MailandNews.com da gitti !!

0
eki
Arada sırada çökse de üç yıldır free pop3 e-mail ihtiyacımızı paşa paşa karşılayan www.mailandnews.com, 28 şubatta yayınına (dolayısıyla yayınımıza ) son veriyor. Bu hızla giderse 2002 sonuna kadar free hiçbirşey kalmayacak galiba nette..
Asıl ilginç olanı da mailandnews.com'un olayı haber veriş biçimi. Sanki bir kaç saatlik bir sistem bakımını haber veriyorlar .. :(

**** ....We at MailandNews.com are sorry to announce that we will be discontinuing this service on February 28, 2002 at 12:00pm EST. Until then, our servers will remain in operation, enabling you migrate to another mail service. ****

Görüşler

0
anonim
Free POP3 mail? Yahoo Mail'i dene...
0
anonim
En iyisi ttnet''e minimum bir ay abone olmak aboneliğin bitsede mail hesabını kullanabiliyosun hemde çok hızlı.Herkese tavsiye ederim.
0
anonim
o destek eskinde basari nettede vardi
ama zamanla hepsi durumu cakiyor
ve kapatiyor bu servisi
0
anonim
kac sene once oldugunu unuttum isnete abone olduydum hala sonra kapattim aboneligi hala calisiyor mail hesabim. Yanliz isbankasi musterisiyim belki ondan kapanmamistir. Ayriyeten, ixir aboneligimden dolayida bitane mail hesabim var. Bildiim kadariyla mynet de ucretsiz mail adresi veriyodu.
0
sundance
Basarinet hicbir halti cakamaz :) Zamaninda Başarınetin ilk DNS ve Mail serverlarini bir arkadasla birlikte kurmustuk, adamlar hic ama hicbir seyden anlamiyorlardi.

Ote yandan TTNETin email hesaplarini kapatacagini sanmiyorum, zira adamlar ISP kanalindan yurumek istiyorlar, o yüzden de rekabet kuruluna takılmadan maksimum promosyonu yapacaklardır.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google IRC !

sundance

Web sayfaları, Usenet grupları.pdf, .doc, .ppt uzantılı dosyalar, imajlar derken Google Internet´de arama yapanların vazgeçilmez aracı halini aldı.

Benzerlerinden hep bir kaç tur önde olan ve her seferinde daha önce yapılmamış bir şeylerle ortaya çıkan Google görünüşe göre bu sefer de botlarını IRC kanallarına salmış durumda!

Nasıl bir sonuç çıkar, ne olur bilmiyoruz ama, birçok kullanıcının geyik diye bakıp uzak durduğu, halbuki Open Source camiası başta olmak üzere birçok teknik konuda çok önemli bir ortam olan IRC kanalları da yakında Google´dan sorulacak gibi.

Efendim, biri Büyük Ağabey mi dedi ?

Clixpy ile kullanıcıların neler yaptığını gerçekten görün

wizzyfx

Geçtiğimiz hafta yayına giren Clixpy ile, web sayfanıza küçük bir javascript kodu ekleyerek kullanıcıların sitenizdeki tüm hareketlerini kayıt altına alabilirsiniz.

Türk Dikey Arama Motoru

anonim

Türk dikey arama motoru Karnıyarık kullanıcılardan ilk geri bildirimleri almak amacıyla beta olarak açıldı. Kullanıma açıldıktan bir kaç gün sonra da KillerStartups'da bir inceleme yazısı yayınlandı.

Yurtdışı internet çıkışlarında sorun

SHiBuMi

İnternet kullanıcıları, yurtdışı internet erişiminde sıkıntılar yaşıyor. Türkiye’nin yurtdışı internet erişimini sağlayan alternatif kablolarından biri olan Marmara Denizi’ndeki MedTürk denizaltı kablosu koptu.

Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre kablo, henüz bilinmeyen bir nedenle bugün 16.15’de koptu. Kablonun kopması nedeniyle, Türkiye’nin saniyede 8.8 gigabit olan yurtdışı internet kapasitesinin, saniyede 3 gigabit’lik bölümü karşılanabiliyor. Alternatif güzergahlardan kapasite temin etme çalışmaları ise sürüyor.

Kaynak: ntvmsnbc.com

UNIX Ağ Programlama Kılavuzu

FZ

Brian "Beej" Hall'un UNIX Ağ Programlama Kılavuzu'nun Türkçe tercümesi ileriseviye.org sitesine eklendi. C dili ile UNIX, GNU/Linux vb. işletim sistemleri üzerinde düşük seviyeli ağ ve Internet programlama yapmak isteyenler bu kaynaktan faydalanıp başlangıç aşamasından orta aşamaya kadar gelebilirler.