Seksi Bilgisayar Kasaları (yakıyor ;-)

0
FZ
Şimdiye dek eminim pek çok ilginç bilgisayar kasası görmüşsünüzdür. Etrafınızdaki dükkanlarda ya da Apple'ın, IBM'in tasarladığı bazı modellerde falan.

Ancak bir de şu modellere bakmanızda fayda var, şimdiye dek gördüğüm en seksi, en yakıcı bilgisayar kasaları sanki desktop themes fiziksel dünyaya girmiş gibi ;-)

Türkiye'de de bu tip fantastik tasarımları üretip ciddi ciddi satan bir yer biliyor musunuz?

Görüşler

0
anonim
Kasaya bakmaktan monitöre bakaman..
0
FZ
:))))))))))))))))) Haftanın yorumu! ;-)
0
larweda
Bi tane kasa yaptım, fanı şöle olsun, penceresi şöle olsun diye, 550$ oldu, iyi hoş ama 550$ vermem heralde, ama bii doğumgünü hediyesi olarak filan hakkaten makbule geçebilir.

Türkiye'de böyle kasalar yapıp satan var mı bilemiyorum ama yapsak satılır mı sizce alan olur mu 200-300$'a böyle kasaları? ne dersiniz?
0
anonim
sahsen ben kendime 80$'a scanner almaya useniyorum
hayatta 300$'a kasa masa almam
sonra mahellede adim ayrani yok icmeye atla gider...
sozu ile birlikte aninmaya baslar

ama ne deyim dogum gunumde yaklasiyor hani...

ya zaten tahminimce adamlarin orda alis gucu bu konularda bayagi bir fazla...
0
Wookiert
Ben isterim o kasalardan. ama toz olunca o saydam kısımları bir karizması kalmaz. bir de ekstra temizlik işi çıkarmamak lazım. Bu arada ne biçim fan onlar öyle. Jet motoru gibi
0
anonim
Bilgisayar gibi uzerinde fazla oynanmayacak birseyde insanlarin kullandiklari makinalari kisisellestirme meraklarini exploit ederek para kazanma hevesi ki bunu en iyi yapan firma bence nokia dir. FM Sosyolojiye selam ederim
0
larweda
Lütfen Apple'ı unutmayalım, MacOS'la hiç alakası olmasa da bir şekilde Cube sahibi olmayı arzulayan bi ton insan tanıyorum.
0
conan
AAARRGGGGGHHHHHH!!! CUBEEEEE!!!!!!
0
anonim
o meretin 8cube9 ilk piyasa tanitim toplantisini televizyondan canli izlemistim ahaha abi 8sanirim s. jobs9 bir suru isik oyunundan sonra elinde bir cd ile geldi, -eee diyeceksiniz ki bunda cd rom surucu yok - deyip elindeki cd yi diklemesine ust kismina birakinca yumusak bir sekilde cd iceri girdi ben bu arada arrrrgghhh picler diye bagiriyordum
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

XGI Tech GNU/Linux'u anlamış donanım geliştirenlerden oldu.

zentoo

Core logic chipset üreticisi SIS in grafik yongası üreten firması XGI Technology bir basın açıklaması ile yeni yongalara ait GNU/Linux sürücülerinin kaynak kodlarını açtığını duyurdu.

Darısı Nvidia, ATI, Matrox ve S3 ün başına.

Bu yeni bir dönemin önünü açabilir. Hadi hayırlısı. :-]

Parity Mucidi de Sizlere Ömür...

FZ

Sayısal bilgisayarların geliştirilmesinde büyük katkıları olan Richard Bloch 78 yaşında yakalandiğı kanser hastalığından ötürü öldü.

Donanımda yeni madde antimon-tellür

Soulblighter

Royal Philips Electronics araştırmacıları, mevcut belleklerin yerine geçebilecek yeni bir maddenin oluşturulduğunu açıkladı. Bu maddenin kullanıldığı teknik sayesinde DRAM ve flaş bellekler tarihe karışacak.

Philips laboratuvarlarında geliştirilen yeni madde antimon ve tellürün (tellurium) bileşiminden oluşuyor. CD’lerdeki düzeneğe benzer bir şekilde çalışan yöntemde, lazer, maddenin üzerinde bir noktaya yönlendiriliyor ve maddenin yüzeyi ışını geri yansıtıyor. Geri yansıma, lazerin değdiği yüzey noktasındaki moleküllerin dağılımına göre farklılık arzediyor. Molekül dağılımındaki farklar, bu yansımada da çeşitlilik yaratıyor. Lazer yansıması daha sonra, dijital dilde sıfır ve bire dönüştürülüyor.

Dijital Kamera, MP, Objektif

parsifal

Dijital görünteleme zımbırtısı, yazıcı, veya tarayıcı almaya kalktığımızda ilk olmazsa olmazlar arasında MP (megapixel) değeri gelir. Peki bu kadar önemli bir şey mi bu MP? Lens kalitesi, büyüklüğü önemli değil mi? Cep telefonuna kadar giren görünteleme cihazları hergün MP oranları artarak aramıza katılıyor.

Eskiden de bilgisayarlar varmış.

larweda

1969 yılında Apollo 11`i aya indiren de bir bilgisayardı. Aslında herkes Neil Armstrong`un "Bu benim için küçük ama insanlık için büyük bir adım." sözünü bilir. Ama Apollo 11`in iniş rutinlerini hesaplayan bilgisayar da kontrol bilimi açısından çok küçük ama büyük bir adım niteliğinde.