Bir milyon dolarlık sayfa!

0
sundance
İşsiz güçsüz bir genç, birkaç ay sonra gideceği üniversitede parasız hayatın çok da eğlenceli olmayacağını düşünüp, "Napsam da para kazansam?" diyor ve pikseli $1'dan reklam aldığı bir milyon piksellik bir site yapmaya karar veriyor!

İşin garip yanı şu ana kadar da $495,000 kazanmış durumda. Huzurlarınızda One Million Dollar Homepage

Haberin ayrıntıları ve üzerine küçük bir tartışma için akşam 21:30'da Teknoloji TV'de Fazlamesai.net programına bekleriz.

Görüşler

0
mascix
enstantene yakalayıp müstesna takılmak şimdi mode dude :)
0
pirx
demek ki bikaç gün önce elime geçen şu link: http://www.ferrarialacam.com/ burdan devşirmeymiş. biraz olsun ilginç gelmişti oysa.
0
sleytr
geçen hafta bizede rek lamarazisi..com diye bişey spam yapmıştı. bana aptalca hemde çok aptalca gelmişti.

sanırım "çılgın" olmalarıyla övünen amerikalılar bu kelimenin anlamını yavaş yavaş "saçma" ya doğru kaydırıyorlar. böylece saçma fikirlerde popüler olup matah birşeymiş gibi desteklenebiliyor. ya da bu birkaç on yıl önce oldu ben yaş itibariyle ancak farkedebiliyorum :)

0
loker
Tamam bu fikrin onbin tane benzeri çıkacak, bu iş böyle.. ama insan biraz özenir ya... nasıl çirkin, nasıl boktan bir şey yapmış... Bir şey çalıyorsun, bari adam gibi çal ya... Fikrin doğduğu sitede hiç değilse adam gibi bir okunurluluk var, FAQ'su falan doğru düzgün yazılmış falan filan... "Yoğunluktan dolayı alınan bazı reklamların eklenmesi 24 saati buluyor" ne demek ayrıca ya... bilmiyorsun web sitesi yapmayı, yapma bari...
0
neurorebel
Abi bu ne ya ?!
0
simor
Bence reklamvereni çekmek ve bütçelerini sömürmek için muhteşem bir arz talep dengesi kurulmuş bu fikirde. Helal olsun. Objektif bakılabildiğinde hem alıcı hem satıcı için çok efektif olmuş. Birazda okullardaki haberleşme veya reklam panolarına benziyor. İşin matematiği de bu belki de. Kaousun vitrini.
0
simor
BU arada kazandığı para hiç önemli değil yanlış anlamayın. Sadece en fazla 50 dolarlık minimum maliyet söz konusu burada. Oyüzden kazanılan para hiç umurumda değil. Girilen risk ve fikrin cesareti ve tekilliği gayet güzel.
0
innaw
siteye ilk baktığım zaman pixelleri satın alanların sayısı 10'u geçmiyordu.. pes doğrusu!
0
yilmaz
http://www.20centpixels.com/ buda enteresan
diğer sitenin pixellerini almış burdan satıyor
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ADSL'yi Uçurma Planı

punky

Hızlı internet erişimi için yatırımlarına devam eden Türk Telekom, yeni projesiyle 2007'de ADSL'yi 2 Mbit hızdan 20 Mbit'e taşıyacak. Bunun için mevcut bakır hatlara paralel olarak fiberoptik kablolar kullanılacak.

TTnet Yurtdışı Çıkışları

ebola

Bildiğiniz Cezayir depremi sonrasında büyük bir internet kesintisi yaşamıştık.

Daha sonrasında bakanımız bizlere yurtdışı çıkışlarını iki katına çıkarttıkları müjedisini verdiler. Oysa biz http://web3.ttnet.net.tr/uplink.html adresinden çıkışları takip ettiğimizde hiç de böyle olmadığını görüyorduk.

Internet mi, o da ne ?

sundance

Cezayir depreminde 2000'e yakın insan ölmüşken, Telekom sayesinde biz depreme Internet Depremi ismini bile koyduk :(

Geçen haftaki deprem sırasında Türkiye'nin de toplam 1Gbit'lik bağlantısının geçtiği sualtı hatları kopmuş ve KabloNet aboneleri başta olmak üzere yurt genelinde ciddi bir Internet sıkıntısı başgöstermişti.

Son alınan haberlere göre problemin giderilmesi için bir gemi yola çıkmış. Bu geminin problemi çözmesi bir miktar zaman alabilirmiş, bu sebeple en azından Yunanistan üzerinden 622Mbitlik bir hattın devreye girmesi için bir hareket başlatılmış.
Mevcut hat kullanımını buradan takip edebilirsiniz.
Not: Çöl Fırtınası harekatı sırasında Irak'ın Internet'i kesilmemişti.

Tezler internette

yilmaz

YÖK, yayınlanan tezleri bir internet sitesi aracılığı ile yayına sundu. http://tez2.yok.gov.tr/ adresinden erişilebilen siteye üye olarak tezleri inceleme şansına sahip olabiliyorsunuz.

Web'iniz ne kadar estetik?

FZ

Garanti Galeri (GG) sanal dünyadaki tasarımlara odaklanan 'Tasarım Ağı/Ağ Tasarımı' sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi, gelişen ağ tasarımları ile bireylerin sanal dünyayla olan etkileşimleri düşünülerek hazırlanmış. Gerçek dünyadan sanal dünyaya giderek büyüyen ağlar, ağ tasarımları ve ağ tasarımcılarının sorgulandığı 'Tasarım Ağı/Ağ Tasarımı' sergisinin küratörlüğünü grafik tasarımcı Tom Klinkowstein yapıyor. Sergide, Klinkowstein'ın başkanı olduğu 'Media A' grubu ile 'Urban Probe', 'D-Fuze', 'Core77', 'ESP Trendlab', 'Doors of Perception' adlı ünlü ağ tasarımcılarının ürettikleri web tasarımları yer alıyor. New York'lu tasarımcı Tom Klinkowstein'ın küratörlüğünü ve tasarımını üstlendiği sergide, 1990-2090 yılları arasında ağ tasarımı ve tasarım ağının gelişimine ilişkin öngörüleri anlatan 'Ağ Bağlantılı Tasarımcının Hayati Yolu' başlıklı bir çalışma da yer alıyor.

Haberin devamı: http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/08/12/haber_124745.php