Bush Anti Virus

0
redogre

Görüşler

0
Titus
Yerinde kurulum özelliğini sevdim, ama merak ediyorum kurulum öncesi keşif için ücret talebi var mı acaba? :)
0
ecder
Asıl bunun tanıtımını görmek isterdim, özellikle de Bill Gates tarafından...
0
ecder
Ama yine de.. Billy Büyük Şirket kullanımı için olanı tanıtmaya kalkmasın... Mazallah Vista tanıtımda çökerse radyasyondan sürünmeyelim.
0
ecder
ahaha 50 megatonluk bombanın ground-zerosundan sağ çıktık ya radyasyonu düşünüyorum :-p
0
ripper
bir sysadmin ilkesi der ki; saldiri aldiginiz yere saldirmayin! Çünkü orda büyük ihtimalle sizin gibi ikinci bir kurban vardır.
Hacker saldırılarının büyük çoğunluğu ele geçirilmiş kurban sistemlerden yapılıyor, bu bir gerçek. Saldırana saldırma fikri herhalde IT bilmeyen birinden çıktı.
0
Zebani
Amerika (USA) için fark etmez, sanırım!?
0
ecder
"Shoot first ask questions later" (ya da Red Kit'in ölümsüz çevirisiyle "Önce asalım sonra yargılarız") aklıyla "adalet" dağıtan birileri için BT ile ilgisi olup olmaması fark etmez sanırım.

Önce bombalayalım sonra "demokrasi" gelir yaraları sarar nasıl olsa :p
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Biohacking

robertosmix

Geçenlerde hackaday.com'da da rastladığım ve yakında (bir taraftan) insan ömrünü olduğundan çok ama çok daha fazla uzatabileceğini düşündüğüm bir prensip'i sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında anlatılan prensipler ve davet edilen araştırma sahası bir çok "hacker"'ın günlük yaptığı çalışmalardan farklı değil. Ama burada konu edilen "hack"lenebilir mekanizmaların tamamı yaşayan organizmalar.

Fm Kare'ye Ne Oldu ?

redogre

GNU/Linux'dan MS Windows'a Geçen Bilge

gumush

Bu yazılım incelemesine bir itiraf ile başlamalıyım. Son üç yıldır kötülerin tarafındaydım. Bir anlık gaflet ile, bir yabancıdan bir CD kabul ettim, evime götürdüm ve bilgisayarıma kurdum. CD'de şu kötü ünlü, bulaşıcı ve Amerikan karşıtı işletim sistemi, Linux vardı! İşte böylece benim "özgür yazılım"ın karanlık dünyasına giden kaygan yokuştan aşağı uzun inişim başladı.

Copyright © 2003 Robert Storey - Çeviri: Tanju Taşçılar

İnsanlık Tarihi Düşündüğümüzden Daha Geriye Mi Uzanıyor?

FZ

13 Şubat 2006 tarihinde Radikal'de Urfa'dan tarihi haber! başlıklı bir yazı çıktı.

Yazıya göre Alman arkeologlar, Şanlıurfa'daki Göbekli Tepe mabedinde, yaklaşık 11 bin yıl öncesine dayanan; insanlığın en eski haber sistemi olarak tanımladıkları ve günümüzde kullanılan yazının ilkel biçimi olan işaretler buldu.

fazlamesai.net taşınıyor

cbc

fazlamesai.net, 6 senelik evinden IBM ve Parkyeri sponsorluğundaki yeni yerine taşınıyor. Haberin devamında bu taşınma esnasında karşılaşabileceğiniz olası değişiklikleri okuyabilirsiniz.