Gelecek Linux ve Mandrake´nin Yeni Sürümleri

0
sundance

Görüşler

0
cartman
Mandrake 9 Final çıkmadı daha , bu 9.0 RC2 ( Release Candidate 2 ) .
0
ebola
Su linux distro larini indirmek turkiye hatlarini dusundugumuzde baya zahmetli is. Ayni seyi bes kisinin ayri ayri indirmesi yerine turk hukugunda mumkun olmayan Non-Profit Org (kar amaci gutmeyen kurum) olustursak ve hatti iyi olan birimiz indirse digerlerine bos cd karsiligi dagitsa diyorum.

ben cd cogaltma kismini yapabilirim..

fazlamesai'yi takip edenler icinde istanbul'lu agirligi baya var gibime geliyor. bu isi en azindan istanbul icin yapabiliriz.
0
larweda
linux.org.tr (ki onlar da bir Non-Profit Organizasyon) bir zamanlar nerdeyse boş CD ve kargo fiyatına linux dağıtımlarını evlere gönderiyordu, ben geçen sene onlardan bir kaç dağıtım almıştım, ama hala yapıyolar mı bilmiyorum, sanırım yapmıyorlar, web siteleri PHP-nuke'e geçirildiğinden beri rastlamadım CD satış olayına.
0
tongucyumruk
Bildigim kadariyla LKD cd satisini durdurdu. Ankara'da Mavi Bilgisayar'dan bircok dagitimi bulmak mumkun olabiliyor.
0
SHiBuMi
Linux listesinde linux34 var, sitesi de www.linux34.com, aşağı yukarı bütün linux dağıtımları mevcut ve yeni sürüm çıktığında da birkaç gün içinde hazır oluyor. Ben RH 7.3 aldım en son hiçbir problem yaşamadım, zaten linux camiasının içinden biri, tavsiye ederim.
0
anonim
Erdogan yabanci degil. Oda neredeyse kar amaci gutmeden yurutuyor bu isi.
Ama benim bahsettigim Gentoo, Knopix gibi az bulunan dagitimlari bulabilecegimiz bir olusum. Bir tur kutuphane gibi dusunulebilir. Okudugunuz kitabi baskalarinin kullanimina aciyorsunuz.
Mesela ben Haydar Linux denemek istiyorum :-) Bunu indirmis biri varken yeniden niye indirelim.
0
anonim
arkadaslar bir turlu anlayamiyorum neden daha linux bilenlerin/kullananlarin %50'sinden fazlasinin linux34.com'dan haberi yok. erdogan bey cok ama cok iyi bir insan. yani cd'nin bozuk cikmasi yada kargonun gec gelmesi/gelmemesi bunlara imkan dahi vermiyorum soz konusu insan kendisi oldugunda. bence bir sorun erdogan bey'e ben su su distroyu istiyorum, listenizde goremedim acaba mumkunse siz edinip cogaltabilir misiniz? seklinde
sonucta tasin altina elimi koymadim, sadece surasinda bir bosluk var diyorum ,)
iyi calismalar...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Jamd Linux İncelemesi

ghanthar

Jamd Linux dünyasının en başarılı masaüstü dağıtımlarından, kanımca. Linux'a yeni adım atanlar için iyi bir başlangıç olabilir.

LKD Yılın Penguenlerini Seçiyor

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği bu yıldan itibaren her yıl, Yılın Penguenleri ödüllerini vermeye başlayacak.

Ödül Kategorileri:
- Özgür Yazılım
- Yerelleştirici
- En İyi Linux Projesi
- En İyi Kurumsal Kullanıcı
- En Çalışkan Penguen

Gentoo 2005.1 Hizmetinizde!

zekeriya_akyildiz

Gentoo 2005.1 duyuruldu. Hemen edinmek istiyorsanız buyrun;
http://www.gentoo.org

Not: Eğer isterseniz GLIS 0.1 ile görsel bir kurulum yapma olanağına da sahipsiniz. Ancak henüz beta aşamasında olduğu için ufak bir numara gerektiriyor.

Penguen Aranıyor!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin, çalışmalarında görev alacak birçok penguene ihtiyacı var. Biri neden siz olmayasınız?

Topluluğa sempati duymanın yanı sıra, birebir çalışmalarda yer almak, «çorbada benim de tuzum var» demek istemez misiniz?

Görev alabileceğiniz birçok çalışma sizleri bekliyor.
[Ayrıntılı Bilgi]

Linux 2002 Timeline

raistlinthewiz

Lwn.net'te yayınlanan makalede 2002 senesi için Linux zaman çizelgesini görebilirsiniz. Bu makalede 2002 yılında Linux dünyasında meydana gelen gelişmelere konu alınıyor. http://lwn.net/Articles/16871/