Bir milyon dolarlık sayfa!

0
sundance
İşsiz güçsüz bir genç, birkaç ay sonra gideceği üniversitede parasız hayatın çok da eğlenceli olmayacağını düşünüp, "Napsam da para kazansam?" diyor ve pikseli $1'dan reklam aldığı bir milyon piksellik bir site yapmaya karar veriyor!

İşin garip yanı şu ana kadar da $495,000 kazanmış durumda. Huzurlarınızda One Million Dollar Homepage

Haberin ayrıntıları ve üzerine küçük bir tartışma için akşam 21:30'da Teknoloji TV'de Fazlamesai.net programına bekleriz.

Görüşler

0
mascix
enstantene yakalayıp müstesna takılmak şimdi mode dude :)
0
pirx
demek ki bikaç gün önce elime geçen şu link: http://www.ferrarialacam.com/ burdan devşirmeymiş. biraz olsun ilginç gelmişti oysa.
0
sleytr
geçen hafta bizede rek lamarazisi..com diye bişey spam yapmıştı. bana aptalca hemde çok aptalca gelmişti.

sanırım "çılgın" olmalarıyla övünen amerikalılar bu kelimenin anlamını yavaş yavaş "saçma" ya doğru kaydırıyorlar. böylece saçma fikirlerde popüler olup matah birşeymiş gibi desteklenebiliyor. ya da bu birkaç on yıl önce oldu ben yaş itibariyle ancak farkedebiliyorum :)

0
loker
Tamam bu fikrin onbin tane benzeri çıkacak, bu iş böyle.. ama insan biraz özenir ya... nasıl çirkin, nasıl boktan bir şey yapmış... Bir şey çalıyorsun, bari adam gibi çal ya... Fikrin doğduğu sitede hiç değilse adam gibi bir okunurluluk var, FAQ'su falan doğru düzgün yazılmış falan filan... "Yoğunluktan dolayı alınan bazı reklamların eklenmesi 24 saati buluyor" ne demek ayrıca ya... bilmiyorsun web sitesi yapmayı, yapma bari...
0
neurorebel
Abi bu ne ya ?!
0
simor
Bence reklamvereni çekmek ve bütçelerini sömürmek için muhteşem bir arz talep dengesi kurulmuş bu fikirde. Helal olsun. Objektif bakılabildiğinde hem alıcı hem satıcı için çok efektif olmuş. Birazda okullardaki haberleşme veya reklam panolarına benziyor. İşin matematiği de bu belki de. Kaousun vitrini.
0
simor
BU arada kazandığı para hiç önemli değil yanlış anlamayın. Sadece en fazla 50 dolarlık minimum maliyet söz konusu burada. Oyüzden kazanılan para hiç umurumda değil. Girilen risk ve fikrin cesareti ve tekilliği gayet güzel.
0
innaw
siteye ilk baktığım zaman pixelleri satın alanların sayısı 10'u geçmiyordu.. pes doğrusu!
0
yilmaz
http://www.20centpixels.com/ buda enteresan
diğer sitenin pixellerini almış burdan satıyor
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Belgelerle Konuşabilmek İçin

FZ

Konu teknoloji olunca belgelere ulaşmak çok zor değil belki ama sosyal meselelere gelince merkezi bir yerden belgelerle desteklenmiş bilgilere ulaşmanın o kadar kolay olduğunu kimse söyleyemez. Hele de yakın tarih olsun gündemdeki politik gelişmeler olsun, ortalıkta, gazetecilerin ağzında binbir söz döner de filanca anlaşmada tam ne diyor, falanca sözleşmede tam olarak ne yazıyor, hangi olayda kimin hakkında ne karar verilmiş, vs., kimse tam bilmez, merak edenlerin büyük bir kısmı da ya araştırmaya üşenir ya da araştırsa bile ulaşmakta güçlük çeker.

Deneyimli gazeteci Levent Pirler tarafından http://www.belgenet.com işte tam da bu boşluğu doldurmaya yönelik değerli Internet kaynaklarından biri. Türkiye'nin yakın geçmişine ve gündemdeki önemli konulara dair hemen her türlü belgeyi burada bulmanız, adı geçen isimlere dair bilgileri edinmeniz mümkün. Son eklenen belgelere dair birkaç örnek vermek gerekirse:AB Kıbrıs Tüzüğü, Lozan Antlaşması: İnönü'nün TBMM Konuşması, KKTC Cumhurbaşkanı Denktaş'ın TBMM konuşması, TBMM Kıbrıs Deklarasyonu, Farklı Dil ve Lehçelerde Yayın Yönetmeliği.

Yaşasın e-Devlet ve onun Tekelci Temsilcileri...

elrond

Bu haberin asılsız olduğu deneme ile sabitlendi. Kaynağını tespit etmeden ve denemeden böyle bir haber yayınladığımız için herkesden özür dileriz. Yorumların değerli ve bilgilendirici olduğun düşündüğümüzden dolayı haberi tamamen kaldırmıyoruz.Sundance

Fransa'da Sansür: 39 Usenet grubu engellendi!

sundance

Zeropaid'in haberine göre, Fransa'nın en büyük ISP'lerinden Free, tebliğ edilen bir mahkeme kararının ardından 39 Usenet haber grubuna erişimi altı aylığına engelledi.

Daha önce de Eylül ayında 14 haber grubuna erişim engelelenmişti.

farukcubukcu.com

BatoR

farukcubukcu.com ; Bence bakılası. Elliye yakın bilgisayar kursunu Internet üzerinden kendi kendinize, kendi hızınızda ve ücretsiz olarak takip edebileceğiniz bir site... Sadece üye olmanız yeterli... Fazla yeni bir haber olmamakla birlikte arayüz ve hizmet değişikliği tanıtımı hakediyor. (Bence)

ICQ`da işinizi kolaylaştıracak ince ayarlar

mambo

Hemen hemen her internet kullanıcısının icq`su olduğu malum. Bu kadar çok icq kullanıcı olduğu için canımızı sıkan bazı problemlerde olmuyor değil hani. Ama bunları da aşmanın bir yolu var elbet.
Evinize gelen her arkadaşınız bilgisayarınıza icq'sunu yüklemeye yelteniyordur. Belki siz bir arkadaşınıza gittiğinizde o makineye icq`nuzu yüklemek istiyorsunuz yada dışardasınız bir internet cafeden icq`unuzu kontrol etmek istiyorsunuz. İcq`nuzu yüklemeye çalıştığınız zaman 8 kişilik kontenjanın dolu olduğunu görüyorsunuz, panik yapmaya gerek yok takın eldivenleri operasyon başlıyor.