Yardım Çağrısı: Türkçe Gentoo Forumu Açalım

0
anonim
Fazlamesai.net camiasına: Gentoo Linux forumlarında Türkçe başlık açmayı düşünüyoruz. Gentoo Linux kullanan arkadaşların Gentoo Forums adresindeki "other languages" başlığı altındaki forumda bulunan "Gentoo Forums'da Turkce Bolum Acilsin mi?" forum oylamasına iştirak etmelerini bekliyoruz. Bu şekilde eğer oy sayısı 50nin üzerine çıkarsa Türkçe başlık açabileceğiz.

Görüşler

0
mos
edelim bakalim
0
hayalci
Bence çok güzel olur. Diğer GNU/Linux dağıtımları gibi gentoo da Türkiye'de cazibesini arttırıyor.
Gentoo kullananlara karşılaşabilecekleri sorunlar için bir adres verebilmek güzel olacak.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

SETEdit PPC Linux için hazır

anonim

Turbo Vision'a ait text tabanlı ve kolay kullanımlı, text tabanlı kullanıcı arayüzü olan, pencere sistemi kullanan, mouse, menüleri ve daha bir çok fonksiyonları olan ve genelde programcılar ve Borland IDE (turbo C) kullanılan SETEdit PPC makinalarda derlenip kullanıma hazır. Ayrıntılı bilgi için...

Skolelinux 1.0 Duyuruldu

anonim

MEB'in OkuLinux projesini duyduğumuz şu günlerde, Debian tarafından da desteklenen SkoleLinux 1.0 sürümüne ulaştı. Debian tabanlı dağıtım, 2002'de Norveç Özgür Yazılım Ödülünü de alan dağıtım, hükümet tarafından da destekleniyor.
Kaynak: Slashdot

Postfix var ya daha ne istiyosunuz ?

sundance

İşyerinde bir makinaya mail kurmanız gerekiyor. Buldunuz bir Pentium 100 makina, RedHat 6.2'i dayayacaksınız, Sendmail`ı da konfigüre edip çalıştıracaksınız.

Ama, birileri kulağınıza kar suyu kaçırmış bir kere `Abi napıyorsun, Sendmail güvenli değil, Qmail kur`. Öncelikle bunu söyleyen hıyara sıkı bir tekme atıp ardından, Qmail`ı kurup kurmadığını öğrenin, eğer kurmadıysa bir tekme daha atıp, bir yerlerden Postfix indirin.

Viyana GNU/Linux'a Geçme Operasyonuna Başladı

FZ

Daha önce FM'de duyurmuştuk, Viyana, tıpkı Münih gibi radikal bir bilgi işlem dönüşümüne hazırlanıyordu ve bu iş için yine ağır yük işçisi, kara gün dostu Debian seçilmişti. Son alınan haberlere göre Viyana operasyona başladı. Viyana Belediyesi, 2006 yılına dek yaklaşık 16.000 bilgisayarlık sistemini dönüştürmeyi ve açık kodlu özgür yazılım olan GNU/Linux tabanlı işletim sistemine geçmeyi planlıyor.

Kaynaklar: http://www.radikal.com.tr, http://www.zdnetindia.com

Çin de Linux dedi !!!

anonim

/. daki habere göre Sun Microsystems, Çin hükümetiyle, Star Office 7.0'ı da içeren, 50$ lık lisanslar ile satılacak olan Linux masaüstleri için anlaşmış.