Windows 98SE için resmi olmayan service pack

0
sundance
Slashdotda yeralan habere göre, Alper Coşkun isimli bir geliştirici, Windows 98SE için 70 kadar Microsoft yamasından oluşan bir service pack çıkarttı

Görünüşe göre Microsoft bu konuda bir itiraz belirtmemiş, sadece Microsoft yamalarının Microsoft sitelerinden indirilmesini tavsiye ediyor.

Görüşler

0
murat09
İyi hoş da, Alper Coşkun isimli geliştirici(miz mi desem??), gelmiş geçmiş en çabuk yüklenen MS windows sürümü olan 98 için kendi dilinde de bir Unofficial Service Pack çıkartsa, fena mı olurdu? Windowze için yaptığımız resmi olmayan servis CDlerimizde en değerli yerde olacaktı.
Ingilizce var, Çekçe, Çince (Mandarin) var ama Türkçe yok maalesef. 98 kurmak zorunda kaldığımda tek tek güncelleme yapmaktan gına geldi de :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft GNU/Linux ile Savaşında Yeni Bir Yöne Kayıyor

anonim

News.com´un haberine göre Microsoft tarafından finanse edilen " bağımsız " araştırmalar serisi çerçevesinde Get The Facts kampanyası başlatıldı. Kampanya çerçevesinde Microsoft TCO kavramından vazgeçip " interoperability " kavramını tartışmaya açmak istiyor.

MS Nimda.Net Beta 1!

elrond

Başlık ne kadar enteresan değil mi? Evet Visual Studio.Net Korece (???) versiyonunda Nimda virusune rastlanmış durumda. Aslında sorumlu tam olarak MS olmamakla birlikte sonuç itibari ile aldığınız CD de MS markası var ve içinde de Nimda virusu, nasıl kıvırtırsan kıvırt olay traji-komik.

Acaba Micros~1 UNIX'ten vazgeçmeseydi....

cayfer

... bugün bilişim dünyası nasıl olurdu?

Bilmem başka hatırlayanlar olacak mı ama 1980'li yıllarda ben MS-XENIX kullanmıştım. Evet... MS-XENIX. Şaka değil!

Hiç de fena değildi açıkçası. COBOL derleyicisi bile vardı.

Micros~1 Tuvalet İşine Girdi

FZ

Tüm zamanların en fantastik yazılım firması Microsoft bu yaz İngiltere'deki büyük açık hava festivallerinde kullanılmak üzere portatif bilgisayarlı tuvalet hazırlama çalışmalarına başladı.

iLoo kod adlı bu açıkhava tuvaleti üzerinde çalışan MSN UK ekibi sistemde düz ekran plasma monitör, kablosuz klavye ve yüksek hızlı kablosuz Internet erişimi bulunduğunu belirtiyor. MSN UK sözcüsü Matthew Whittingham bu tuvaleti "WWW.C" olarak ad isimlendirebileceğimizi belirtti. Pazar payını genişletmeye çalışan Microsoft'un bu son hamlesi bilgisayarcılar camiasında hayretle karşılandı.

Gizli şifre şoku

pulsar

ABD gizli servisinin, Microsoft yazılımlarındaki ana şifreyi kullanarak Alman ordusunun gizli belgelerini tek tek ele geçirdiği ileri sürüldü...