fazlamesai.net in, slashdot.org out

0
mos
Bu akşam Kablo TV'de henüz test yayınında olan bir kanalda -adı sanırım Technology Channel- klasik in/out eşleştirmeleri vardı. Daha önce Firefox in , Internet Explorer out yazısı gözüme çarpmıştı, ancak bu sefer

fazlamesai.net in
Slashdot.org Out

yazıyordu yahu! :)
Şimdi...

1- Bu kanalla siz saygıdeğer FM yöneticilerinin bir organik bağı var mı?

2- Varsa, bu kanalda aktif rol alacak mısınız?

3- Şayet alacaksanız bu, sonunda bir ulusal kanalda Açık Kaynak kodu ile ilgili elle tutulur birşeyler gör(ebil)eceğimiz anlamına gelir mi?

4- Eğer öyleyse, neden daha önce buradan duyurmadınız? Ayıp değil mi heyecanlandırıyorsunuz milleti? Siz çok komik misiniz?

Söz savunmanın :)

Görüşler

0
tongucyumruk
Hmm... bu haber beni neden şaşırtmadı acaba? Tabii /. out, FM in olacak... siz ne bekliyordunuz ki....
0
fsniper
Bu adamlar /. etkisinden korkmuyor hiç sanırım. Ya akıllının biri /. a haber yaparsaonları diye hiç düşünmemişler mi? Fazlamesai doğal olarak in çünkü fazla mesai etkisi diye bişey yok. :)
0
conan
simdilik!
0
FZ
Az kaldı! ;-)
0
sundance
Fazlamesai etkisi yok mu ? Nasıl olmaz ? En son bıraktığımızda ordaydı. Hani böyle mesainin orta yerinde hissedersiniz, "Ulan bu benim yapmak istediğim iş değil ki, kim çizdi beni bu kareye ? Otursam, şöyle bir uygulama geliştirsem, böyle milyon dolarlık şirketlerin yaptıklarına kafa tutacak bir şeyler yapsam, birileri benim için de "Hasta mıdır nedir ? İşi gücü yok mu bu adamın ?" dese, kıskıs gülsem. Neyse en azından bir haber yazıp bir iki yorum atayım bari.

Buna Fazlamesai efekt diyoruz biz ;)
0
mos
tabi cok safim , ben de fazlamesai nasil "in" olur da slashdot "out" olur diye sasirmsitim zaten (?!)
0
sundance
Sanırım göreceksiniz :) Hem de haftada 1,5 saat. Elle tutulur olup olmadığına siz karar verirsiniz artık.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: Nasıl oluyor da oluyor?

FZ

Forumda kalmasına razı olamadım. Konu önemli bir konu. FM üyelerinden zBK demiş ki:

Bilemiyorum aslinda bu durumu nasil ifade edeyim....

7 aydir Hindistanda Tata Consultancy Services de staj yapmaktayim.

Firma hindistan devi TATA firmasinin yazilim kisimi, 52.000 calisani ile dunyanin 33 ulkesine hizmet veriyor ve milyar dolarlik bir yazilim firmasi, almis oldugu projeler milyon dolarlar ile ifade ediliyor.1965 den beri IT sektorunde danismanlik hizmeti veriyorlar. Musterileri dunya devleri.

fazlamesai.net'e Soralım: Test Driven Development Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

anonim

Aslında uzunca bir süredir haberim var TDD den ancak bir türlü daha ayrıntılı incelemeye fırsat bulamıyordum.

Beni ateşleyen artima.com daki bu makale ona gelen yorumlar oldu. TDD sizce yeni bir yaklaşım mı? Yoksa büyük çaplı projelerde onlarca test yazdıktan sonra detaylı iş tanımları yazmaktan bir farkı yok mu ?

Not: Bu arada makaledeki M$ye ait linkin M$ tarafından sitelerinden kaldırılmış olması bir diğer ilginç nokta...

fazlamesai.net'e soralım: Reklamları yakalayabilecek açık kodlu bir yazılım?

FZ

Bir dostumun sorusu üstüne FM'nin kolektif zekasından, bilgisinden ve deneyiminden yararlanalım dedim, kendisi de kabul etti ve meseleyi FM camiası ile paylaşalım dedik. Kısaca:

"Radyo ve televizyon programlarını kaydedip reklamlar ne zaman başlamış, ne zaman bitmiş şeklinde ses ve görüntü işleme yapabilen, faydalanabileceğim bir API, open source uygulama, vs. var mı ya da daha doğrusu genel olarak bu konuda bir fikrin var mı?

Fazlamesai.net bugün saat 17:00`de 92.3`te

sundance

Fazlamesai.net, nedir nasıldırıyla, en kirli çamaşırları ve en temiz çarşaflarıyla 92nokta3 Radyo`da saat 17:00`de Net Güncesi programında.

92nokta3 FM 92.3 frekansından yayın yapan, teknoloji ve özellkle bilişim konularında geleceğimizi ilgilendiren mevzulardan bahseden bir radyo. Eğer bulunduğunuz yerden 92.3`ü alamıyorsanız çok üzülmeyin 92nokta3.com`dan Internet üzerinden de yayın yapıyorlar.

Ne de olsa bütün radyolar bizim; FM :)
Yayını kaçıranlar için ses kayıtı... Dikkat 13 mb.

FM'e öner: Twitter bağlantısı

auselen

FM'in bir twitter hesabı olsa ve yayınlanan yazılar başlık, meta, özet vs olarak oradan duyurulsa. Ben kendim twitter kullanmıyorum ama görülebilirlik için daha kolay olabilir.

Belki fm.net'de bahisler geçebilir.

Bir de FM'in bir meta kısmı olsa da böyle konular konuşulup tartışılsa sevinirim.