Seksi Bilgisayar Kasaları (yakıyor ;-)

0
FZ
Şimdiye dek eminim pek çok ilginç bilgisayar kasası görmüşsünüzdür. Etrafınızdaki dükkanlarda ya da Apple'ın, IBM'in tasarladığı bazı modellerde falan.

Ancak bir de şu modellere bakmanızda fayda var, şimdiye dek gördüğüm en seksi, en yakıcı bilgisayar kasaları sanki desktop themes fiziksel dünyaya girmiş gibi ;-)

Türkiye'de de bu tip fantastik tasarımları üretip ciddi ciddi satan bir yer biliyor musunuz?

Görüşler

0
anonim
Kasaya bakmaktan monitöre bakaman..
0
FZ
:))))))))))))))))) Haftanın yorumu! ;-)
0
larweda
Bi tane kasa yaptım, fanı şöle olsun, penceresi şöle olsun diye, 550$ oldu, iyi hoş ama 550$ vermem heralde, ama bii doğumgünü hediyesi olarak filan hakkaten makbule geçebilir.

Türkiye'de böyle kasalar yapıp satan var mı bilemiyorum ama yapsak satılır mı sizce alan olur mu 200-300$'a böyle kasaları? ne dersiniz?
0
anonim
sahsen ben kendime 80$'a scanner almaya useniyorum
hayatta 300$'a kasa masa almam
sonra mahellede adim ayrani yok icmeye atla gider...
sozu ile birlikte aninmaya baslar

ama ne deyim dogum gunumde yaklasiyor hani...

ya zaten tahminimce adamlarin orda alis gucu bu konularda bayagi bir fazla...
0
Wookiert
Ben isterim o kasalardan. ama toz olunca o saydam kısımları bir karizması kalmaz. bir de ekstra temizlik işi çıkarmamak lazım. Bu arada ne biçim fan onlar öyle. Jet motoru gibi
0
anonim
Bilgisayar gibi uzerinde fazla oynanmayacak birseyde insanlarin kullandiklari makinalari kisisellestirme meraklarini exploit ederek para kazanma hevesi ki bunu en iyi yapan firma bence nokia dir. FM Sosyolojiye selam ederim
0
larweda
Lütfen Apple'ı unutmayalım, MacOS'la hiç alakası olmasa da bir şekilde Cube sahibi olmayı arzulayan bi ton insan tanıyorum.
0
conan
AAARRGGGGGHHHHHH!!! CUBEEEEE!!!!!!
0
anonim
o meretin 8cube9 ilk piyasa tanitim toplantisini televizyondan canli izlemistim ahaha abi 8sanirim s. jobs9 bir suru isik oyunundan sonra elinde bir cd ile geldi, -eee diyeceksiniz ki bunda cd rom surucu yok - deyip elindeki cd yi diklemesine ust kismina birakinca yumusak bir sekilde cd iceri girdi ben bu arada arrrrgghhh picler diye bagiriyordum
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Her yüzeyden ses almak

tongucyumruk

Gittiğimiz heryede hoparlör olmayabilir. Bu yüzden genelde birileriyle aynı anda şarkı dinleyeceğimizde kulaklıkları paylaşma yöntemini uygularız. Peki bu işin diğer alternatifi nedir? Gittiğimiz heryere yanımızda bir hoparlör taşıyarak antiergonomik şekillerde dinleme durumundan kurtulabiliriz ama buda bayağı bir hamallık gerektirir sanırım.

Olympia adlı teknoloji firması bu derdimizi duymuş olacakki Soundbug adlı mouse boyutunda bir ürün geliştirmiş ve CeBIT'te bunun ilk demosunu yapmış. Ürünü herhangi bir düz yüzeye yerleştiriyorsunuz ve yerleştirdiğiniz düz yüzey bir anda hoparlör gibi ses çıkartmaya başlıyor. Aleti inceleyen ZDNet'teki amcalar ses kalitesini oldukça etkileyici bulmuşlar.

Konuyla ilgili ZDNet'te çıkan haber

İlk USB Tabanlı GNU/Linux Veri Toplama Cihazı

anonim

USB ve linux'un artılarını bünyesinde birleştiren bu veri toplama cihazı, USB kullanan ilk veri toplama cihazı özelliğini taşıyor. Stirling Üniversitesi, INCITE grubu tarafından geliştirilen bu cihaz, USB'nin avantajlarını kullanarak kullanıcıları için birçok kolaylık sunuyor. Detaylar için http://www.linux-usb-daq.com/

Efsane Nokia 770 için yeni OS 2006 update çıktı!

banger

Nokia'nın internet tableti 770 için yeni update kullanıcılara sunuldu. Önemli değişikler mevcut. Daha fazla bilgi için bu adresi download içinde bu adresi kullanbilirsiniz.

Robotlar Yarışıyor - Ödül: Bir Milyon Dolar

malkocoglu

İleri Savunma Araştırma Proje Bürosu DARPA, Internet'ten sonra yapay şöförlerde mi sanayiye kazandıracak? Umarız öyle olur. Şu bir gerçek ki, bir yarışma ve hedef kadar mühendisleri motive eden bir şey olamaz. DARPA'nın koyduğu yeni hedef, 300 millik bir arazinin bir robot araç tarafından kendi başına geçmesini öngörüyor.

Compaq kabuk değiştiriyor, Intel palazlanıyor

larweda

Efsanevi Alpha mikroişlemci mimarisinin üreticisi Compaq "Big Q", 2004 yılı itibariyle tüm Tru64 Unix, OpenVMS ve NonStop işletim sistemli sunucu ürünlerini Intel Itanium tabanlı olarak sunacağını, 2004 yılına kadar da elindeki Alpha mimari teknolojisini ve işgücünü Intel`e devredeceğini açıkladı. Bu sayede Compaq artık mikroişlemci tasarlamaktan vazgeçip tamamen sunucu ve servis pazarına yönelirken Intel de rakipleri AMD ve Transmeta`ya karşı 64-bitlik Itanium mimarisinin gelişimini hızlandırarak büyük bir avantaj sağlamış oluyor. Öte yandan da yıllardır süregelen Intel - Microsoft evliliğine de yeni bir kuma geliyor. Hem de genç taze bir gelin yerine tecrübeli ve oturaklı bir ortak bu.

Konu hakkında The Inquirer`ın haberi, Compaq ve Intel`in duyuruları.