Windows Vista Beta 1 Görüntüleri

0
Soulblighter
Michael Tavel isimli arkadaşımız kendi blog'unda Windows Vista 1'i test etmiş. Hem izlenimlerini yazmış, hem de ekran görüntülerini çekmiş. Ayrıca Firefox ve IE7 üzerine de birşeyler yazmış. Yorum sizin. Buyrun :)

Görüşler

0
yuxel
http://www.microsoft.com/presspass/presskits/windowsvista/default.mspx [www.microsoft.com]

http://www.pcmag.com/slideshow/0,1206,l=&s=26945&a=156757,00.asp [www.pcmag.com]

Hepsi ek araçlarla mevcut sürümde de yapılabilse de, pencere gölgeleri ve transparan window decoration tatlı olmuş, sihayımsı barlar ayrı bir güzellik tabi.
0
simor
http://www.konfabulator.com/workshop/

Sanal dünyada sanatsal akımlar.
Yakında aynı tarz tasarımlar dolar ortalık.
Bende mi yapsam elimdeki web sitesini böyle?

hmmmm yok yok sonra ms, "genuine ms glass bar advantage" diye bişey çıkarır uğraşamam!! :)
0
ttk
Merhaba

Etrafında Ms ve windows'tan başka şeyler olduğunu bilen insanların görünce "bu da yenilik miymiş ??!" tepkisini vereceği, verdiği şeyleri hâlen "haaarika !!!" deyip yutabilen büyük bir çoğunluğun olması, M.Soft'un başkalarına ait olanları kopya edip insanlara yutturma işine daha uzun bir süre devam edebileceği düşüncesine yöneltiyor insanı ister istemez.
0
yilmaz
sonunda linux taki o kaliteli arayüzleri yakalmışlar. inşallah makinayı zorlamaz.
0
tecnop
resimlerde bir boot kalsörü birde mozilla resmi gördüm artı transpran olmamış :|
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft WinCE kaynak kodunu açıyor

tongucyumruk

Microsoft Windows CE'nin kaynak kodlarnı açacağını duyurdu. Bunun diğer "Microsoft kaynak kodunu açtı" haberlerinden farkı ise Microsoft'un ilk defa kod üzerinde değişiklik yapmaya izin veriyor olması. Yeni "Paylaşılmış Kod" sistemine göre kodu alanlar kodu düzenleme ve bu değişikliklerle yayınlama haklarına sahip olacaklar. Microsoft'un açıklaması ve yeni lisanslama modeliyle ilgili detaylı bilgiye WindowsForDevices.com'dan ulaşabilirsiniz.

Ne dersiniz Micros~1 bir gün ışığı görür mü?

Her açılışta hibernate!?!

sleytr

WinXP'nin benim makinemde normal açılışının 65, ve hibernatten dönmesinin 20 saniye sürdüğünü görünce bunun bir mucize olduğunu düşünmüş, televizyon gibi açılan bilgisayarlara biraz daha yaklaştığımızı sanmıştım. Ama önümde duranda bir micro$oft ürünüydü ve benim kullanımımla en fazla 2-3 günde bir mutlaka restart gerekirdi. Bu durumda hibernate benim için önemini yitiriyordu tabii...

Microsoft mühendis alımı için Türkiye'ye geliyor

huseyin

Microsoft Amerika'da Washington, Redmond'daki merkezinde temel ürünlerinin gelişiminde çalışmak için yazılım mühendisi ve testçi alacakmış. Ağustos -Eylül ayında görüşmek için Türkiye'ye gelecekler.

Birçok açık pozisyon olduğunu ve başvuranların birbirleriyle değil kendileriyle yarışacaklarından ahsediyorlar. Üniversitede okuyan bilgisayar bölümü öğrencileri ile bildiğiniz zeki kişilere yollar mısınız demişler. Sloganları da: NE YAPARSANIZ, MICROSOFT'TA YAPIN!

İlgilenenler, haberin devamındaki e-postayı okuyabilirler. Kahrolsun mikisoft, bak adamlar batıyo şirketi kurtaracak adam arıyo, Linux rules, diyen var mı bilmiyorum ama bilgisayarcılar için gayet mantıklı ve iyi bir fırsat gibi gözüküyor.

Skype kaynak kodu lazım mıydı?

coskung

Microsoft firması 8.5 Milyar Dolar bayılıp Skype'ı ebay'den satın aldıktan sonra, hükümetin istediği özellikleri (back door) ekleyelim derken, uygulamanın kaynak kodlarını çaldırdı. Kaynak

MSN Messanger`da önemli Problemler.

elrond

Son günlerde MSN Messanger servisinde yoğun login problemleri yaşanmakta. Bunun yanında kullanıcıların Buddy List`lerini kaybettiği durumlar da yoğunlaşmış. Amerika, Kore, Singapur ve Şili de probleme rastlanmış durumda ve problemin hızla yayılıyor.

Microsoft problemin farkında olduğunu ve henüz bir sebep bulamadıklarını açıklamış durumda. Yoğun olarak çalışıyorlarmış. Bazı uzman kaynaklar MS`in "Passport login" sisteminden kaynaklanan bir problem olabileceğini öne sürüyor ancak ellerinde delil yok.