Geek Kızlar

0
redogre

Görüşler

0
redogre
Yeni font için Phil Elliott'a teşekkürler !!
0
PhilElliott
İyi günlerde kullanınız. Yalnız, iş fontta bitmiyor. Yetenek de lazım.
0
redogre
Yetenek plug-in ini de Bill Doe adlı bir adam yazmış, yakında install edeceğiz :)
0
redogre
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: Mahremiyetimiz pamuk ipliğine mi polise mi bağlı?

FZ

Son günlerde bazı haberler Türkiye'de Internet ve özellikle Internet kafeler ile ilgili gelişmelere işaret ediyor. Bugün bir Internet kafe işletmecisinden aldığımız bilgiler ise hayli enteresan. Kafesi polisler tarafından ziyaret edilen işletmeci emniyet genel müdürlüğüne çağrılıyor ve tüm bilgisayarlardaki tüm iletişimin "sniffer" tabir edilen programlarla dinlenip kaydedilip bunun emniyete raporlanması gerektiği söyleniyor.

Yıl 2031 kamu-net üst kurulu dördüncü kez toplandı :-)

musshani

Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin eAvrupa+ girişiminde yeralabilmesi için başlatılan eTürkiye eylem planı ve yapılanmasının sahibi, Kamu-Net Üst Kurulu toplantısında yine saptanamadı.

Kurulduğu 1998 yılından beri geçtiğimiz hafta üçüncü kez toplanabilen Kamu-Net Üst Kurulu eTürkiye eylem planında alacağı görevin ne olması gerektiğine bu hafta yapılacak yeni bir toplantıyla karar verecek.

Altından Anakart :-P

TiberiusKirk

Allısı, morlusu, fosforlusu derken şimdi bide, "altın" mainboard çıktı başımıza... www.donanimhaber.com

Mavi Bilgisayar Kapandı.

anonim

Ankara merkezli bilgisayar firması Mavi Bilgisayar internet sitesi ve mağaza şatışlarını durdurdu. 29.06.2009 tarihinden itibaren web siteleri açılmayan şu anki sitede ise özür yazısı bulanan firma son zamanlarda yaptığı değişik kampanyalarla ayakta durmaya çalışıyordu.

fazlamesai.net'e soralım: Teknoparklar İşe Yarayacak Mı?

FZ

Önce bir alıntı:

Devletlerin bu konudaki en cüretkâr adımı teknopark diye adlandırdığımız özel teknoloji geliştirme bölgeleri. Teknoloji alanında yazılım, donanım ya da hizmet üretimi yapacak firmalar bu özel bölgelerde çeşitli vergi avantajları sayesinde rekabetçi bir yapıya bürünüyor. Bunun bizdeki yansıması ise genellikle sadece vergi avantajından faydalanmak için ortada teknopark mantığı içinde ürettiği hiçbir şey olmayan firmaların tüm operasyonunu bu alanlara kaydırması oluyor. Teknopark arazilerinin sahibi olarak metrekare başına aldıkları fahiş kira bedelleriyle üniversitelerin de keyfi yerinde... Sonucun ne olduğu sektörü takip edenlerin malumu. İnşallah 10 yıl sonra 'Teknopark modeli işe yaramıyor, uyguladık, olmadı' gibisinden şeyler duymayız.


Sonra bir soru: Sizce yazılım ve donanım alanında Türkiye kökenli şirketlerin dünya devleri ile rekabet edebilmeleri için Teknopark yapılanması anlamlı ve uzun vadede işe yarayacak bir oluşum mudur?