Bir milyon dolarlık sayfa!

0
sundance
İşsiz güçsüz bir genç, birkaç ay sonra gideceği üniversitede parasız hayatın çok da eğlenceli olmayacağını düşünüp, "Napsam da para kazansam?" diyor ve pikseli $1'dan reklam aldığı bir milyon piksellik bir site yapmaya karar veriyor!

İşin garip yanı şu ana kadar da $495,000 kazanmış durumda. Huzurlarınızda One Million Dollar Homepage

Haberin ayrıntıları ve üzerine küçük bir tartışma için akşam 21:30'da Teknoloji TV'de Fazlamesai.net programına bekleriz.

Görüşler

0
mascix
enstantene yakalayıp müstesna takılmak şimdi mode dude :)
0
pirx
demek ki bikaç gün önce elime geçen şu link: http://www.ferrarialacam.com/ burdan devşirmeymiş. biraz olsun ilginç gelmişti oysa.
0
sleytr
geçen hafta bizede rek lamarazisi..com diye bişey spam yapmıştı. bana aptalca hemde çok aptalca gelmişti.

sanırım "çılgın" olmalarıyla övünen amerikalılar bu kelimenin anlamını yavaş yavaş "saçma" ya doğru kaydırıyorlar. böylece saçma fikirlerde popüler olup matah birşeymiş gibi desteklenebiliyor. ya da bu birkaç on yıl önce oldu ben yaş itibariyle ancak farkedebiliyorum :)

0
loker
Tamam bu fikrin onbin tane benzeri çıkacak, bu iş böyle.. ama insan biraz özenir ya... nasıl çirkin, nasıl boktan bir şey yapmış... Bir şey çalıyorsun, bari adam gibi çal ya... Fikrin doğduğu sitede hiç değilse adam gibi bir okunurluluk var, FAQ'su falan doğru düzgün yazılmış falan filan... "Yoğunluktan dolayı alınan bazı reklamların eklenmesi 24 saati buluyor" ne demek ayrıca ya... bilmiyorsun web sitesi yapmayı, yapma bari...
0
neurorebel
Abi bu ne ya ?!
0
simor
Bence reklamvereni çekmek ve bütçelerini sömürmek için muhteşem bir arz talep dengesi kurulmuş bu fikirde. Helal olsun. Objektif bakılabildiğinde hem alıcı hem satıcı için çok efektif olmuş. Birazda okullardaki haberleşme veya reklam panolarına benziyor. İşin matematiği de bu belki de. Kaousun vitrini.
0
simor
BU arada kazandığı para hiç önemli değil yanlış anlamayın. Sadece en fazla 50 dolarlık minimum maliyet söz konusu burada. Oyüzden kazanılan para hiç umurumda değil. Girilen risk ve fikrin cesareti ve tekilliği gayet güzel.
0
innaw
siteye ilk baktığım zaman pixelleri satın alanların sayısı 10'u geçmiyordu.. pes doğrusu!
0
yilmaz
http://www.20centpixels.com/ buda enteresan
diğer sitenin pixellerini almış burdan satıyor
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Haber Grupları.... Haberiniz Olsun!!!

jazzy

Haber Gruplarının varlığından kaç kişi haberdar? Simois olmasa ben de olmayacaktım, ama sayesinde son 8 ayda haber grupları ile bayağı içli dışlı olmayı, dahası bunu bir alışkanlık ve yaşam tarzı yapmayı becerdim. (afferin internet sosyali bana, daha da düzensiz bir hayata bir adım daha...)

İstanbul Şehir Rehberi

okanbatur

İBB, İstanbul Şehir Rehberi sitesini kullanarak, web tarayıcınız ile sokakları ve caddeleri Google Maps'deki gibi goruntuleyip gezebilirsiniz. Arama yapabilirsiniz.

Web 2.0: Pasif Sörfçüden Aktif Internet Katılımcısına Geçiş

FZ

Dün akşamki FM TV programında "Web 2.0" kavramının nelere karşılık geldiğinden bahsediyorduk. İzleyicilerden de gelen fikirler bir araya getirildiğinde ortaya çıkan kavramlardan biri de "sitelerin içeriğini katılımcıların gayet kolayca belirleyebildiği, kolektif bilinç oluşturma" yapısı idi.

Bu durumun ve Web 2.0 dalgasının örneklerinden biri de Squidoo. Söz konusu taze sitenin sloganı Everyone's an expert on something (herkesin uzman olduğu bir konu vardır). Görülen o ki yakında Lens ve Lens Master kavramlarını daha sık duyacağız ve belki birileri Lens Master olarak para kazanmaya başlayacak...

Way Back Machine Ya Da Durdurun Dünyayı İnmek İstiyorum!

darkhunter

Internet anılarınızda yer almaya başladı mı? Zaman zaman, bundan birkaç yıl önce gezdiğiniz siteleri artık bulamamaktan yakınıyor musunuz? Ya da takip ettiğiniz bir sitenin bundan birkaç yıl önceki halini görmek ister misiniz?

Internet Tarayıcınızı Tarıyoruz!

FZ

Tarayıcınızla ziyaret ettiğiniz bir Internet sitesi neleri öğrenebilir? Düşündüğünüzden daha fazlasını! Nasıl olduğunu merak ediyorsanız BrowserSpy sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu sitedeki bilgileri kullanarak kendi projelerinizde de güzel şeyler yapabilirsiniz (mesela karşı tarafta FLASH veya MathML olup olmadığını ve versiyonunu öğrenerek ona göre içerik göndermek gibi).