... eşşeklik baki kalır...

0
parsifal
Yüzlerce öğretim elemanı, binlerce öğrencisi olan bir üniversitenin web sayfasının nasıl olabileceği konusunda hiç fikriniz var mı? Veya sitenin içeriğinde neler olmalı acaba?

E buyrun o zaman kendilerini ülkenin en iyi okullarından biri sayan, öğrencilerine en iyi imkanları verdiğini söyleyen meşhur üniversitenin web sayfası.
ismini burda vermeye utandım. Girince göreceksiniz nasıl olsa...
(not: belki yenilemişlerdir diye devama sayfanın bir örneğini koydum)

Hava koşullarından dolayı ulaşım ve erişimin güçleşmesi sonucunda 4 Ocak 2002 Cuma ve 5 Ocak 2002 Cumartesi günleri yapılacak sınavlar ertelenmiştir.

Görüşler

0
SHiBuMi
Vah vah vaaaaaaaah... Demek Sundance'in bahsettiği üniversitelerdeki ciddi dinamizm buymuş :)))
0
erolozcan
Gercekten uzucu bir olay. Bu universite ( Yildiz Teknik ), yanilmiyorsam Turkiye de ilk web ve multimedya tasarim bolumu acan okuldur. Dahasi bilgisayar programciligi ve muhendisligi olan bir universitedir. Hadi tasarimcilari gectim de bilgisayar bolumu ogrencileri odev veya zevk amaciyla web sitesine acil durumlari duyurabilecekleri bir icerik yonetim arabirimi yapilabilirdi. Bu duyuruyu da web tabanli olarak girilirdi. Kimse Netscape composer da boyle berbat sekilde ana sayfayi degistirmezdi.

Utanc utanc... Neden geri kaldigimiz ortada teknoloji uretecek akademisyenler ortada yok dahasi merakli ogrenciler de yok hocam biz yapalim bunu diyen.

Hicbirsey bilmiyolarsa BasitOnline kullanabilirler di de :)) Neyse....
0
anonim
ne kadar sade bir site o oyle
gozlerim yasardi

ben bizim okulun sitesine bir gimp saeseri goturdugumde beyenmemisleridi (tek site oneriside benden cikmisti site yapmaya niyetleri yok oysa)
onlara bu siteyi soyleyimde gozleri yasarsin ;)
0
butch
Sayfa kendine gelmiş gibi görünüyor... Ama şimdi de title olara `020 copy´ yazıyor
0
anonim
Ben o bilgisayar destekli tasarım (mimarlık) bölümü öğrencilerinden biriyim. Siteyi alıp ''bakın ben yaptım hocam hadi upload edelim'' demek maalesef çok kolay olmuyor. Biz de hiç hoşnut değiliz tabii durumdan. Ama bunun için Bilgi İşlem'le ve bütün akademik kurumlarla tek tek bağlantıya geçebilmek gerek. Biz kayıt için kullanılan interaktif sistem nedeniyle her dönem neredeyse dönem sonuna yakın kayıt olabiliyoruz; kağıt kalemi ve uzun kuyrukları ciddi ciddi özlüyoruz. Arayüzün işlerliği tabii ki çok önemli ama siteye eleştirmek için şöyle bir giren insanlardan evvel kayıtlı öğrencilerin sorunlarının çözülmesi daha önemli bence. Umarım önce orada başlarlar.

Üniversitenin web sitesinin şimdiye kadar tasarım sorumlusu (Web üzerine eğitim veren)Sanat Tasarım Fakültesi ve başındakiler idi. (Zaten yeni sitenin ana sayfasındaki imaj da o bölümün binasıdır.) Yenisi de heralde onların ürünü!!!

Bilgisayar destekli tasarım bölümünü ilk açan üniversite olmaya gelince... YTÜ''den sonra bölümü açan İTÜ biraz daha bilinçliydi, ama daha da fazla hata yaptı; bir sonra açansa belki daha iyi olacak; ama birilerinin ilk olması her durumda gerekli.
0
anonim
yildiz web sayfasini yeniliyormus... onyargili davranmisiz.
0
anonim
beklemeyi bilmiyorsunuz. yapilanlari da bilmiyorsunuz. konusmayi ise iyi biliyorsunuz. aferin size...
0
anonim
yapılanlardan bize ne onemli olan sonuc, eger bir sirkette bir gun bunu yapsaydınız, ki simdi site hic calısmıyor, su an issizdiniz
0
anonim
Beklememiz icin herhangi bir aciklama olsaydi belki hakli sayilirdiniz. Ogle yemegine cikarken bile dukkanlara yazi asilir bilirsiniz..
0
SHiBuMi
Neyi bekleyeceğiz, koskocaman üniversitenin sitesi kar yağdı diye komple kaldırılıp düdük gibi yazı mı konur? 2002 yılının Ocak ayında halen duyuru yapabileceğiniz bir yeriniz yok da siteyi komple kaldırmak zorunda kalıyorsanız bu yediğiniz laf size az bile.

Tereciye tere satmaya kalkışmayın. Komik olursunuz.
0
sundance
Ağzına sağlık Shibu ;) 2002 yılında eğer hala bir üniversite, hem de Türkiye'nin önde gelen Teknik Üniversitelerinden biri web sitesini bekliyorsa, daha çok bekler
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

E-mail 30 yaşında

butch

Günlük hayatımızın değişmez bir parçası olan e-mail 30 yaşında. İlk mesajı 1971 yılının bu vakitlerinde kendi kendine bir makineden diğerine yollayan Ray Tomlinson, aynı zamanda meşhur @ işaretinin de e-mail adreslerinde kullanılmasının sebebi. Attığı ilk mesajı hatırlamadığını söyleyen Ray Tomlinson, "QWERTYIOP" gibi birşey olabilir demiş. Hikayenin tamamı burada ve şurada.

Kendi e-dergini kendin yap: FUMK.NET

anonim

FUMK.NET ile isteyen herkese kendi e-dergisini online bir arayüz yardımıyla oluşturabilecekleri bir site. Aynı zamanda sosyal bir ağ olan fumk.net' de kullanıcılar kendi e-dergilerini diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor ve sosyal ağlarını genişletebiliyorlar. e-dergi yanında portfolyo, fotoğraf albümü, e-yıllık, e-kitap da oluşturulabiliyor.

Akdeniz Havzası Fiberoptik Kablo Sistemi

yalcink01

TürkTelekom; "Akdeniz havzasında, uzantıda Avrupa ve Amerika’ya geniş kapsamlı erişim sağlanması amacıyla ülkemizde ve İtalya (Katanya)’da termine olacak bir uluslararası denizaltı fiberoptik kablo sisteminin temin ve tesisi " işi ihalesini sonuçlandırdı. 6 aylık bir süre içerisinde bitirilmesi planlanan bu projeyi 37.000.000 USD bedelle MEDITERRANEAN NAUTILUS LIMITED şirketi gerçekleştirecek. İş hem İtalya hem de Türkiye' de yürütülecek. Bu işin sonunda umarım internet yurtdışı çıkışlarında bir rahatlama meydan gelir. Uzakta, bizim olmayan bir köyde meydana gelen depremle, yıkılmayacak bir internet erişimi dileğiyle.......

NOT: henüz resmi sözleşme imzalanmadı. Ayrıca bu işin sonunda ne kadarlık bir bant genişliği elde edileceği hakkında bir bilğiye ulaşamadım. Şayet bilen varsa, bizide aydınlatırsa sevinirim.

Ripe 52 Toplantısı İstanbul'da

sundance

Internet politikaları konusunda belki de en önemli organizasyonlardan biri olan RIPE'ın bir sonraki toplantısı 24-28 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da yer alacak.

Toplantılara $400 avroluk tüm etkinlik ya da 125 avroluk günlük katılım ücretleri ödeyerek isteyen herkes katılabiliyor, öğrenciler için de %50 indirim sözkonusu. Türk Telekom'un ev sahipliğinde yapılan toplantılar, daha sonra "şerrefsizim benim aklıma gelmişti" dememek isteyenler için iyi bir fırsat olabilir ;)

Yaşasın e-Devlet ve onun Tekelci Temsilcileri...

elrond

Bu haberin asılsız olduğu deneme ile sabitlendi. Kaynağını tespit etmeden ve denemeden böyle bir haber yayınladığımız için herkesden özür dileriz. Yorumların değerli ve bilgilendirici olduğun düşündüğümüzden dolayı haberi tamamen kaldırmıyoruz.Sundance