Büyük Oto Soygunu

0
redogre

Görüşler

0
myavuzselim
Linux ustunde mi oynamis? ;)
0
ripper
Hımm görünüşe göre redhat le GTA oynamanın bir yöntemi bulunmuş.
0
redogre
Garip ama gerçek: Bazı FM yazarları Windows kullanır, daha da garibi terbiyesizce oyun oynarlar :)
0
Challenger
Niye? FM' ye üye olmak ya da FM ekibinde olmak Windows kullanmaya engel mi? İşletim sistemi sizin için araç mı? Amaç mı?
0
FZ
İşletim sistemi bizim için nadide bir çiçek. Ve çiçekler gübre ister... :)
0
simor
Bu seferkini anladım :p
0
Ono
Arkadaşlar wine ile gta3, gta vice city ve san andreas çalışmaktadır. Daha eskilerini test etmedim. Ama etmiş olanlar varmış. Bu arada bence GTA konsol oyunudur. Konsola çıktıntan aylar sonra findowsa çıkar. Yani bizim arkadaşlar konsollarında da oynamış olabilirler, hemen findows kullanmakla suçlamayın.
0
myavuzselim
Yok canim ne suclamasi. Sadece karakterler penguen oldugu icin ilginc geldi, begendim :)
Dediginiz gibi konsolda da oynamis olabilir, sormak lazim.
Allahim, fikir yuruttugum konuya bak :)
0
redogre
Windowz da oynadım, hala oynuyorum, iyi ki arabam yok...
0
czcrk
otomobil orjinal mi yoksa korsan mı?
0
Zebani
dekor
0
Zebani
Büyük Oto Soygunu'nun Otosunu anladım da soygunu göremediğimi fark ettim. :)
0
anonim
Grand Theft Auto !!!! Hoş yahu!
0
Zebani
Aha! Benim cahilliğim. :) GTA oynamamışlığımdan olsa gerek. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Online Business'in En Aptal 10 Fikri

anonim

Aptalca gibi görünen ama fikir sahiplere yüklüce para kazandıran fikirler: http://weirdtechnewshub.blogspot.com/

Zırvalık mı, dahiyane mi, ekonomik akıl mı, yoksa başka bir şey mi? Siz karar verin.

FM Forum Süresiz Olarak Kapandı!

butch

Üstüste gelen saldırılar sebebiyle Fazlamesai.net forumları süresiz olarak kapanmış bulunuyor. Fazlamesai yaparak, gerektiğinde kendinden ciddi bir şekilde fedakarlık ederek bu siteyi sürdürmeye çalışanların iyi niyetlerini anlamaktan aciz bu ham beyinleri kınıyoruz ve soruyoruz: Bunu hangi ulvi amaç uğruna yapıyorsunuz? Söyleyin biz de yardımcı olalım.

Türkiye spam konusunda dertli

cbc

Sophos'un elindeki veriye göre Türkiye en çok istenmeyen e-posta yollayan ülkeler listesinde 3. sırada. İşin üzücü kısmı listenin ilk iki sırasındaki ülkelerin hallerinde iyileşme varken Türkiye daha kötü bir duruma gelerek 3. sıraya 'tırmanmış'. Detaylı bilgi haberin devamında. Kaynak: /.

3. Nesil Windows Media

elrond

Microsoft, multimedia içeriklerine yeni bir boyut getirdiği yeni Windows Media teknolojisi "Corona" yı duyurdu.
Bu sefer olaya biraz server tarafından bakalım. (DivX' de son kullanıcı tarafından bakmıştık)

Windows 2000 server'da olan "Windows Media Services" daha gelişmiş olarak Windows.NET Server Beta 3 ya da Build 3604'te de mevcut bulunuyor. Beta sürümü için oldukça stabil bile sayılabilir. Tabiki BBC Live Windows.NET üzerine taşınmadı ve onbinlerce bağlantı denenmedi. O yüzden gerçekten stabil mi bilemem.

Terminatör ve Apple

butch