Yine virus yine windows

0
sametc
Sysbug-A adlı virüsün windows kullanıcılarının pc'lerine bulaştığı belirtiliyor.

Kanadalı güvenlik şirketi WhiteHat Windows 2000, Windows 98, Windows 95, Windows ME, Windows NT ve Windows XP kullanıcılarının bu yeni virüsün saldırısına uğrayabilecekleri yönünde uyardı.

Eğer bu virus saldırısına uğramak istemiyorsanız JAMES2003@hotmail.com'dan gelen mailleri açmayın.

haberin devamı:www.ntvmsnbc.com

İlgili Yazılar

Katillerin Beyinleri Farklı mı?

anonim

hurriyetim.com: "Bilim adamlarının araştırmaları, pek çok seri katilin beyninin normal insanların beyinlerinden farklı olduğunu gösteriyor. Beyin tomografilerini karşılaştıran uzmanlar, katillerin beyinlerinin ön kısmında anormallik olduğunu belirtiyor."
"1990'larda New York`ta yapılan araştırmada cinayet suçu işlediği kanıtlanmış 25 kişinin beyin haritalarını çıkaran uzmanlar, normal insanlarda beynin en aktif bölümü olan ön kısmın (frontal lob) katillerde neredeyse hareketsiz olduğunu tespit etti.

ABD`de 17 fahişeyi öldüren ve yakalandığında onları neden öldürdüğü hakkında hiçbir fikri olmadığını söyleyen seri katil Joel Rifkin'in beyninin de ciddi şekilde hasarlı olduğu biliniyor.

100'den fazla İşletim sistemi bir bilgisayarda

Sabutay

Justlinux Forum'larında bir kişi, 110 tane işletim sistemini bir bilgisayara nasıl yüklediğini anlattı (3xDos, 3xWindows, 5xBsd, 2xSolaris ve 97xLinux). Bunun için 4 tane sabit disk ve 144 disk bölümü kullanmış. Bunu, Grub'un sınırlarını denemek için yapmış. Edindiği tecrübeler hakkında bir Çoklu-Boot howto'su yazacakmış.

Kaynak :tecchanel

Tutma Şu Lazeri Gözüme!

parsifal

Plazma TV'mi daha iyi yoksa LCD'mi diye tartışırken yeni bir taraf daha tartışmaya katıldı. Lazer TV

/.'daki habere göre 2007 Noel'inde aramıza katılacak lazer tv ile gözün ekranda görebildiği renk oranı %30-35'lerden %90'lara çıkacak.

Beni ilgilendiren kısmı ise, bu yeni teknoloji ile eskisinin değer kaybetmesi ve telaffuz edilebilen fiyatlara inmesi.

Soru: neden biz değiliz?

musshani

Yıllarca İngiliz sömürgesinde yaşadı. Özgürlüğüne kavuştu ancak fakirlik yakasını bırakmadı. Bilişim alanındaki gelişmeler nedeniyle ABD ve Avrupalı şirketler tarafından ikinci kez keşfedildi. ABD uyurken o çalıştı. Yazılım cenneti Hindistan 1990´da kapılarını dış dünyaya açtı ve 10 yılda Silikon Vadisi´nin arka bahçesi oldu. Hindistan´ın kod yazılımı ve veri kaydetme sistemiyle başlayan yazılım macerası artık üretime ve danışmanlığa kayıyor. Ülkede yazılım alanında nitelikli insan kaynağı patlaması yaşanıyor. Her yıl 125 bin yazılım mühendisi yetişiyor. Yetişen insan kaynağı Hindistan´ın kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi için yatırım yapıyorlar.

IBM Yazılım Akademisi ilk mezunlarını verdi

auselen

Akademi kapsamında yapılan yazılım yarışmasında en iyi 3 proje, Galatasaray, Dokuz Eylül ve Sabancı Üniversitelerinden çıktı.

IBM Türk’ün geleceğin yazılımcılarını yetiştirmek üzere Ekim 2007’de başlattığı “IBM Yazılım Akademisi”nin 2007-2008 öğrenim yılı, kapsamlı eğitim, proje geliştirme ve yazılım yarışması aşamalarından sonra sona erdi.