Direct-X 8.1çıktı

0
sundance
Microsoft`un multimedya konusunda bir standart oluşturan sistemi Direct-X`in 8.1 sürümü dün resmi olarak çıktı.

Özellikle 8.0 sürümü ile 3D shooterlarda ciddi bir hız artışı sağlayan Direct-X`in platform bağımsız olmaması dışında, programcıların daha çok tercih ettiği özelliklerle donatılması ve hızlanması ile gün geçtikçe Open-GL`e daha çok rakip olarak gösteriliyor.Download

Görüşler

0
ebola
Merhaba

verilen download linki Win98-me icin olan.
w2000 kullananlarin isine yaramaz.
0
sundance
Onu da bir zahmet diğer linkten gidip buluverin :)
0
anonim
XP ile 8.1 geliyor zaten. Hala XP'ye gecmediniz mi yoksa ? :) (Professional 128MB RAM'le 80 MB takas kullaniyor benim makinede. Yeni gececek olanlari uyarayim. Home edition'da hafiza kullanimi nasil deneyen veya bilen var mi?)
0
anonim
>Professional 128MB RAM'le 70 MB takas kullaniyor benim makinede.

Duzeltmeme gerek var mi bilmiyorum ama, boot edildikten hemen sonra alinan degerden ve standart kurulumdan bahsediyorum..
0
anonim
Hey o 80 nasil 70 oldu :)))
Anonymous postlara izin verme politikanizi tekrar gozden gecirebilirsiniz birkac duzeltme daha gonderirsem :))
0
anonim
OpenGL e tek konuda tek olamiyor ve olamayacak :
platform bagisizligi. Directx sadece Windows platformunda calisiyor ( fazlasini bilen varsa yazsin ) ve M$ stratejileri nedeniylede oyle kalacak gorunuyor. Oysa OpenGL, Windowstan tutun Linux, Unix, MacOS, BeOS... gibi hemen hemen butun platform larda calisiyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sendo Microsoft´a Dava Açtı

FZ

İngiliz cep telefonu üreticisi Sendo, eski ortağı Microsoft'a dava açtı. Sendo'ya göre, Microsoft kendilerine ait teknik sırları Sendo'nun rakiplerine vermiş.

BBC'deki habere göre Sendo şirketi bir Texas mahkemesinde bulunan belgelere dayanarak Microsoft'un diğer telefon üreticileri ile de bilgi paylaştığını iddia ediyor.

Özgür Yazılım ve Micros~1 Meydan Muharebesi Tüm Hızıyla Sürüyor...

darkhunter

Wired dergisini kolaçan ederken Şubat 2005 saysında şöyle bir yazı dikkatimi çekti. Tarih itibariyle pek yeni sayılmaz ama konuyu eğlenceli bir grafikle açıkladıklarından paylaşmak istedim :-)

Savaş tüm hızıyla sürüyor, siz hangi taraftasınız?

Microsoft Harita Servisi Açıldı

FZ

Microsoft ilk ticari Internet servisi olan çok çeşitli coğrafi bilgilere, yol bilgilerine, vs. standart protokollerle ulaşılmasını sağlayan ve program geliştiricileri hedefleyen MapPoint.NET servisini 10 Nisan'da devreye soktu ve kullanıcılara servis vermeye başladı.

MS´in Kaynak Kodlarını Açıklaması Güvenlik Sorunu Mu ?

sundance

Allchin: Kaynak Kodunu Açıklamak ABD çıkarlarını Tehdit Edebilir

Mayıs 2002'de kıdemli bir Microsoft Şirketi çalışanı, federal mahkemede rakiplerle bilgi paylaşımının ulusal güvenliği sakatlayacağını ve hatta ABD' nin Afganistan' daki savaş çabalarını tehdit edeceğini söyledi. Kendisi daha sonra bazı Microsoft kaynak kodunun emniyetli bir şekilde açıklanamayacak kadar hatalı olduğunu kabul etti.

Microsoft, Türk Bilişimcisini Ciddiye Almıyor mu?

FZ

Güncelleme (2004-10-21): MS Türkiye'den henüz resmi bir açıklama gelmemiş olmakla birlikte habere konu olan sayfa düzelmiş görünüyor şu anda.

FM üyelerinden bm'nin turk.internet.com sitesinde yer alan haberini alıntılıyoruz:

Ben aslında, oldukça yeni duyurulan .NET açığının [1] Türkiye'de büyük bankalardan kaçının sitesini etkileme ihtimali olduğunu açıklayan kısa bir yazı yazacaktım. Hangi bankanın hangi sunucuyu kullandığını anlatmadan önce, MS Türkiye'nin bu bankaları uyardığından emin olmak istedim. Siz olsanız ne yapardınız?