Büyük Oto Soygunu

0
redogre

Görüşler

0
myavuzselim
Linux ustunde mi oynamis? ;)
0
ripper
Hımm görünüşe göre redhat le GTA oynamanın bir yöntemi bulunmuş.
0
redogre
Garip ama gerçek: Bazı FM yazarları Windows kullanır, daha da garibi terbiyesizce oyun oynarlar :)
0
Challenger
Niye? FM' ye üye olmak ya da FM ekibinde olmak Windows kullanmaya engel mi? İşletim sistemi sizin için araç mı? Amaç mı?
0
FZ
İşletim sistemi bizim için nadide bir çiçek. Ve çiçekler gübre ister... :)
0
simor
Bu seferkini anladım :p
0
Ono
Arkadaşlar wine ile gta3, gta vice city ve san andreas çalışmaktadır. Daha eskilerini test etmedim. Ama etmiş olanlar varmış. Bu arada bence GTA konsol oyunudur. Konsola çıktıntan aylar sonra findowsa çıkar. Yani bizim arkadaşlar konsollarında da oynamış olabilirler, hemen findows kullanmakla suçlamayın.
0
myavuzselim
Yok canim ne suclamasi. Sadece karakterler penguen oldugu icin ilginc geldi, begendim :)
Dediginiz gibi konsolda da oynamis olabilir, sormak lazim.
Allahim, fikir yuruttugum konuya bak :)
0
redogre
Windowz da oynadım, hala oynuyorum, iyi ki arabam yok...
0
czcrk
otomobil orjinal mi yoksa korsan mı?
0
Zebani
dekor
0
Zebani
Büyük Oto Soygunu'nun Otosunu anladım da soygunu göremediğimi fark ettim. :)
0
anonim
Grand Theft Auto !!!! Hoş yahu!
0
Zebani
Aha! Benim cahilliğim. :) GTA oynamamışlığımdan olsa gerek. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Mülayim Linux Geliyor

butch

fazlamesai.net'e soralım: Satıcılar neden OO.org yüklü bilgisayar satmıyor?

FZ

Soru orijinal değil, açık, özgür kod dünyasının ve Debian camiasının öncü isimlerinden Bruce Perens'e sorulmuş bu soru bir röportajda. Bruce Perens de bu konudaki şaşkınlığını gizlemiyor:
Eğer OpenOffice.org bu kadar makul bir alternatif ise neden donanım satan şirketlerin gittikçe artan oranda bu yazılımın kurulu geldiği bilgisayarları sattıklarını görmüyoruz?

Açıkçası bir bilgisayar satıcısının bakış açısından baktığımda neden her satılan PC´ye bir OpenOffice yüklemediklerini anlamıyorum. Bunu yapabilecek durumdalar, bu onlar için gayet kolay bir iş.

Belki de gidip o satıcılarından birine sormalıyım bunu ancak şu salakça cevabı almaktan korkuyorum: 'O yazılımı download edebilirsin.' Kimbilir belki de pazarlama dahileri henüz oralara varamamıştır.

Wright Kardeşler ve Patentlerin Kötüye Kullanımı

sundance

İlk rastladığım gün Sweet Sweet Unemployement yazısı ile manevi kardeş bellediğim Maciej Ceglowski'nin Wright Kardeşler üzerine bir yazısına rastladım.

Havadan ağır bir araçla ilk kontrollü uçuşu gerçekleştirip, patentini alan, daha sonra da ikibuçuk yıl boyunca patenti lisanslamak ya da geliştirmek için hiçbir şey yapmayıp sadece bu alanda deneme yapanları dava edip para kazanan Wright kardeşler de, Tesla'ya yaptırdığı (ve parasını ödemediği) direkt akım jeneratörleri ile "alternatif akım hepimizi yakacak" diyen, bir file alternatif akım verip öldüren ve akabinde de elektrikli sandalyenin icadına bile vesile olan Edison'un yanında yerlerini almışlar.

Kış Geldi

butch

`Bilgisayar Bilimleri'nin Başarısı´ ya da `Kaplanın Çizgilerinin Oluşumu´

butch

Bilgisayar Bilimleri'nin aslında masamızdaki (ya da cebimizdeki) küçük makineyle sadece dolaylı bir bağı var. Temel ve geniş bir bilim alanı. 60 dakika içinde felsefeden cinsiyete, cinsellikten siyasete, sosyolojiden tarihe ve nihayet kaplanın çizgilerine varan bir yolculuk yapacağız. Sizi şaşırtacak en az bir şey öğreneceğinizin garantisini veriyoruz.