Vector Linux 4.0 çıktı

0
GaripFakir
Vector Linux'un 4.0 versiyonu çıktı. Vector Linux sade ve güçlü yapısıyla kendisine Linux dünyasında yer edinen Slackware Linux'a zenginleştirilmiş masaüstü ve otomatik donanım tanıma özellikleri ilave edilmesiyle ortaya çıkan bir dağıtım.

Yeni versiyon Slackware 9.0 ve 2.4.22 kernel tabanlı.

Görüşler

0
kamil
arkadaslar, vector linux 4.0 in bootable cd sini olusturmak icin ftp sitesinden hangi dosyalari indirmek gerekiyor, yardimlarinizi bekliyorum
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Knoppix 3.8.1

darkhunter

Cebit 2005 versiyonunun güncellemesi niteliğinde olan 3.8.1 versiyonu da hazır durumda. Öntanımlı olarak 2.6.11 çekirdeği ve KDE 3.3.2, Gimp 2.2.4, OpenOffice 1.1.4 ile birlikte gelen Knoppix 3.8.1'in en önemli özelliği UNIONFS desteği sunması. Ayrıntılı bilgi edinmek ya da İndirmek için

LKD Yılın Penguenlerini Seçiyor

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği bu yıldan itibaren her yıl, Yılın Penguenleri ödüllerini vermeye başlayacak.

Ödül Kategorileri:
- Özgür Yazılım
- Yerelleştirici
- En İyi Linux Projesi
- En İyi Kurumsal Kullanıcı
- En Çalışkan Penguen

Linux Yerelleştirme

butch

Yerelleştirme konusunda yaptığımız bir konuşma sonrasında, Görkem Çetin bu konuda ciddi bir desteğe ihtiyaç olduğunu söyledi bana. Onun bu konudaki görüşleri şöyle:

Linux Geliştiricileri'nden Teklif: Tarif Edin Sizin için Sürücüyü Biz Yazalım

FZ

Linux çekirdek programcılarından ve "Linux Kernel in a Nutshell"in yazarı Greg Kroah-Hartman blogunda çok önemli bir haber duyurdu. Bu haberde bahsedilenler gerçekleşirse GNU/Linux kullanıcıları kısa sürede çok daha fazla donanım desteğine, açık kodlu sürücülere ve kaliteli donanım sürücülerine kavuşabilir.

Masaüstünde Linux Evrimi

barisozyurt

Linux dünyasının en büyük şirketleri güçlerini birleştirdi! ArkLinux, Codeweavers, Debian.org, DesktopLinux.com, KDE, Linux Professional Institute (LPI), Lycoris, The Linux Terminal Server Project (LTSP), Mandrakesoft, NeTraverse, OpenOffice.org, Questnet (Support4Linux.com), Samba.org, theKompany, SuSE, TransGaming Technologies, TrustCommerce, Xandros, Ximian firma ve geliştirici grupları, Linux'u masaüstüne en çok kullanılan işletim sistemi haline getirmek için güçlerini birleştirdiklerini ve bir konsorsiyum oluşturduklarını açıkladılar:
http://www.desktoplinuxconsortium.org/
Yukardaki isimleri bir kez daha okuyun ve hepsini yanyana koyun; neler olacak, tahmin edebiliyor musunuz?