Starcraft 2'den Haber Var

0
o_ozardic
Meraklılarını "Yenisi çıksa da oynasak" bekleyişinde tutan, Blizzard’ın unutulmazlar arasına giren oyunu Starcraft 2’nin bir üçleme olarak yayınlanacağı duyuruldu. Haber metninin tamamına NTVMSNBC'den erişebilirsiniz.

Görüşler

0
Ono
Gozu paraya doymayan Blizzard oyunu 3'e bolup oyunculara sunacak. Her paket 1 irki icerecek. Bence olayi abarttilar.
0
FZ
Kahrolsun kapitalizm.
0
Tarık
değer be hacı :)

0
darkBLACK
Aslında sc2 nin bu yılın sonuna doğru çıkacağını duyurmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam sonrasında oyunun henüz 1/3 ünün bittiğine ve 2k9 sonuna yetişmeyeceğine dair bi haber geldi ki bence bu bölme işlemide hem bekleyenlerin bekleyişlerine bir sonvermek hemde durumdan istifade $ girişini sağlamakdan başka bişey değil zaten bu gidişle diablo III, sc2 den önce çıkacak ki oda başka bi hikaye :P ( kalçası çıkık wizard lara necrosuz diabloya hayır! :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Zombie Panic

redogre

Zombie Panic beni yıllar sonra bilgisayar başında sabahlatıp, ertesi gün işyerinde zombi gibi gezmeme sebep olan bir Half Life 2 modu. İşin ilginç kısmı bu çok oyunculu modun tam olarak bir kazananının veya kaybedeninin olmamasına rağmen bu kadar eğlenceli oluşu. Hatta belki eğlencesinin en büyük kısmı bu.

Nethack geri döndü!

sundance

Gelmiş geçmiş en sağlam Dungeon oyunu olan Nethack, yepyeni bir görsellikle karşımızda.

Bir zamanlar 386SX`de deliler gibi oynadığım karakter tabanlı grafiklerine rağmen inanılmaz bir derinliğe ve oynanılabilirliğe sahip olan Nethack, artık üç boyutlu grafikleri ve render görüntüleri ile çok daha geniş bir kitleye hitap ediyor.

Huzurlarınızda Falcon-Eye`s Nethack Hem de The Underdogs kalitesiyle :)

Bir Satranç Ustasının Bilgisayarı

FZ

Büyük Usta (GM) John Nunn daha ciddi satranç çalışabilmek için eski sistemini yenilemeye karar veriyor ve çift 2.8 GHz Xeon mikroişlemcili, 1 GB ana hafızalı bir bilgisayar kurmaya karar veriyor.

Efsanevi Fritz satranç yazılımı üzerinden iki sistemi kıyaslayan Nunn yeni sistemin, beklediği performansın altında bir performans verdiğini belirtiyor ve bunu da yeni işlemcilerin satrançta çok kullanılan tamsayı hesaplamaları için yeterince optimize edilmemiş oluşlarına bağlıyor.

Céidot Studios Teknoloji Demosu Bugün Yayınlanıyor

Tarık

Uzun süre bekleyip bir türlü dişe dokunur oyunlarını göremediğimiz Türk Oyun yapımcı gruplarının (birkaç istisna dışında) belkide en iddialısı ve gerçekçisi Cèidot Studios, Ageia firmasının fizik motoru PhysX' i kullanan ilk teknoloji demosunu bugün yeni site tasarımıyla birlikte indirmeye açacak. Bu demonun firmanın Hükümran Senfoni isimli oyunu hakkındaki teknolojik beklentileri karşılayacağı düşünülüyor.

DopeWars: Efsane aramızda :))

sundance

Bundan 10 yıl (belki de daha önce) DopeWars diye çok basit freeware bir oyun vardı. Bir uyuşturucu satıcısı olarak bütün yaptığınız 7 semt arasında dolaşıp uyuşturucu alıp uyuşturucu satmaktı. İşe tefeciden aldığınız $5000 borçla başlıyor, 30 gün içinde maksimum parayı kazanmaya çalışıyordunuz. Ne bir grafik ne bir ses, sadece yazılar görüyordunuz. Fakat sanırım hayatımda oynadığım en alışkanlık yapıcı oyunlardan biriydi.

Geçenlerde Freshmeatde dolaşırken bu eski dosta rastgeldimDopeWars. Artık network üzerinden oynanabilen DopeWars, Linux, BSD ve Windows`a da port edilmiş. Ne diyim alın oynayın :)) 3D desteklemiyor haberiniz ola :p