Yalancı Ofis tartışması

0
anonim
Microsoft bir süre önce Zoho'yu yalancı ofis olarak anons etti. Zoho'da bunun üzerine http://fakeoffice.org/ isimli yeni bir site açarak Microsoft'a yanıt verdi.
Zoho'nun Microsoft'a karşı verdiği cevap ise çok ilginç. Bir Hintli firma tabii ki yerel ögeleri kullanacaktı. :)

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win..." -- Mahatma Gandhi

Görüşler

0
error
Ofisim, ofisin, ofis.. Ofisiz, ofissiniz, ofisler..
0
integra_tzr
şarkı süper :)
0
o_ozardic
iyi "sözde ofis" gibi bi ifade kullanmamışlar :)
hadi buyrun tartışmaya ...
0
Tarık
Ben google dökümanlarım yazı aracını çok yoğun kullanıyorum şahsen. Hani internette olması bazen güvensiz gelmiyor değil ama eşşek gibi open ofisi iki yazı yazmak için kurmaktan yeğdir diye düşünüyorum. (hemde bu geri kafalılıkla :D)
0
pichoscosama
Acaba bu Google'a rakip çıkarmak için bir taktik mi? Bildiğiniz gibi Google'ın da Web arabirimli Ofisi var. Microsoft bahsetmese kaçımızın Zoho'dan haberi olurdu?
0
Tarık
http://www.fazlamesai.net/index.php?a=article&sid=4181
0
erika
Türkiye'de bir iş ortağı Zoho'yu ana firma ile birlikte çalışarak yerelleştirmiş. Şu anda bütün Zoho hizmetlerine Türkçe olarak erişmek mümkün.

http://www.teknocube.com
0
erika
Ayrıca Alman yazılım firması SoftMaker'da full Türkçe desteği olan SoftMaker 2010 Office sürümünü yakında çıkarıyormuş. Online ve kurulabilir alternatif yazılımların sayısının artması yazılım endüstrisi için sevindirici bir gelişme.

http://www.softmaker.com/english/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

HP Compaq`ı satın aldı

tongucyumruk

Slashdot`ta bugün çıkan bir habere göre bilgisayar devi Compaq yine bir başka dev olan HP tarafından satın alındı. Bu yolla HP IBM`den sonra dünyadaki ikinci büyük bilgisayar firması haline geldi.

Penguence 4. Sayısı Çıktı!

wetware

Dergimizin üretim sürecini olgunlaştırmaya, hedeflediğimiz düzenli çıkış dönemine ulaşmaya çalışıyoruz. Bunun için yazarlarımız, çalısma grubumuz ve siz okurlarımızın katkılarına teşekkür ediyor, daha iyiye ulaşmak için desteğinizi istiyoruz.

Turkecom freelance webmaster arıyor

pulsar

Aslında reklam gibi olacak ama olay fazlamesai topluluğunun ilgisini çekecek biçimde oluştuğundan yazma gereği duydum.
Turkecom FREELANCE (evet öyle freelance) webmaster arıyor.
Başvurular İşTürk.net'te

Bir Megamarketi Çıldırtmak

anonim

GNU/Linux, Microsoft, virüsler, kodlar, yeni donanımlar, C++.... Bütün bu karmaşanın arasında insan dinlenmek için de okumak istiyor. Mehmet Emin Arı´nın yeni öyküsü "Bir Megamarketi çıldırtmak..." Umberto Eco´nun Denemelerinden yapılan “Bütün büyük sistemler çıldırmaya çok yatkındır” alıntısıyla başlıyor.

Yaptığınız iş her neyse biraz ara verin ve bir göz atın dinlenmek için. Ayrıca hazır başlamışken sitedeki diğer bilimkurgu öyküleride ilginizi çekebilir. Ama dinlenme işini de fazla abartmayın :)

Symantec, Yeni Yılda da Büyümeye Devam Ediyor!

parsifal

Yapılan açıklamaya göre IMlogic'de Symantec bünyesine dahil oluyor!