Bush Anti Virus

0
redogre

Görüşler

0
Titus
Yerinde kurulum özelliğini sevdim, ama merak ediyorum kurulum öncesi keşif için ücret talebi var mı acaba? :)
0
ecder
Asıl bunun tanıtımını görmek isterdim, özellikle de Bill Gates tarafından...
0
ecder
Ama yine de.. Billy Büyük Şirket kullanımı için olanı tanıtmaya kalkmasın... Mazallah Vista tanıtımda çökerse radyasyondan sürünmeyelim.
0
ecder
ahaha 50 megatonluk bombanın ground-zerosundan sağ çıktık ya radyasyonu düşünüyorum :-p
0
ripper
bir sysadmin ilkesi der ki; saldiri aldiginiz yere saldirmayin! Çünkü orda büyük ihtimalle sizin gibi ikinci bir kurban vardır.
Hacker saldırılarının büyük çoğunluğu ele geçirilmiş kurban sistemlerden yapılıyor, bu bir gerçek. Saldırana saldırma fikri herhalde IT bilmeyen birinden çıktı.
0
Zebani
Amerika (USA) için fark etmez, sanırım!?
0
ecder
"Shoot first ask questions later" (ya da Red Kit'in ölümsüz çevirisiyle "Önce asalım sonra yargılarız") aklıyla "adalet" dağıtan birileri için BT ile ilgisi olup olmaması fark etmez sanırım.

Önce bombalayalım sonra "demokrasi" gelir yaraları sarar nasıl olsa :p
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Mülayim Linux Geliyor

butch

İş Değiştirmek, Yeni Bir İş, Yıldızlarla Çalışmak

FZ

SQL Server Central sitesinde bugün karşılaştığım The Danger of Hiring Stars başlıklı enteresan bir makaleyi FM camiası ile paylaşmak istedim.

Hayır, makale SQL, T-SQL ya da veritabanı optimizasyonu ile ilgili teknik bir makale değil. BT dünyasında çalışan bilgisayar uzmanlarına, sosyolojiye, psikolojiye dair bir makale.

Başarılı bir veritabanı yöneticisisiniz ve başka bir şirkete geçmeyi düşünüyorsunuz, gayet güzel maaş önerileri geliyor. Ancak bir kurumda çok başarılı olan bir bilgisayarcı başka bir kurumda da en az o kadar başarılı olur mu? Önceki şirketindeki performansı ile güzel teklifler alan biri yeni gittiği şirkette neden kötü bir performans sergiler? Bir bilgisayarcının, bir programcının ya da veritabanı uzmanının başarısı sadece kendi yeteneği ile mi ilgilidir?

Makaleden dikkatimi çeken bir kaç alıntıyı çevirdim:

fazlamesai.net'e soralım: Nereye gidiyoruz?

some_plus

Bu siteyi takip edenlerin çoğu tahminen bilişim camiasından. Herkes, her sabah kalkıyor, bazısı okula, bazısı işe gidiyor. Şahsen gözlemlediğim birşey var, o da bu camiadan bir çok kişinin güne uykusuz olarak başlıyor olması.

Benim düşüncem bunun sebebinin bitmek bilmeyen bilişim deliliği olması.

Bir sistem analisti olarak yaratılmadığınızın 10 işareti

SHiBuMiGo

ABD’deki iş bulma kurumunun öngörüsüne göre 2014 yılına kadar sistem analistlerine olan işgücü ihtiyacı, ortalama işgücü ihtiyacının üzerinde olacak. Bunda en önemli etkenlerden biri kurumlarda kullanılan teknolojik sistemlerin iş ihtiyaçlarına paralel olarak sürekli daha karmaşık hale gelmeleri. TechRepublic’den çevirdiğim bu yazıda bir sistem analistinin sahip olma(ma)sı gereken 10 nitelikle ilgili tespitler yer alıyor. Orjinal İngilizce metne http://blogs.techrepublic.com.com/10things/?p=280 adresinden ulaşabilirsiniz.

Fm Kare

redogre

file