Google Hacker Edition

0
Geryon

Görüşler

0
yuxel
süper :)
0
bahadirkandemir
Uyghurce tewsiye qilinghir: http://www.google.com/intl/ug/ [www.google.com]
0
fsniper
Lütfen Lütfen birileri Hacker ile Lamer arasındaki farkı bilmeyenlere anlatsın :)
FZ anlatır mısın?
0
FZ
Eminim benden çok daha iyi anlatacak FM üyeleri vardır.
0
pirx
Bu zaten vardı ya , yeni birşey değil.
0
FZ
Neyse ki henüz "olmayan" bir şeylerin haberini geçmedik, o daha kötü olurdu. Var olan bir şeyin haberini geçmek bir nebze daha kabul edilebilir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google'da çalışmak için ne yapmalı?

FZ

Hiç köpek gezdirerek para kazandınız mı? Yalnız mı yoksa grupla mı çalışmayı tercih ediyorsunuz? Herhangi bir konuda dünya rekorunuz var mı? Doğru cevaplar size Google'da bir iş sağlayabilir.

'Kaliteli ve zeki' elemanlar çalıştıran arama motoru Google, seçeneklerini genişletti. Artık kitap yazan veya kendi kulübünü kuran insanlarla çalışmayı seçiyor. Google'ın hızla gelişen arama ve reklam bölümleri için daha fazla mühendis ve satış temsilcisine ihtiyaç var. Bu yüzden her ay eline ulaşan 100 bin başvurudan en pırıltılıları seçebilmek için otomatik bir yol başlattı. Başvuranların doldurduğu ayrıntılı online ankette, adayların davranış, kişilik özellikleri ve hayatı araştırılıyor.

Google Earth ile ILS deneyimi

nehuse

ILS(Aletli uçuş sistemi) bu kelimeyi yaşadığımız kazadan dolayı son günlerde çok fazla duyduk. Google earth'ün içinde bulunan flight simulator özelliğini kullarak ILS ile iniş deneyimi yaşamak isterseniz şu adresten kmz dosyasını indirebilir ve videosunuda seyredebilirsiniz.

Google Maps API - KML desteği

auselen

Google Map APIsi artık KML/KMZ dosyalarını açıp sizi Google Earth kullanmak zorunluluğundan kurtaracak.

Web üzerinden çalışan eğlencelik uygulamalar geliştirmek için imkanlar sunan yeni API sayesinde bir çok veriyi daha kolay görselleştirebilirsiniz.

İşte bizim örneğimiz

Nereden esinlendiniz derseniz: buradan

2GB+ : Gmail rakiplerine meydan okudu

xelon

Gmail halihazırda 1GB olan e-posta alanını ikiye katladı. Yahoo Inc. 'inde kısa zaman içinde 1GB'ye transfer olacağı düşünülürse e-posta şirketleri arasındaki rekabet iyice kızışacağa benziyor.

Google'ın Retriever'ı kullanıcıların peşinde (mi)!

anonim

Google ın yeni oyuncağı GoogleDesktop işyeri yada internet kafe gibi paylaşımlı bir ortamda interneti e-mail, anlık mesajlaşma ve bankacılık gibi işlemler için kullananlar için dikkat edilmesi gereken bir risk olarak öne çıkmaya başladı.