Diablo III Resmen Duyuruldu!

0
darkBLACK
Blizzard, geçtiğimiz aylarda belki de bilgisayar oyunları tarihinin gelmiş geçmiş en çok beklenen iki oyunundan biri olan Starcraft II 'yi duyurmuştu.

Şimdi de yıllardır beklenen, Diablo nun III. oyunu sonunda blizzard tarafından resmen duyuruldu! Diablo III

Görüşler

0
mos
yeni karakter tahminleri alalım :)

bence barbarianin sevgilisi gelecek hehe
0
darkBLACK
evet tüm char ların m/f versiyonları olacakmış. beni en çok üzen şey ise tanıtımda "witch doctor" adında bi char gösterilmesi işin can sıkan tarafı ise bu char ın tüm özelliklerinin aslında necro kökenli olması! bi necro oyuncusu olarak kesinlikle d2 deki necroyu istiyorum zaten tüm dünyada onu istiyor! gerçi yapımcıların açıklaması bu char ın yeni eklenmiş olduğu yani eskilerden herangi biri yerine eklenmediğini söylüyolar ama insan videoyu izleyince yinede düşünmeden edemiyor :( ayrıca yine oyunun çok cizgifilim tarzı bi yapısı olduğu ve kullanılan renk paletindeki pastel tonlarda ağır bi şekilde eleştiriliyor. bu konukar da gerçekten hakveriyorum bende, diablo 2 yi çıktığı günden şuana kadar oynayan biri olarak.
0
bleda
Bu oyun için Windows bile kurarım (: . Ayrıca videosunu izledikten sonra şuna karar verdim ki; barbarian çok güçlü (: .
0
mos
diablo II wine ile gayet başarılı çalışıyordu..

0
bleda
O zaman gerek kalmadı, zira ben Diablo II oynarken Linux'un varlığından habersizdim (: .

Not: İlk mesajımdan dolayı her fırsatta Windows'u kötüleyen fanatik olduğumu düşünebilirsiniz, ama öyle değilim (: .
0
desenturk
diablo 2'den sonra hikaye bitmiştir diye düşünüyordum. ama aklımın bir köşeside acaba diyordu... bundan güzel haber olamazdı herhalde :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FM Wars Beta 0.08

redogre

FazlaMesai bannerında artık ufak bir oyun oynayabileceksiniz. Şu anda daha Beta ama yakında skor tablosuyla ve diğer ekleriyle tam çalışır hale gelecek.

Görmek için FM teması seç bölümünden Oyun temasını seçmeniz yeterli, hem başlatmazsanız uslu uslu bekliyor sadece.

Evde dolaşan böcek ister misiniz?

redogre

Belki de elektronik olursa istersiniz...
Valla ben çok beğendim, işte şurda. Tanesi 10$ gibi cüzzi bir miktara isterseniz uzaktan kumandayla yönlendirebileceğiniz, isterseniz de "öğrenmeye" bırakabileceğiniz 4 farklı böceğiniz oluyor. Biri saldırgan, biri meraklı, biri engel aşıyor vs vs. Tasarımları da şirin olmuş.

Tek sorun Amazon'un amerika sitesinde var sadece, UK'de yok, yani koli ücreti sağlam. Bence Amerikalı Fazlamesaiciler kesin alır, test eder, bize de haber eder :)

Rixos Second Life'ta otel açıyor

fkoksal

Tüm dünyayı çığ gibi etkisi altına alan üç boyutlu sanal dünya Second Life'ta Türk otel zinciri Rixos da otel açıyor. Dünyada 6.7 milyon kişinin tıpkı günlük hayattaki gibi çalıştığı, alışveriş yaptığı, pansiyonlarda konakladığı, casinolara gittiği, evlendiği hatta kendi para birimi bile olan Second Life'taki otel yatırımı ile Rixos Almanya'dan ABD'ye kadar geniş bir kitle tarafından tanınmayı hedefliyor. Rixos'un açacağı otel Second Life'taki Amsterdam'ın ilk beş yıldızlı oteli olacak.

Tenebrae: Doom 3 algoritmaları ile çalışan Quake

conan

Charles Hollemeersch, Quake oyununu, şu anda geliştirilmekte olan Doom3 motorunda kullanılan bazı algoritmalarla yeniden yazmaya ve geliştirmeye koyulmuş. Projeye de Tenebrae adını vermiş. Oyunun sayfasında şu anda çalıştığı iddia edilen bir binary ve kaynak kodu mevcut. PIII600, 64 MB RAM, GeForce 2 MX, Quake1 (Shareware olanını da destekliyor!) ve water vissed maps gerekiyormuş (water vissed maps (wvs) nedir en ufak fikrim yok! Ama eğer wvs yoksa zaten o seçeneği konsolda "gl_watershaders 0" diyerek kapatabiliyormuşsunuz) Sayfada ayrıca oyun görüntüleri ve teknik dökümanlar da mevcut.

Ben ne yazık ki şu anda deneyemedim, çünkü işyeri bilgisayarımda çalışmayacağından eminim :) Eve gider gitmez ilk işim kurmak olacak :) Daha önce deneyenler olursa bir not düşsünler ;)

Massive Multiplayer Online RPG: Dark Throne

Soulblighter

Dark Throne, çok keyifli bir savaş-strateji oyunu. Oyunda amacınız size verilen sivilleri eğitip askere çevirmek ve diğer Dark Throne kullanıcılarıyla savaşmak. Saldırı ve Savunma güçleriniz var. Saldırı gücünüz karşı tarafın savunma gücünden fazlaysa siz kazanıyorsunuz ve karşı tarafın askerlerini öldürebildiğiniz gibi, kalelerine zarar verebiliyor, altınlarını ele geçirebiliyorsunuz. Ayrıca Miner denilen adamlarınızla altın toplayabiliyorsunuz.Askerlerinize kılıç kalkan gibi donanımlar alarak saldırı ve savunma güçlerini arttırabiliyorsunuz. Ayrıca casuslarınızı karşı tarafa gönderip, saldırmadan önce karşı tarafın askeri gücünü öğrenebiliyorsunuz.

Yani kısacası anlatmakla bitmez. Oldukça kapsamlı bir oyun. Seveceğinizi umuyorum...

Dark Throne