Windows Vista bugün tanıtıldı

0
ahmetozdemir
Bugün Widows Vista, Bill Gates tarafından tanıtıldı. Habere ntvmsnbc,ABC ve reuters'ten ulaşabilirsiniz. Ayrıca burada da reuters muhabirinin Bill Gates ile yaptığı röportaj bulunuyor.

Görüşler

0
ttk
Tanıtımda bunları mı çalmışlar ?
0
gumush
Merhaba , Vista'nin tanitimini izleyemedim. Video dosyasi olarak erisebilecegim bir yer biliyor musunuz ? ZDNEt'de bir clip buldum ama sadece 4dk
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft Sybari'yi aldıktan sonra Unix anti-virüs satışlarını durduruyor.

larweda

Geçen günlerde anti-virus programları üreticisi Sybari'yi satın alan ve saflarına katan Microsoft, ilk iş olarak kurumun Linux ve Unix sistemler için pazarladığı anti-virus yazılımlarının satışını durdurduğunu açıkladı. ( 1 2 )

Sybari, Kaspersky Labs, Computer Associates, Sophos, Norman gibi birden fazla anti-virüs motoru ile birlikte çalışabilen, ve multi platform (Windows, Unix, Linux, AIX vs.) desteği veren bir anti-virüs yazılımı olan Antigen Suite'i üretiyor ve pazarlıyordu.

< flame > Microsoft, ürünleri iyi olduğu için mi Sybari'yi almıştır, Unix pazarına anti-virus dağıtan bir firmayı pazardan çekmek için mi? :) < /flame >

Bill Gates´in Ateşle İmtihanı

Nightwalker

Microsoft'un güvenlik konusunda sürekli uğradığı eleştiriler üzerine Bill Gates defalarca artık güvenlik konusuna daha fazla önem vereceklerini söylemişti. Güvenlik konusunun yamalar ve eklerle değil işletim sisteminin temel tasarımda yapılacak değişikliklerle sağlanabileceğini düşünürsek, Microsoft bu konuda ilk ciddi adımını atmış gibi görünüyor.

Opera 5 - Tarayıcı meselesi tamam, sıradaki!

butch

Uzunca bir süreden beri beklediğimiz Opera'nın yeni sürümünü indirdik - ki uzun sürmedi, çünkü sadece 2Mb - kurduk ve gördük ki artık "Şöyle adam gibi tarayıcımız olamadı bir türlü" diye dert yanmak için bir bahanemiz kalmadı.

Microsoft GadgetCup 2006

zeux

Microsoft'un yeni nesil işletim sistemi MS Vista ile çıkacak bir teknoloji olan "gadget" ile kullanıcılara farklı bilgiler sunulabilecek.

Şeytanın aklına gelir mi ? -ya da- GPL ölüyor mu ?

sundance

Newsforge`un Newsweek`e dayanarak verdiği habere göre Microsoft`un yeni açıkladığı Palladium DRM/PKI güvenlik sistemine göre GPL ve benzeri uygulamalar tehdit altında.

\r \r Sözkonusu sistem, aynı SSL gibi bir yapı ile ve hardware destekli olarak bir bilgisayar üzerinde çalışacak programların aynı SSL sertifikalar gibi legal sertifikalara sahip olmasını gerektiriyor. Böylelikle güvenli uygulamalar, güvenli ağ yapısı üstünden çalışabilecek (bazı çok kötü yazılmış e-mail programları yüzünden Internet virüs kaynamaycak yani) Dahası GPL bir kaynak kodunu compile edip çalıştırmaya kalktığınızda boardunuz/CPU`nuz bunun çalışmasını reddedebilecek. Detaylar için Newsforge