Google toolbardan öte: Google Puffin

0
sundance
Pandia.com'da yeralan habere göre Google, kullanıcılarını daha da sadık kılmak için yaptığı Google toolbardan sonra şimdi de masaüstünde çalışacak ve hem harddiskinizi hem de Internet'i aynı anda tarayacak bir uygulama üzerinde çalışıyor.
İlginçtir, Microsoft ise Outlook ile uyumlu olarak çalışabilen Lookout programını ve şirketini satın almış :) Ve dahası bedava olarak downloada açmış. Heveslenenler için hem Outlook hem de .Net 1.1 gerektirdiğini belirtelim .

Görüşler

0
conan
Google'dan baska bi atak da dijital fotograf marketine yonelik. Temmuz ortalarinda Picasa isimli sirketi satin aldilar. Ayni isimli urunleri baya guzel bu sirketin. Dijital fotolari siniflandirma, buyutme kucultme, emailleme gibi islemleri bir arada toplayan oldukca guzel bir arabirimi olan bir programlari var.

Daha fazla bilgi icin:
http://www.google.com/press/pressrel/picasa.html
http://www.picasa.com/picasa/
0
conan
Google IPO yapti hayirli olsun. Saldirin hisselerine! :P Yilin en sicak hisseleri gozuyle bakiliyorlar.
0
murat09
Tahmin edilen değerlerden 11.5 Milyar dolar gelir kaybı var.. IPO nun sitesi ise https://www.ipo.google.com .. U.S.A vatandaşıysanız bir göz atın :P
0
sundance
Sanırım bir yerlerde bir yanlışlı k var. Öncelikle Google'ın piyasaya sürdüğü hisse miktarı $1,3 milyar ve bu şimdiye kadarki en büyük halka açılmalardan biri.

Dahası %18 artış gerçekleşti ve birçok otorite çok başarılı bir halka arz olduğunu söylüyorlar.

http://news.com.com/Google+gouges+Wall+Street--and+lives/2100-1038_3-5317091.html?part=rss&tag=5317091&subj=news.1038.20

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

An Istanbul breakfast with Tim O'Reilly

sundance

It all began with a tweet; "Just arrived in Istanbul for #occrp meeting. Staying at the lovely Antalya hotel with a view of the sea of marmara. Now out for a ramble Tim O'Reilly"

I asked if he would care for an interview, to my surprise he kindly accepted, even introduced us to OCCRP people, stating that we are from "Turkish Slashdot", which made us feel both proud and overinflated :)

Let me say that all the blunders are mine (especially not mentioning more about OCCRP guys who are doing a wonderful job) while all the provacative thoughts belong to Mr. O'Reilly (of course I do not refer to the Fox Tv Guy :)

We enjoyed talking with him, I hope you enjoy reading it. (Bu uzun röportajın deşifresini ancak bitirebildim, bu yüzden daha fazla bayatlamadan çevirmek için beklemeyip yayınlayalım istedik. Türkçe halini (referanslar eklenmiş olarak) kısa süre sonra yayınlamayı umuyoruz.)

Mutlu Yıllar

butch

Açık kaynak ve Özgür yazılım hakkında bir anket

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Açık kaynak ve Özgür yazılım hakkında akademik bir anket yapılıyor. Bu çalışmanın bizlere Türkiye'deki özgür yazılım bilincini göstermesi ve kullanımını doğru şekilde ölçmesi için katılım çok önemli. Aşağıdaki adresten sizde katılır ve paylaşırsanız seviniriz.

Anket (Google Docs)

İTÜ, Teknoloji ve Vizyon

FZ

28 Haziran 2001 tarihinde, bir İTÜ öğrencisi olarak, İTÜ Otomasyon binasında yaz okulu kaydımı yaptırmaya çalışırken, beklediğim 2 saatlik süre içinde aklımdan teknoloji, insanlık ve Türkiye ile bağlantılı pek çok şey geçti ve sizlerle paylaşmak istedim.

fazlamesai.net in, slashdot.org out

mos

Bu akşam Kablo TV'de henüz test yayınında olan bir kanalda -adı sanırım Technology Channel- klasik in/out eşleştirmeleri vardı. Daha önce Firefox in , Internet Explorer out yazısı gözüme çarpmıştı, ancak bu sefer

fazlamesai.net in
Slashdot.org Out

yazıyordu yahu! :)