Diablo III Resmen Duyuruldu!

0
darkBLACK
Blizzard, geçtiğimiz aylarda belki de bilgisayar oyunları tarihinin gelmiş geçmiş en çok beklenen iki oyunundan biri olan Starcraft II 'yi duyurmuştu.

Şimdi de yıllardır beklenen, Diablo nun III. oyunu sonunda blizzard tarafından resmen duyuruldu! Diablo III

Görüşler

0
mos
yeni karakter tahminleri alalım :)

bence barbarianin sevgilisi gelecek hehe
0
darkBLACK
evet tüm char ların m/f versiyonları olacakmış. beni en çok üzen şey ise tanıtımda "witch doctor" adında bi char gösterilmesi işin can sıkan tarafı ise bu char ın tüm özelliklerinin aslında necro kökenli olması! bi necro oyuncusu olarak kesinlikle d2 deki necroyu istiyorum zaten tüm dünyada onu istiyor! gerçi yapımcıların açıklaması bu char ın yeni eklenmiş olduğu yani eskilerden herangi biri yerine eklenmediğini söylüyolar ama insan videoyu izleyince yinede düşünmeden edemiyor :( ayrıca yine oyunun çok cizgifilim tarzı bi yapısı olduğu ve kullanılan renk paletindeki pastel tonlarda ağır bi şekilde eleştiriliyor. bu konukar da gerçekten hakveriyorum bende, diablo 2 yi çıktığı günden şuana kadar oynayan biri olarak.
0
bleda
Bu oyun için Windows bile kurarım (: . Ayrıca videosunu izledikten sonra şuna karar verdim ki; barbarian çok güçlü (: .
0
mos
diablo II wine ile gayet başarılı çalışıyordu..

0
bleda
O zaman gerek kalmadı, zira ben Diablo II oynarken Linux'un varlığından habersizdim (: .

Not: İlk mesajımdan dolayı her fırsatta Windows'u kötüleyen fanatik olduğumu düşünebilirsiniz, ama öyle değilim (: .
0
desenturk
diablo 2'den sonra hikaye bitmiştir diye düşünüyordum. ama aklımın bir köşeside acaba diyordu... bundan güzel haber olamazdı herhalde :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Duke Nukem Forever sessiz sedasız çıkmış!!!

sundance

Biz yıllardır yolunu gözleyelim, ne zaman çıktı ne zaman çıkacak diye meraktan telef olalım, teknoloji previewları hevesle indirelim, sonra tutsunlar DNF`i sessiz sedasız çıkartsınlar. Olacak iş değil!!!

Zaten olmamış da, Croteam yılan hikayesine dönen DNF`den sıkılıp mükemmel bir FPS yapmış. Şu kadarını söyleyeyim, Quake`i bitirmiş birisi olarak, Serious Sam için `insanların ruh sağlığını etkileyebilir bu yüzden yasaklanmalı` deseler itiraz etmezdim... (Mambo'yu kaybettik mesela :))

Efsanevi Türk Oyun Programcısı Türkiye´ye Döndü

FZ

Kendi geliştirdiği grafik motorunu kullanarak programladığı demosu, Intel şirketi tarafından Pentium 4 (2.2 Ghz) mikroişlemcisinin tanıtımında kullanılmak üzere seçilen Mevlüt Dinç, Türkiye´ye döndü.

Daha önce Enduro Racer (Amstrad CPC), Last Ninja2 (ZX Spectrum), Hammerfist (Amiga), Time Machine (Amiga), First Samurai (Amiga) ve Street Racer (Nintendo SNES) gibi oyunlara imza atan Dinç ve ekibi şimdi de ACTOR (Xgen) isimli yeni bir oyun motoru üzerinde çalışıyorlar.

Mekansız

FZ

"Mekansız 3 boyutlu FPS oyunudur (Half-Life,Max Payne,Delta Force...vd. gibi). Halen geliştirilme aşamasındadır, ancak yakın zamanda (en azından 2002 içinde) bitmesi planlanmaktadır," diyor sitenin ve oyunun geliştiricisi Emre Evren. Bakalım bizi nasıl bir oyun bekliyor. Demoyu deneyenler yorumlarını buraya ya da doğrudan programcıya iletebilirler ;-)

Oyun için hazırlanmış müziği epey tuttuğumu belirtmemde fayda var (bunu ayrıca MP3 olarak çekip dinleyebilirsiniz.)

Pac-Craft: Starcraft 1.08`i bekleyenlere

sundance

Siz de bizler gibi Starcraft 1.08 patch`i beklemekten bıktınız mı ? Bir değişiklik mi istiyorsunuz ?

O zaman bir müjdemiz var. Starcraft konusunda en önde gelen sitelerden Infoceptor super bir oyun geliştirmiş; PacCraft

Klasik PacMan`in Starcraft yorumu olan bu oyunun bir başka güzelliği hemen browserdan oynanabilir olması... İyi eğlenceler

Quake-II´nin .NET Sürümü Açık Kodlu Olarak Sunuldu

FZ

Vertigo Yazılım, bu ay içinde C dili tabanlı Quake II´nin .NET sürümünü çıkardı. Söz konusu oyun Visual C++ .NET ile yeniden yazıldı. Firma bunu yaparkenki en önemli amacının büyük miktardaki C kodunun C++´a kolayca geçirilebildiğini göstermek olduğunu belirtti. Yazılım bir "managed" .NET uygulaması olarak Microsoft Common Language Runtime (CLR) üzerinde gözle görülür bir performans kaybı olmadan çalışıyor.