Video iPod

0
anonim
Apple'ın arka arkaya çıkardığı iPod modelinin en son üyesi artık video görüntülerini de oynatabiliyor.

Daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Görüşler

0
bilimsel
video göstermekten öteye ipod la tv dizilerini de izleyebilecekmişiz. apple, türkiyede de baya takip edilen bazı amerikan dizilerinin yayınlanmasından bir gün sonra internetten indirilip ipod ile izlenebilmesi için anlaşma yapmış. diziler arasında "desperate housewives" ve cncbce de yayınlanması için can attığımız "lost" adlı dizi de varmış. aliye ve kurtlar vadisini de bekliyoruz :) http://arsiv.sabah.com.tr/2005/10/14/tek101-20051014.html http://www.mediaweek.com/mw/news/recent_display.jsp?vnu_content_id=1001305085
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Micros~1, MAC için IE desteğini çekiyor

yilmaz

Microsoft, sitesinde 31 Ocak itibariyle MAC için Internet Explorer 'a destek vermeyeceğini açıkladı. Aynı zamanda ufak bir de not var Safari kullanın diye. Microsoft da artık başka browser tavsiye ediyorsa :)

iPod Ailesi'nin Yeni Üyesi!

parsifal

iPod ailesinin yeni üyesi iPod nano aramıza katıldı. 2 GB ve 4 GB'lik seçenekleri ile iPod Shuffle'ın abisi olan ürün hakkında daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Editör'ün notu: "Ah birde alo diyebilseydim" diyenlerde buraya baksınlar.

QuickTime Streaming Server 4.0 Public Preview Hazır

anonim

Apple QTSS 4 (Quicktime Streaming Server) Public Preview'ı bitirdi.
Çoğu insanın, Windows Media Player'ın daha iyi olduğunu savunmasına ve ülkemizde çoğu Windows kullanıcısının QuickTime Player kullanmasına rağmen, bence QT Player, internet üzerinde en kaliteli ses ve görüntü yayın yazılımıdır. Player'ı indirmek için buraya, QTSS4 için ise buraya.

Apple OSX 10.2 Jaguar´la piyasada...

Evil_Empire

OSX'i ben de birçok kişi gibi merakla bekliyordum. Final CD'lerini bulmuştum bir yerden bir hevesle yükledim. Arayüzü falan çok hoşuma gitmedi önce.. Sonra kullandıkça akıllıca ayrıntılar falan gördüm, gerçekten de çok az kilitleniyordu ama bazı eksileri de yok değildi. Mesela geriye doğru uyumluluk dedikleri klasik ortam(OS9) sadece emülasyondan ibaretti ve klasik programlar oldukça yavaş çalışıyordu. Arayüz cicili bicili ve oldukça süslüydü ama oldukça akıcı ve hızlıydı. Şu Quartz bayağı hoşuma gitti. Ben sistemi ilk denediğimin üstünden bir yıldan fazla zaman geçti sanırım. Bilkom 10.1 i neredeyse bir sene sonra Türkçeye çevirebildi. Programların portlanması falan derken, şu anda adam gibi OSX kullanan bir arkadaşım yok. Sanırım bu OSX Turkiye'ye pek yaramadı. Şimdi Apple 10.2 versiyonunu çıkardığını duyuruyor ve 150 yeni özellikten bahsediyor ilgilenenlerin http://www.apple.com/macosx/ adresine bir göz atmasını öneririm. Umarım Jaguar Türkçe öğrenir...

PowerBook G4 Bataryalarında Üretim Hatasından Kaynaklanan Değiştirme Kampanyası

parsifal

Apple, Ocak2004-Ağustos2004 arasında satılan PowerBook G4 Alüminyum ürününün bataryalarını üretim hatalarından dolayı değiştirme kampanyası başlattı.
Detaylı Bilgi için...