Bedava Ubuntu Etiketleri

0
anonim
System76 sitesi başlattığı kampanya ile isteyenlere ücretsiz "Powered Ubuntu" yazılı etiketler dağıtıyor.Dağıtımı birçok ülkedeki Ubuntu takımları ile gerçekleştiriyorlar.Dağıtım yapılacak ülkeler arasında Türkiye'de bulunuyor.
System76 sitesi başlattığı kampanya ile isteyenlere ücretsiz "Powered Ubuntu" yazılı etiketler dağıtıyor. Dağıtımı birçok ülkedeki Ubuntu takımları ile gerçekleştiriyorlar.Dağıtım yapılacak ülkeler arasında Türkiye'de bulunuyor.Dağıtımın Türkiye ayağını Ubuntu Türkiye Takımı gerçekleştirecek.

Etiketler için posta ücreti haricinde hiçbir ücret alınmıyor.Sizde eğer System76 Linux sitesi üyesi iseniz buradaki gibi bir etikete sahip olabilirsiniz.Etikete ysahip olmak için yapmanız gereken tek şey ülkeniz içinde dağıtımı yapacak olan firmaya adres bilgilerinizi içeren bir posta atmak.Ardından etiketleriniz size gönderilecektir.

Türkiye'de dağıtımın yapılacağı adres:
Atila Sendil
TUPRAS Gn.Md.
Bilgi Sistemleri Md.
Korfez / Kocaeli

Referans:
Bildirgec

Detaylı bilgiye System76 sitesinden ulaşabilirsiniz: http://system76.com/index.php/cPath/53_64

Görüşler

0
ksksersey
adres bilgilerimizi e-posta ile mi yollayacağız?
0
saki
System76'nin sitesinde, icinde pul olan bos bir zarfi ilgili adrese postalayin diyor.
0
dtemarti
Dediğini yaptım hayırlısı. Gönderirlerse img yollarım.
0
dtemarti
Dediğini yaptım hayırlısı. Gönderirlerse img yollarım.
0
dtemarti
Dediğini yaptım hayırlısı. Gönderirlerse img yollarım.
0
some_plus
halen yolluyorlar mı haberi olan var mı acaba
0
dtemarti
Bugün elime ubuntu sticker lar geçti.

Atila Beye teşekkürler.

0
abby
orada bir e-mail adresi göremedim, normal posta adresi var, normal posta ile mi istek yolluyoruz?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Let's Encrypt: Haydi Şifreleyelim

butch

Malumunuz, Let's Encrypt'in hayatımıza girmesiyle birlikte, güvenli site kurma maliyetlerinde, daha da önemlisi sertifika yönetme süreçlerinde ciddi bir rahatlama yaşadık. Aşağıdaki notlar GNU/Linux üzerinde Nginx ile rekor bir sürede SSL sertifikası almaya yöneliktir. Digital Ocean topluluğu tarafından hazırlanmış daha detaylı bir belgeyi bu adreste bulabilirsiniz.

SSL sertifikası...

Ubuntu Breezy Badger Geliyor!

darkhunter

Yakın bir taihte Tux Award kazanan, hepimizin sevgilisi Ubuntu Breezy Badger (5.10) ile görücüye çıktı (Preview Release).

Ubuntu 6.10 Başlangıç Rehberi

tongucyumruk

Ubuntu kullanıcılarının sıkça karşılaştığı birçok sorunun çözümünün yer aldığı Ubuntu Guide'ın Türkçe çevirisi olan Ubuntu Rehberi yayına girdi. Apache kurulumundan Wacom Tablet ayarlarına birçok konuda soruya cevaplar içeren rehberin çevirisi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri bölümü asistanlarından, Fazlamesai.net editörü H. Coşkun Gündüz tarafından sürdürülüyor.

Xbox 360'a Ubuntu

Chriseba

Sony Playstation 3'e Fedora kurulumundan sonra, şimdi de Microsoft Xbox 360'a Ubuntu kurulumu.

Ultra taşınabilir dizüstüler için Ubuntu

sundance

Günümüzün en gözde trendi, palmdan büyük, laptoptan küçük sistemler. Başta Asus'un EEE PC'si olmak üzere, Acer Aspire One ve Samsung'un Q1 Ultra'sı bu alanda sivrilen örnekler.

Bu gelişmelerde şaşırtıcı olan belki de bu bilgisayarların işletim sistem seçimleri. Asus gibi bazıları Linux ile başlayıp daha sonra şirketin genel politikaları yüzünden olsa gerek "Better with Windows" mottosuyla devam etmekte, bazıları ise çeşitli Linux versiyonları denemekte.

Buradan yola çıkan Canonical ise Ubuntu ailesinin en yeni üyesi Netbook Remix'i bizle tanıştırdı.