Büyük Oto Soygunu

0
redogre

Görüşler

0
myavuzselim
Linux ustunde mi oynamis? ;)
0
ripper
Hımm görünüşe göre redhat le GTA oynamanın bir yöntemi bulunmuş.
0
redogre
Garip ama gerçek: Bazı FM yazarları Windows kullanır, daha da garibi terbiyesizce oyun oynarlar :)
0
Challenger
Niye? FM' ye üye olmak ya da FM ekibinde olmak Windows kullanmaya engel mi? İşletim sistemi sizin için araç mı? Amaç mı?
0
FZ
İşletim sistemi bizim için nadide bir çiçek. Ve çiçekler gübre ister... :)
0
simor
Bu seferkini anladım :p
0
Ono
Arkadaşlar wine ile gta3, gta vice city ve san andreas çalışmaktadır. Daha eskilerini test etmedim. Ama etmiş olanlar varmış. Bu arada bence GTA konsol oyunudur. Konsola çıktıntan aylar sonra findowsa çıkar. Yani bizim arkadaşlar konsollarında da oynamış olabilirler, hemen findows kullanmakla suçlamayın.
0
myavuzselim
Yok canim ne suclamasi. Sadece karakterler penguen oldugu icin ilginc geldi, begendim :)
Dediginiz gibi konsolda da oynamis olabilir, sormak lazim.
Allahim, fikir yuruttugum konuya bak :)
0
redogre
Windowz da oynadım, hala oynuyorum, iyi ki arabam yok...
0
czcrk
otomobil orjinal mi yoksa korsan mı?
0
Zebani
dekor
0
Zebani
Büyük Oto Soygunu'nun Otosunu anladım da soygunu göremediğimi fark ettim. :)
0
anonim
Grand Theft Auto !!!! Hoş yahu!
0
Zebani
Aha! Benim cahilliğim. :) GTA oynamamışlığımdan olsa gerek. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ASTALA VİSTA TÜRKÇE

redogre

100$'a ne?

butch

Bilimin Sanata Yansıması

sefalet

Fazlamesai yapanlar arasında çeşitli yöntemler ile yapılmış grafik tasarımlardan hoşlananlar olduğunu tahmin ediyorum.

Princeton Üniversitesi'nin 2005 "Bilimin Sanatı" (art of science) yarışması sonuçları açıklandı, bu adresten sonuçlara bakabilirsiniz;

http://www.princeton.edu/~artofsci/gallery/

Khan Academy

Tarık

Matematik, fizik, biyoloji ve daha bir çok bilim dalına ait onlarca konuyu oturduğunuz yerden ve bedavadan öğrenmek ister misiniz? Üstelik bunun için bir internet bağlantısı ve öğrenme şevkinden başka hiç bir şeye gereksinim duymayacaksınız.

Bilgisayarcının Survival Çantası

sundance

Dört, beş yılın üstünde bilgisayarla uğraşmışlığınız varsa, hele insanlar `Abi bu akşam bize bir gelsene, şu bilgisayara bakarsın, hem de MP3, divx filan getirirsin` şeklinde size yaklaşıyorlarsa, siz de iflah olmaz bir `geek`; bilgisayar hastasısınız demektir.

Bu durumda muhtemelen, her gittiğiniz yere sırt çantanızda (sırt çantanız var tabi ki!) bir sürü cd, tornavida vs (kısaca normal bir insanın çantasında olması gerekmeyen ne varsa onu) taşıyorsunuz demektir.

Fazlamesai.net ekibi olarak bir hizmette bulunalım dedik ve bilgisayarcının ideal çantası içinde neler olmalı araştırdık... RESİM