Orjinal Manga DVD'ler, Hemde Mantıklı Fiyata!

0
redogre
Radikal 2 de bugün gözüme çarpan bir haber :"Tek yol amazon.com değil!"

Olay kısaca şu; Kanal D kökenli D Productions adlı şirket piyasaya çok ucuza DVD ve VCD çıkartmış. İlk önce klasik bir kardeş şirket reklamı cinsinde bir haber sandım, ama internet başında biraz kurcalayınca hepsiburada.com'da bulduğum fiyatlar...

Görüşler

0
sefalet

Manga japon çizgi romanına verilen isim değil mi?

Ben şahsen evimin yakınındaki bir dvdciden özgün filmlerin kopyalarını alıyorum 8 tl veriyorum.Hatta arşive katmak için değil sadece izlemek için aldığım filmleri geri getirirsem 5 tl oluyor satın aldığım dvd kopyasının fiyatı.
0
darkhunter
Manga : Japon çizgi romanı, bu adamların alfabeleri kendilerini bile baydığı için, çizgi roman içinde yazıyı tercih etmişler ve çizgi roman kültürleri acayip gelişmiştir.

Anime : Japon Animasyonu. Hele ki Miyazaki diye bir adam vardır, anime'lerini izlemeyen şahıslar soğuk füzyon keşfetmiş olarak dünyadan gelip geçmişlerse de "OT" olarak geçmişlerdir...

Bir de Hentai var ama o buranın konusu değil :p
0
hAhAyiDU
;)
0
ssa
Ghost in The Shell'li almak gibi büyük bir hata yaptım. 20 YTL. Kutu ve DVD içeriği çok çok çok kalitesiz. Belki bazılarına saçma gelecek ama korsan dvdlerin kutuları ve kapakları bundan daha iyi. Bir ürün "ucuz" satacaz diye bir firmanın kaliteyi bu kadar düşürmesi müşteriyi kaçırır bence. Şahsen ben bir daha almıyacağım.
0
selam
Bu bir ekonomidir, bazı ülkelerde şu bizim "en çok satanlar" listesinde gördüğümüz kitaplar bir kaç çeşit olarak çıkartılırlar, güzel ciltlenmiş caf caf'lı kitablar, ve daha ucuza daha düşük kalitede kağıt kullanılan ve karton kapaklı kitablar, amaç her ekonimiye hitab edebilmektir, eğer sizin alım gücünüz daha caf caf'lı kutuları olan ve daha kiteli baskısı olan DVD'leri satın almaya yetiyorsa zaten onu alabilirsiniz demektir. Ancak birde o caf caf'lı kutuları olanlar yerine, sizin beğenmediğiniz olanları alabilecek ekoniye sahip olan insanları düşünün. Malezyada DVD fiyatları buraya göre oldukça düşük ama ne kutusu var nede kitapçıkları, bildiğimiz poşet içine koyup (hayır korsanlarınkisi gibi değil) bir kapak içerisinde satıyorlar. Sonuç: dönmeye devam eden bir ekonomi, oldukça fazla kişiye ulaşıp düşük kar marjı ile bile olsa kâr edebilme. Kaçan müşteri kadar gelen müşteri de olacaktır.
0
redogre
Manga da biraz bizdeki selpak durumu var, bir çok filmin yapımcısı olan şirketin ismi manga.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

UZAK Filmi Cannes 2003 Jüri Büyük Ödülünü Kazandı

FZ

Uluslararası sanat dünyasındaki son övünç kaynaklarımızdan biri olan Nuri Bilge Ceylan, "UZAK" filmi ile bu sene 56.sı düzenlenen ve dünyadaki en prestijli, önemli film festivallerinden biri kabul edilen Cannes film festivaline katıldı ve Jüri Büyük Ödülüne layık görüldü.

Sinema sanatında uluslararası çapta neler başarabildiğimizi bir kez daha gösteren ve Türkiye'nin isminin pekçok yabancı basın-yayın organında bir kez daha olumlu şekilde geçmesine yol açan usta yönetmen Nuri Bilgi Ceylan´ın FM ekibi olarak selamlıyor ve kendisini tebrik ediyoruz.

Korsanlık iyidir ;)

sundance

Daha önce de defalarca çeşitli makalelerde "korsanlığın aslında müzik sektörü başta olmak üzere, dizi ve film sektörlerini canlandırdığı" belirtilse de RIAA ve benzeri kuruluşlar inatla bu konudaki araştırmaları görmezden gelip, bu yeni oluşan pazarın iliğini kanını emmek için hiçbir fırsatı kaçırmamaktalar.

Öte yandan bu yeni düzenin kurallarını anlayan bazıları da yok değil. TorrentFreak'de yeralan bu habere göre, WB'dan ismi açıklanmayan bir yetkili yeni şovlarına olan ilgiyi arttırmak için, pilot bölümünü torrent sitelerine sızdırdıklarını itiraf etti.

''Uzak'' için oy verelim

FZ

İki yıl önce Cannes Film Festivali'nde iki önemli ödül alan 'Uzak', şimdi de uluslararası bir oylamada Türkiye'yi temsil ediyor. BBC tarafından düzenlenen 2005 Dünya Sinema Ödülü'ne aday gösterilen altı filmden biri olan 'Uzak', ayrıca internetteki ankette de oy bekliyor. İngiliz sinema eleştirmenlerinin yaptığı eleme sonucunda onlarca film arasından sıyrılarak finale kalan 'Uzak', oylamanın favorileri arasında gösteriliyor.

Nuri Bilge Ceylan'ın imzasını taşıyan 'Uzak'ın yarıştığı filmler ise birbirinden zorlu: Pedro Almodovar'ın 'Kötü Eğitim', Zhang Yimou'nun 'Kahraman', Walter Salles'in 'Motosiklet Günlüğü', Altın Aslan ödüllü Rus yapımı 'Dönüş' ve Takeshi Kitano imzalı 'Zatoichi'... BBC Four Dünya Sinema Ödülü'nün galibi, 27 Ocak'ta BBC'de yayımlanacak özel programda açıklanacak. Programda internet sitesinde süren anketin sonuçları da duyurulacak ve bu yarışın galibi de ödüllendirilecek. BBC Four Dünya Sinema Ödülü anketine, http://www.bbc.co.uk/bbcfour/cinema/film_award/index.shtml adresinden oy gönderilebilecek.

Kaynak: Radikal Gazetesi

Charlie'nin Çikolata Fabrikası

parsifal

Tim Burton ve vazgeçemediği yetenek Johnny Depp işbirliğinin son meyvesi Charlie'nin Çikolata Fabrikası bugün ülkemizde vizyona girdi.

MATRIX´in de hatası olur...

NoLeafCLover

Her filmde oldugu gibi MATRIX RELOADED´da birçok hata var ve MovieMistakes.com da bu hataları hemen buluyor maşallah. Daha MATRIX çıkalı kaç gün oldu hemen bir sürü hata bulmuşlar. Ben on tanesini çevirdim gerisini merak edenler okusunlar!