Jeremy Jones'tan aldığımız bir habere göre, Python'un yaratıcısı ve fikir önderi yazılım uzmanı Guido van Rossum da artık bir Google çalışanı. Konu ile ilgili olarak ilgili comp.lang.python tartışmasına bakılabilir.
Haberi okur okumaz ilk yaptığım yorum 'hadi bee' oldu. Google ne yapmaya çalışıyor çok merak ediyorum? Ayrıca Guido van Rossum'un nasıl teklifler sunduklarınıda çok merak ediyorum? :). Nasıl öğrenebiliriz ki?
nedendir bilmem ama bu haberi duyunca içimden python'u bırakıp başka bir dil ile uğraşmak geldi. elimdeki programları bitirip başka bir dile geçeceğim :(
zaten şirkette java kullanıyorum. c# tanda pek haz almadım. ama ruby veya biraz fantastik bir dil seçeyim diyorum. sonuçta eğlenmek için kişisel olarak öğreniyorum.
sebebini bilmiyorum ama google deyince artık uzak durmak istiyorum.
bizim türkler olarak niye böyle işe yarar bir arama motorumuz yok ???
Google resimlere etiket (label) atamayı zevkli bir oyunla internet kullanıcılarının üstüne yıkıyor. 90 sn içinde gördüğünüz resime karşınızdaki eşinizle beraber etiket veriyorsunuz, aynı etiketi verince de puan kazanıyorsunuz: http://images.google.com/imagelabeler/
"BSA nedir" Google da aratıldığında ilk sıradaki bağlantıda EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) sitesinde Ethem DERMAN tarafından yayınlanmış bir makale bulunmakta. Çok çarpıcı. Kesinlikle okunmalı.
Google ın yeni oyuncağı GoogleDesktop işyeri yada internet kafe gibi paylaşımlı bir ortamda interneti e-mail, anlık mesajlaşma ve bankacılık gibi işlemler için kullananlar için dikkat edilmesi gereken bir risk olarak öne çıkmaya başladı.
Google'ın 2010 yılında, tam da biz çıkarıldığı günü gönül rahatlığıyla kutlayamayalım diye 10 Kasım'da duyurduğu programlama dili Go, bu sıralar yazılım geliştirme dünyasını ciddi biçimde sallıyor.
Generic'lerin eksikliği, hata yakalama konusundaki pek çok insana itici gelen yöntemleri gibi sebeplerle Go çok tartışılan bir dil olsa da herkesin kabul ettiği bir yönü var: Performans!...
Yardım
Editör markdown formatını desteklemektedir. Detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.
@kullanici ile birisinden bahsedebilir veya :emoji: ile emoji kullanabilirsiniz.