Ubuntu Türkiye

0
sunriseright
Türkçe konuşanlar için bir grup ubuntu linux kullanıcısı http://ubuntu-tr.com sitesi ve freenode'daki #ubuntu.tr IRC kanalını faaliyete soktu.

Görüşler

0
anonim
başlıkta bir hata var
0
realist
IRC kanal giris mesajidir.
"[#ubuntu.tr] Kanal kurallari: Kufur, Taciz, Ellesmek, Onun bunun distrosuna laf atmak, UTF kullanmak, Geyik yapmamak, Soru sormamak, Konusmadan sagi solu kesmek, Kirmizida gecmek, For human begins kavramini kavrayamamak, Raptoid'e itaat etmemek, HapS'a hap kullaniyomusun gibi sacma sapan sorular sormak, CaWIss'a mooo demek, _paco_ yu isirmamak, kesinlikle yassahtir. Lutfen kurallara uyunuz, uymak istemiyorsaniz defolunuz.."

Gordugunuz gibi cok dikkatli ve temkinli olmak gerekiyor. Mesela Ubuntu kullaniyorsaniz ontanimli olarak %100 UTF8 kurulan sisteminizle girmeyiniz.

Mesajimda acik bicimde gorulebilen Breezy klavye problemi ile ilgili fikirleri yok sanirim. Olsa sitede gorurdum.
0
conan
ciddi bir kanala benziyor :) Sosyal mesajlari da var. kirmizi isik filan :)
0
sunriseright
"Mesajimda acik bicimde gorulebilen Breezy klavye problemi ile ilgili fikirleri yok sanirim. Olsa sitede gorurdum." Kendi yaşadığın problem için kendinin bi fikri yok, biz n yapalım herkes gibi 5 duyu organimizi kullaniyoruz. yaşadığın problem için forumda bir soru sorsaydin boş dönmezdin ayrıca herzaman öntanımlı ayarlarımı kullanıyorsun sistem UTF-8 olarak gelebilir ama bunu değiştirebilrisin inan bana değiştirebilirsin :) bu konu hakkındada fikir istemeni bekliyecez tabiki :)) server mesajına gelince buda bizim öntanımlı mesajımız ama değiştirdik :)))
0
realist

http://bugzilla.ubuntu.com/show_bug.cgi?id=17787
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu Kernel update hatası...

Betelgeuse

Ubuntu kullananlar bugün otomatik güncellemelerde yeni kernel güncellemesi görmüş ama yüklerken hata ile karşılaşmış olabilirler...

Ubuntu 7.04 Feisty Fawn Duyuruldu!

some_plus

Ubuntu'nun son sürümü olan Ubuntu 7.04 Feisty Fawn nihayet duyurdular. Kubuntu gibi türevleri de 7.04 sürümü ile indirmeye hazır. İnternet sitesi çok yoğun olmasından dolayı zor zeval açılsada Ubuntu 7.04 Feisty Fawn herkese hayırlı olsun.

Ubuntu -> İstanbul <- Futbol

talat

Ubuntunun görücüye çıktığını duyunca ilgilendiğim alt projesi edubuntunun sitesine girdim. Edubuntu ile gelen paketlere baktığımda birkaç yerde istanbul adının gectiğini fark ettim. E ne var bunda diyebilirsiniz, devamını okuyun.

Ubuntu Breezy Badger Geliyor!

darkhunter

Yakın bir taihte Tux Award kazanan, hepimizin sevgilisi Ubuntu Breezy Badger (5.10) ile görücüye çıktı (Preview Release).

Jaunty Jackalope Çıktı!

parsifal

Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope yayında!

Buradan indirebilirsiniz!