Otomatik Sansür

0
Dite

Görüşler

0
erhanbaris
firewalla takılmış. ama o türkiye çapında olan bir olay değil. bağlandığı ağdaki firewall engellemiş.
0
xelon
Bu ne büyük bir saçmalıktır. Bu ne biçim haberciliktir.

"responsible expression" nedir bana bir izah etsin! XD

Sanırım dünyanın her yerinde habercilik anlayışı aynı çizgide ilerliyor. "Araştırmasız Habercilik", "Balon Habercilik". Eskiden haberciliğin içerisinde araştırma da yer alıyordu. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum!!!
0
realist
Evet bunu yeni yaptık. Tüm ülkenin internet çıkışını saçma mesajlarla kesecek içerik filtresi uyguladık. 42 milyar dolar gitti ama değdi.
0
realist
The Register editörleri yazının başına düzeltme metni yerleştirdi ve durumu yorum ekleyen herkese e-mail ile bildirdi.

Benim sitenin yorum içeriği filtresine takılan ya da moderatör onayı alamadığı için yayımlanmayan cevabım da şöyle:

That warning message says, "Please consult your system administrator." It's a broken web filtering application at a company.

How could you think that the government of a 70 million country can build a content filtering infrastructure? I thought a technology news sites readers has to be at least average IQ, but I'm terribly wrong. When I read comments, I saw very clearly they are all ignorant idiots like Youtube users.

Websites banned only by court orders here.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Milli Otomobil Yaptık (Mı?)

FZ

Murat Koç'un blogunda Türklerin geliştirdiği bir 'milli otomobil'e dair haberi ve soruları görünce paylaşalım istedik:

"Ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak için 'ETOX' u üretmeye karar verdik. 7 aylık bir tasarım sürecinden sonra, günümüz otomotiv sektöründe kullanılan tüm mühendislik teknolojilerini içinde barındıran teknoloji kullanılarak prototip imalatı başarıyla tamamlanarak, seri üretim belgesi almak için İTÜ Otomotiv Teknolojileri Araştırma Merkezi (OTAM)’ da testlere tabi tutulmuş ve 33 ana başlıkta toplanan testleri başarıyla tamamlamıştır.

İmece Usulü Bilim Cinayeti Konferansları

FZ

Bazı suçlar vardır, o kadar büyüktürler ki, aslında ortada bir suçlu yoktur.

ABD'de doktora çalışmalarını sürdürmekte olan A. Murat Eren, Türkiye'deki akademik ortamın barındırdığı trajikomik ve içler acısı bir konferansa dair zehir zemberek eleştirlerini İmece Usulü Bilim Cinayeti Konferansları başlıklı blog girdisinde sıralamış

Rezalet Üzerine Rezalet, Hadi Hayırlısı

robertosmix

Dün savaş hattındaki F-16'larımıza fiber kabloları keserek yapılan sabotaj, bugün de İMKB'nin 14:30'da açılmasına neden olan aymazlık.

Özetle; dün gece 02:00 sularında yol genişletme çalışmaları sırasında çamura saplanan hafriyat kamyonunu çıkarmaya çalışan işciler İMKB'ye giden ana fiber optik kabloları koparıyorlar. Buraya kadar normal diyelim. Kazadır diyelim. Olur diyelim. Komedi bundan sonra başlıyor..

E-Devlet M$-Devlet'e Eşit Midir?

anonim

Birazdan vereceğim bağlantı Milli Eğitim Bakanlığımız'ın İlsis tabir edilen E-başvuru işlemleri arayüzüne aittir. Söz konusu arayüzden küçük bir alıntı yapmak istiyorum;

Sisteme Girişte Sorun Yaşayanlar İçin İlsis Sistemi, Internet Explorer 5.0 ve üzerindeki versiyonları için hazırlanmıştır. İlsis uygulamalarını kullanmak için Internet Explorer 5.0 ve üzeri versiyon tarayıcılar ile bu tarayıcılar için "orta derece" güvenlik ayarı gerekmektedir. Yukarıdaki formu kullanamıyorsanız,tarayıcı versiyonunuzu ve ayarlarını kontrol ediniz.


Şimdi devam edebiliriz...

Türk bilim insanı Japonlar'ı dolandırdı

anonim

Geçtiğimiz yıllarda 4 üniversitede yaşanan intihal olayını yeni unutmuşken bu kez de Tokyo Üniversitesi bir Türk bilim insanının doktora derecesini iptal etti. Karar 130 yılını devirmiş üniversitenin tarihinde bir ilk.