ADSL abone sayısı 1 milyonu geçti

0
talat
Türk Telekom'un 1000000. ADSL abonesi öğretmen Selin Baysal Urfa'dan CeBIT'e getirildi ve bir notebook ve bir yıllık ücretsiz ADSL ile ödüllendirildi.
9 Eylül tarihinde Türk Telekom'a ADSL başvurusuda bulunan Selin Baysal Türk Telekom'un 1 Milyon'uncu ADSL abonesi oldu. 19 günlük evli olan öğretmen eşiyle birlikte Urfa'dan İstanbul'a davet edilelerek CeBIT Bilişim Eurasia fuarında Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Toros tarafından ödüllendirildi.

Öğretmen Baysal'a Türk Telekom tarafından bir dizüstü bilgisayar ve 1 yıllık ADSL bağlantısı hediye hediye edildi.

Kaynak: http://turk.internet.com

Görüşler

0
euler
ah ahh, 800.000 kişi farkla kaçırmışım laptopu. oysa çok yakındım. :)

şaka bir yana, adsl kullanıcı sayısının artması çok güzel de bir de kaliteyi ön planda tutmayı başarabilsek daha hoş olucak.
kim bilir belki özelleştirmeden sonra ...
0
Thiras
Çok güzel tabii ama uplink sayısı bu civarlarda gezdiği sürece sadece local takılmaya devam edecez :).
0
nipple
bir ara en dusuk baglantilarin 512'ye cikacagi soyleniyordu, konu hakkinda bilgisi olan var mi?
0
FZ
TT bizi sağmaktan boş vakit bulduğunda o da olacak inşallah.
0
simor
Evet, maalesef hâlâ her hizmetleri çok pahalı.
Bunlar 100 sene daha yatırım maliyetlerini bizim üzerimizden çıkarıp tecrübesizliklerini ve basiretsizliklerini yine bizim üzerimizden aklayacaklar heralde.Ben açıkçası her ay 50 milyon vermek istemiyorum artık ve özelleştirmenin bir işe yarayacağına da inanmıyorum. Daha evvelki özelleştirme örneklerinde (kablonet) gördük. Bizim seçim yapma şansımız olmadan veya süperonline a 5000 port vererek bu iş çözülmeyecek.
0
misafir
Bir de düzgün alan adı (DNS) hizmeti verseler...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google´da Nasıl Tepeye Oturursunuz

FZ

Efsanevi arama sitesi Google bilindiği üzere PageRank(tm) diye bir teknoloji kullanıyor ve "A sayfası B sayfasına linkli ise A, B'ye oy vermiştir dolayısı ile B'nin arandığında tepede çıkma şansı artmıştır" şeklinde özetlenebilecek bir mantaliteye göre işliyor. Google firması bunun "demokratik" bir mekanizma olduğunu söylüyor.

Peki ya bir site, bir sürü site oluşturup buralardan kendine link verirse ne olur? İşte bir örnek vakanın network diyagramları ile de desteklenmiş analizi bu konuda epey aydınlatıcı olabilir. Söz konusu durum, kendini üst sıralara yerleştirmeye çalışan organizasyona epey pahalı patlamış olsa gerek (onca sitenin domain isimleri için ödenen paralar falan) ancak "demokratik" olarak sunulan bir algoritmanın nasıl kötüye kullanılabileceğine (taciz etmek de diyebilirsiniz ;-) iyi bir örnek.

Bu Sitede Tıklamak Yasak: dontclick.it

FZ

Hiç fareye tıklamadan bir siteyi güzel güzel gezebilir ve işaret parmağınızı dinlendirebilir misiniz? Başlangıçta saçma ve zormuş gibi geliyor ancak bazılar böyle düşünmüyor: http://dontclick.it/

Çok kısa süren bir alışma süresinden sonra tüm siteyi çok daha sükunet içinde, sürekli bir fare çıtırtı sesi olmadan gezebileceğinizi fark ettiğinizde epey şaşıracaksınız.

Ayın linki

urxalit

Arkadaşlar bunu ayın linki olarak kabul etmek istiyorum. Akıllının biri pi sayısını link yapmış ve google.com´un PI sayfasına yönlendirmiş. :)

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097.org

Almak isteyenlere, com ve net domainleri boş. :)
(tabi baştaki 3. hostname)

İstanbul Şehir Rehberi

okanbatur

İBB, İstanbul Şehir Rehberi sitesini kullanarak, web tarayıcınız ile sokakları ve caddeleri Google Maps'deki gibi goruntuleyip gezebilirsiniz. Arama yapabilirsiniz.

Information Architects Sunar: Internet Web Trends Metro Haritası

FZ

O bir harita. O bir metro haritası. Hayır o bir Internet haritası. Hayır o bir yeni trendler... O bir... o bir...

İyisi mi ne olduğuna siz karar verin: