Yalancı Ofis tartışması

0
anonim
Microsoft bir süre önce Zoho'yu yalancı ofis olarak anons etti. Zoho'da bunun üzerine http://fakeoffice.org/ isimli yeni bir site açarak Microsoft'a yanıt verdi.
Zoho'nun Microsoft'a karşı verdiği cevap ise çok ilginç. Bir Hintli firma tabii ki yerel ögeleri kullanacaktı. :)

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win..." -- Mahatma Gandhi

Görüşler

0
error
Ofisim, ofisin, ofis.. Ofisiz, ofissiniz, ofisler..
0
integra_tzr
şarkı süper :)
0
o_ozardic
iyi "sözde ofis" gibi bi ifade kullanmamışlar :)
hadi buyrun tartışmaya ...
0
Tarık
Ben google dökümanlarım yazı aracını çok yoğun kullanıyorum şahsen. Hani internette olması bazen güvensiz gelmiyor değil ama eşşek gibi open ofisi iki yazı yazmak için kurmaktan yeğdir diye düşünüyorum. (hemde bu geri kafalılıkla :D)
0
pichoscosama
Acaba bu Google'a rakip çıkarmak için bir taktik mi? Bildiğiniz gibi Google'ın da Web arabirimli Ofisi var. Microsoft bahsetmese kaçımızın Zoho'dan haberi olurdu?
0
Tarık
http://www.fazlamesai.net/index.php?a=article&sid=4181
0
erika
Türkiye'de bir iş ortağı Zoho'yu ana firma ile birlikte çalışarak yerelleştirmiş. Şu anda bütün Zoho hizmetlerine Türkçe olarak erişmek mümkün.

http://www.teknocube.com
0
erika
Ayrıca Alman yazılım firması SoftMaker'da full Türkçe desteği olan SoftMaker 2010 Office sürümünü yakında çıkarıyormuş. Online ve kurulabilir alternatif yazılımların sayısının artması yazılım endüstrisi için sevindirici bir gelişme.

http://www.softmaker.com/english/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

AMD UMC ile yeni bir fabrika konusunda anlaştı

conan

AMD dünyanın ikinci büyük chip fabrikasını elinde bulunduran UMC şirketi ile Singapur'da bir fabrika açmak konusunda anlaştı. 2005'in ortalarında açılması beklenen fabrika ile AMD önemli bir sorunu olan üretim konusunda yeni bir atağa geçti. Şu anda AMD 2, Intel ise 13 fabrikaya sahip. AMD CEOsu Jarry Sanders'in yaptığı açıklama da komiğime gitti: "Real men have fabs."

Türkçe Gentoo Topluluğu Buluşuyor

gentoo

Türkiyedeki Gentoo topluluğunun artık buluşma noktası Gentoo Linux Wiki. Gentoo Linux Wiki bundan sonra Türkçe.

http://tr.gentoo-wiki.com

Amacımız Gentoo topluluğunun Gentoo ile ilgili ipuçlarını, eğitselleri ve genel olarak Linux'la ilgili diğer şeyleri paylaşabileceği bir ortam oluşturmak. Teknik sorunlarımızı hallettik. Ancak içerik yönünden çok eksikliklerimiz var. Bu yüzden eğitselleri Türkçeye çevirebilecek yeni Gentoo penguenlerine ihtiyacımız var. Eğer isterseniz siz kendiniz de Gentoo ile ilgili eğitseller hazırlayabilirsiniz.

2005 DARPA Robot Araç Yarışı

gunebakan

Amerika Savunma Bakanlığı İleri Araştırma Projeleri bölümünün açmış olduğu yarışmanın ana koşulu robot araçların dışarıdan herhangi bir komut almadan 132.2 millik yarışı bitirebilmeleri idi. Araçların amacı GPS gibi araçları kullanarak, edindiği görsel ve diğer verilerden faydalanmak, kendi karar sistemleri ile doğal ve yarışma için konulmuş bazı insan yapımı engelleri geçerek yarışmayı ilk olarak tamamlamaktı. Yarışmanın amacı ise ileride Amerika'nın savaş sanayinde kullanabileceği insansız araçları geliştirme yönünde ilerleme kaydetmekti.

Haber turu

conan

Maratonumuza başlıyoruz...
OSNews'dan Gnome 2.0 ile ilgili bir review(10 üzerinden 6 almış)
Micro$oft Çin'e önümüzdeki 3 yıl için 750 milyon $ yatırmayı planlıyormuş.(Reuters)
Japon bilimadamları cep telefonları sinyallerini "basit" yöntemlerle engellemeyi başarmışlar(BBC)
Cluelessmailers.org SPAM'in bir haritasını çıkartmış. Fakat site slashdot etkisine™ maruz kaldığı için mirrorlarından birini link olarak verdim.

Symantec, Sygate’i Satın Aldı

anonim

Symantec büyük ölçekli kurumlara yönelik ağ erişim kontrol çözümleri pazarının lideri olan Sygate’in satınalma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.