sobaya atmanın zamanı geldi de geçti mi?
0
sametc
saka gibi 1 gigabyte diyor :)..
bu ne demek ki 1 gigabyte al kullan sametc e mail alanın bu kadar demek offf ne yapayım o kadar alanı ;)
0
sleytr
0
LeChuck
Online search provider Google's announcement of a new free email service caused rampant speculation that the plan was an April Fool's Day prank. But Jonathan Rosenberg, Google vice president of products, confirmed: "We are very serious about Gmail."

Because of the date of its press release, April 1, Google representatives confirmed and reconfirmed the email service is a legitimate project. The company is promising to provide up to 500 times more storage space for users than the email services provided by Microsoft Hotmail and Yahoo. According to Google co-founder and president, Larry Page, the inspiration for Gmail came from a Google user complaining about the poor quality of existing email services.

"She kvetched about spending all her time filing messages or trying to find them", Page said. "And when she's not doing that, she has to delete email like crazy to stay under the obligatory four megabyte limit. So she asked: Can't you people fix this?" A handful of users will begin testing the preview version of Gmail, which should be generally available within weeks or months. The free email service will let each user hold on to about 500,000 pages of email and search through these messages using the familiar Google search interface. "It is April Fool's Day. We were having fun with this announcement," said Jonathan Rosenberg, Google vice president of products. "We are very serious about Gmail."

Source: EDITTECH INTERNATIONAL
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

webiket.net - Wordpress Yönetici Ekranından Kolay Yazı Ekleme

webiket

webiket Wordpress Yönetim Ekranı – Kolay Yazı Ekleme Eklentisi

Wordpress eklenti yöneticisi aracılığıyla kolayca ekleyebileceğiniz webiket eklentisi hem yazılarınız için başka kullanıcıların ne kadar webiketlediğini size Wordpress içerisinden gösteriyor hem de yazınızı yazar-yazmaz webiket’e aynı ekrandan basit bir şekilde göndermenizi sağlıyor.

Rebol: Bambaşka bir internet dili

sundance

Yaklaşık dört yıl kadar önce Rebol.com ile ilk karşılaştığımda, İmparatorluk güçlerinden kaçan bir grup Amiga Rebel`ın bir ütopya peşinde koştuğunu düşünmüştüm.

Bu gün bir bakayım ne yapmışlar dediğimde ise REBOL`un evrimleşerek yaklaşık 20 platformda çalışan inanılmaz üst düzey bir dilden Internet Operating System diye bir konsepte geçtiğini gördüm.

Sırf konseptin kendisi okumaya değer, öte yandan Rebol`un neler yapabildiği ise tamamen bambaşka bir konu...

İşyerinde maksimum verimsizlik için

sundance

Online video siteleri çıktı mertlik bozuldu diye mi düşünüyorsunuz? Zaten digg ve reddit ile başedemiyordum, şimdi de bütün gün videoya mı dalıyorum diyorsunuz?

O zaman bu haber size göre değil. Zira Video Bomb isimli bir site, digg ile youtube'ü çok fena melezlemiş. All your bases are belong to them.

Efsane film 2001 Uzay Macerası`na Yeni Bir Bakış

anonim

Kubrick üstadın efsanevi filmi 2001 Uzay Macerası filmini seyretmiş olabilirsiniz. Seyretmekle kalmayıp üzerine bir ton makale, eleştiri okumuş ve kendiniz de fikir üretmiş olabilirsiniz. Bütün bunları yapmış olsanız dahi bu filme bir de şu FLASH animasyonunun sunduğu perspektiften bakmayı bir deneyin diyorum. Bir şey kaybetmezsiniz ama bir şeyler kazanabilirsiniz.

Filmi seyretmeyenler ise sanırım bu animasyonu izledikten sonra filmi bulup izlemek için ellerinden geleni yapacaklardır ;-)

İnternet cafe mi ? oyun cafe mi?

mambo

Ülkemizde her şeyin olduğu gibi sonun da internet cafelerin de suyu çıktı. Zaten çoktan internet cafelerinde suyu çıkmıştı diyeceksiniz ama bu herhalde olayın son noktası. Artık hepimiz mahalle aralarında dahi açılan internet cafelere alıştık. Ama artık bu mahalle aralarında açılan internet cafeler gitgide kimliğini yitirip oyun cafelere yani ataricilere dönüşmeye başladı.