Son Kullanıcı

0
redogre

Görüşler

0
simor
Aha, birden yarın gidip sertifikamı alasım kalmadı :)
0
anonim
tanrı bizi ilklerden ve sonlardan korusun :) ben default kullanıcı olmayı tercih ediyorum :)
0
Tarık
Gayet iyi, ya aslında gülmesekte olur, biraz düşündürse taşlama vs. yapsa da gayet iyi oluyor. teşekkürler...
0
yilmaz
bugün bir fıkra okumuştum hatırladığım kadarıyla yazayım.

Bir M$ MCP askere alınır. Silah kullanma eğitiminde 100mt ileriye bir hedef konur ve ateş etmesi söylenir. Bütün şarjörü boşalttıktan sonda eğitim subayı hedefe bir tane isabetli atış bile yapamadın der. Bunun üzerinde MCP ikinci şarjörü takar parmağını silahın ucuna koyar ve ateş eder. Parmağı kanamakta olan MCP "silah gayet düzgün çalışıyor problem bu tarafta değil hedefte orayı kontrol edin" der.
0
MasuM_Ceylan
Selam arkadaslar.Araniza yeni katildim.Yilmaz fikra fena degildi :)
0
pvc
Evet komik oldugu söylenebilir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Vector Linux´ta Türkçe Sorununa Son

ersan

Merhaba. Vector Linux (3.2) kullanıyor ve Türkçe karakter ve klavyede sorun yaşıyorsanız bir kaç küçük işlemle bu sorunu aşabilirsiniz:

Belki de Wikipedia'yı Türkçeleştirmemek daha iyi bir fikir

Geryon

Türkçe wikipedia'yada gezerken Big-Oh* makalesini okudum "Algoritmaların performanslarını karşılaştırmak için kullanılan gösterim." yazan zihniyeti görünce ve aklıma şu soru geldi. Wikipedia'yı Türkçeleştirmemek daha iyi bir fikir olabilir mi ? "Bugün Wikipedia için ne yaptın?" kapanyaları başlatıyoruz fakat önemli olan nicelik mi yoksa nitelik mi ?

*Maddenin İngilizce Wikipedia açıklaması:
Big O notation
Landau notation

Paul Graham ESR'den Daha mı Aptal?

malkocoglu_3

(BileBlog'dan çevirilmiştir). Paul Graham ESR'dan daha mı aptal? Paul Graham yine zihin özürlü spastik geri zekalı olduğunu ispatladı. Zannediyor ki, bir doğa kazası sebebiyle diğer normâl biberon kullanan Slashdot kullanıcılarından ayrı ve konuşmaya değer birşeyleri var. Adamın aptallığı ve cahilliği şaşırtıcı boyutlarda. Hitap ettiği grup, eğer bu mümkünse, ondan daha fazla yardıma muhtaç. Adamın ve grubun arasındaki simbiyotik ilişkiye bir analoji olarak sadece uç noktada bir şeriatçı imam, ya da aşırı sağcı ve deli, kürtajı destekleyen herkesin bebekleri filan yediğini bir grup ortabatılı (midwest) Amerika'lı beyinsize anlatan evanjelist bir Hristiyan aklıma geliyor (bazı tercümeler kesilmiştir). Nereden başlamalı ki? (sansur)

Java Gelmiştir

butch

GNU/Linux'dan MS Windows'a Geçen Bilge

gumush

Bu yazılım incelemesine bir itiraf ile başlamalıyım. Son üç yıldır kötülerin tarafındaydım. Bir anlık gaflet ile, bir yabancıdan bir CD kabul ettim, evime götürdüm ve bilgisayarıma kurdum. CD'de şu kötü ünlü, bulaşıcı ve Amerikan karşıtı işletim sistemi, Linux vardı! İşte böylece benim "özgür yazılım"ın karanlık dünyasına giden kaygan yokuştan aşağı uzun inişim başladı.

Copyright © 2003 Robert Storey - Çeviri: Tanju Taşçılar