Google Hacker Edition

0
Geryon

Görüşler

0
yuxel
süper :)
0
bahadirkandemir
Uyghurce tewsiye qilinghir: http://www.google.com/intl/ug/ [www.google.com]
0
fsniper
Lütfen Lütfen birileri Hacker ile Lamer arasındaki farkı bilmeyenlere anlatsın :)
FZ anlatır mısın?
0
FZ
Eminim benden çok daha iyi anlatacak FM üyeleri vardır.
0
pirx
Bu zaten vardı ya , yeni birşey değil.
0
FZ
Neyse ki henüz "olmayan" bir şeylerin haberini geçmedik, o daha kötü olurdu. Var olan bir şeyin haberini geçmek bir nebze daha kabul edilebilir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Gmail Mobile

fkoksal

Google yine is başında...

Artık gmail hesabınıza Gmail Mobile sayesinde cep telefonunuzdan da ulaşabilirsiniz.
Tatil modu sayesinde, size mail atanlara otomatik olarak "şu anda şezlongta güneşleniyorum" diyebilir, kişi listelerini kullanarak birden fazla kişiye mail atabilirsiniz.

Google'ın İlk Sunumu

anonim

Google'ın kurucularından Lary Page'in 1998 yılında Stanford'da yaptığı sunuya buradan ulaşabilirsiniz. Oldukça ilginç.

All your base, are belong to Google!

tongucyumruk

Siz Google haberi okumaktan sıkıldınız, biz Google haberi yazmaktan sıkıldık, ama Google bir türlü yeni icatlar çıkartmaktan sıkılmıyor! Haliyle bize de oturup "acaba bu sefer ne yapacaklar" diye beklemek kalıyor.

Linux'da GTalk VoIP kullanmak isteyenler için

sundance

GTalk'la yapılan ses iletişimini başarılı buluyor fakat sırf bunun için Windows kullanmak istemiyor musunuz? Gözünüz aydın, bu konuda artık Tapioca isimli bir yazılım var.

Ekran görüntülerine'de bakabileceğiniz yazılımın, gerçekleşebilmesinin en önemli sebebi tabi ki Google'ın libjingle API'si.

Google App Engine Uygulamalarınızı Google'da Çalıştırın

nehuse

Uzun süre önce başvurduğum  google app engine den bugün gelen mail ile üyeliğimin kabul edildiğini öğrendim.Kayıt için google hesabınızın olması yeterli olmuyor.Bir de sms ile aktivasyon yapmak gerekti.Bu işlemden sonra sistemin nasıl çalıştığını inceleme fırsatı buldum kısaca izlenimlerimi aktarmak istiyorum.