ADSL abone sayısı 1 milyonu geçti

0
talat
Türk Telekom'un 1000000. ADSL abonesi öğretmen Selin Baysal Urfa'dan CeBIT'e getirildi ve bir notebook ve bir yıllık ücretsiz ADSL ile ödüllendirildi.
9 Eylül tarihinde Türk Telekom'a ADSL başvurusuda bulunan Selin Baysal Türk Telekom'un 1 Milyon'uncu ADSL abonesi oldu. 19 günlük evli olan öğretmen eşiyle birlikte Urfa'dan İstanbul'a davet edilelerek CeBIT Bilişim Eurasia fuarında Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Toros tarafından ödüllendirildi.

Öğretmen Baysal'a Türk Telekom tarafından bir dizüstü bilgisayar ve 1 yıllık ADSL bağlantısı hediye hediye edildi.

Kaynak: http://turk.internet.com

Görüşler

0
euler
ah ahh, 800.000 kişi farkla kaçırmışım laptopu. oysa çok yakındım. :)

şaka bir yana, adsl kullanıcı sayısının artması çok güzel de bir de kaliteyi ön planda tutmayı başarabilsek daha hoş olucak.
kim bilir belki özelleştirmeden sonra ...
0
Thiras
Çok güzel tabii ama uplink sayısı bu civarlarda gezdiği sürece sadece local takılmaya devam edecez :).
0
nipple
bir ara en dusuk baglantilarin 512'ye cikacagi soyleniyordu, konu hakkinda bilgisi olan var mi?
0
FZ
TT bizi sağmaktan boş vakit bulduğunda o da olacak inşallah.
0
simor
Evet, maalesef hâlâ her hizmetleri çok pahalı.
Bunlar 100 sene daha yatırım maliyetlerini bizim üzerimizden çıkarıp tecrübesizliklerini ve basiretsizliklerini yine bizim üzerimizden aklayacaklar heralde.Ben açıkçası her ay 50 milyon vermek istemiyorum artık ve özelleştirmenin bir işe yarayacağına da inanmıyorum. Daha evvelki özelleştirme örneklerinde (kablonet) gördük. Bizim seçim yapma şansımız olmadan veya süperonline a 5000 port vererek bu iş çözülmeyecek.
0
misafir
Bir de düzgün alan adı (DNS) hizmeti verseler...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

$1.99'a kadar domain isimleri ama haber bu değil :)

sundance

Godaddy.com bir başka ürünle birlikte alındığı takdirde domain isimlerini $1.99'a kadar düşürmekte.

Fakat asıl haber bunun reklamını Super Bowl'da yapmak için tekrar tekrar başvurup sansür komitesi tarafından reddedilmelerinde. Reddedilen 14 reklamın bir kısmı daha çekilmeden, konsept aşamasında reddedilerek bambaşka bir rekora da imza atmış.. Saldırgan reklamcılık diye buna diyorlar herhalde.

.com devrinin sonu

auselen

Burada gördüğüm Reuters haberine göre önümüzdeki seneden itibaren kendi alan adı köklerimizi oluşturabileceğiz. Örneğin mesai kökünü alırsanız; fazla.mesai, az.mesai adreslerini kullanabileceksiniz. Tabii hevesinizi kursağınızda bırakabilecek $185,000 ücreti ödeyebilirseniz.

First Monday: Derinlemesine Web 2.0 Eleştirisi

FZ

Yaklaşık 12 yıldır Internet ile ilgili makaleleri yayınlayan ve hakemli dergi statüsünde bulunan First Monday'in 3 Mart 2008 tarihli güncel sayısının kapak konusu "Critical Perspectives on Web 2.0" (Web 2.0'a Eleştirel Bakış). İçindekiler bölümünde epey kışkırtıcı başlıklar içeren bu sayı, belki tam da bir şeyleri yapmanın hızını ara sıra dahi olsa yavaşlatıp "neyi neden yapıyoruz ve arkasında ne var?" diye sormayı, eleştirmeyi sevenler için:

Tembelim Ama Sorumsuz Değilim - odevim.com

FZ

Tembelim ama sorumsuz değilim diyen yurdum genci, okuldaki ödevlerle boğuşmak ve bu boğuşmadan yüzünün akı ile çıkabilmek için yepyeni bir kaynağa kavuştu! Şimdiye dek benzerlerini yurtdışında gördüğümüz, genellikle İngilizce olan ödev sitelerine benzeyen bir site olan odevim.com nihayet Türk gençlerinin hizmetinde.

Nokia Series 60 ürünleri için Açık Kaynak Kodlu Browser geliştiriyor.

ae

Basın duyurusunda ve e-posta grubunda belirtildiği üzere, Nokia KDE'nin Konqueror'ının içerisindeki KHTML ve KJS yi temel kabul eden yeni bir mobil gezgin geliştirdiğini açıkladı.

Apple ile de ortak giden çalışmalar sonucunda yeni Series 60 internet gezgini, Apple'ın Safari gezgininde de kullanılan, açık kaynak kod uygulama bileşenleri olan WebCore/KHTML ve JavaScriptCore/KJS yi kullanacak.