Ubuntu ve Kubuntu v5.04 hazır!

0
zentoo
Ubuntu 5.04 (Nisan 2005) versiyonu çıktı. Buradan ve de buradan ulaşabilirsiniz. Kanımca ufak çapta bir devrim yaratan bu GNU/Linux dağıtımı, bütün camiaya hayırlı uğurlu olsun. :-]
DVD versiyonu Live CD + Install + Yerelleştirme dosyaları olduğundan 2.7 GB ISO dur.

Görüşler

0
darkhunter
Bir Debian'ı bu kadar kullanıcı dostu, anlaşılır ve sorunsuz görmek. Gözlerim doluyor :.)

Umarım kendi Debian ımı da bir gün böyle görebilirim.. Fakat şimdi gidip Ubuntu da sorun çıkarmayan bir usb bellek çubuğunu Debian'a (ambiyane tabiri ile) kafasına vura vura tanıtmam gerekiyor..
0
pismikrop
Bende debian hoary kullanıyorum, Valla afrikanin bagrindan cikan bu dagitim bagimlilik yapiyor.
0
iasci
Kesinlikte katılıyorum!

Ubuntu'daki gelismeyi gordukten sonra yillardir bize linux saglayan dagitimlarin tum vakitlerini uyuyarak gecirdiklerini dusunmeye basladim :)
0
Soulblighter
DistroWatch [www.distrowatch.com] verilerine göre de Ubuntu, Linux dünyasına yeni bir heyecan getirdi. Şu an listede 1. sıradalar.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu Kernel update hatası...

Betelgeuse

Ubuntu kullananlar bugün otomatik güncellemelerde yeni kernel güncellemesi görmüş ama yüklerken hata ile karşılaşmış olabilirler...

Ubuntu 7.10 bugün yayınlandı

ersin2k

En sevilen dağıtımlardan Ubuntu'nun yeni versiyonu yayımlandı. Bu sürümde göze çarpan değişiklikler GNOME 2.20, Yeni Plug&Play Printer arayüzü, Compiz Fusion, Hızlı Çözünürlük değiştirebilme, NTFS yazma desteği ve kurulum sırasında partition şifreleme.
ISO Download: http://www.ubuntu.com/getubuntu/download
Kaynak : http://www.ubuntu.com/news/ubuntu-desktop710

Ubuntu Kurulum Portu (Ubuntu Sebili?)

Betelgeuse

Bu adreste gördüğüm şey bilgisayarı bağlayıp networkten açıp ubuntu kurulabilecek bir network portu. Bilgisayara network üzerinden Ubuntu GNU/Linux kurulabilecek bir sunucu ayarlamışlar ve duvara monte bir network prizine bir bağlantı yapmışlar.

Ubuntu 6.06 - Dapper Drake Çıktı!

tongucyumruk

Bir Ubuntu sürümü için oldukça uzun sayılabilecek bir süredir beklenen Ubuntu Linux 6.06 "Dapper Drake" çıktı. Birçok önemli yenilik içeren bu sürümün en önemli özelliği ise masaüstünde 3, sunucularda ise 5 yıl gibi oldukça uzun sayılabilecek bir destek süresine sahip olması.

Xbox 360'a Ubuntu

Chriseba

Sony Playstation 3'e Fedora kurulumundan sonra, şimdi de Microsoft Xbox 360'a Ubuntu kurulumu.