Shipit, Ubuntu Fesity ile Siparişe Başlıyor

0
Titus
Ubuntu Linux'un dağıtım yöntemi olan Shipit Ubuntu Edgy ile devre dışı kalmıştı. Ama öyle görünüyor ki Ubuntu Feisty ile ücretsiz CD dağıtımı tekrar başlıyor.

Görüşler

0
simor
Bu adamın parası ne zaman biticek merak ediyorum. Her yeni sürümde elmas falan satıyor galiba :)
0
simor
Tabi adam elmas tüccarı değil. Yanlış bilgi olarak algılanmasın. Güney Afrika'da olduğu için öyle yazdım. Thawte'nin kurucusudur kendisi aynı zamanda.
0
majesty
Hayırlısı olsun... :)
0
ksksersey
en iyisini yaptı :) zaten ubuntunun bu kadar popüler olmasının da sebebi buydu.linux kullanımını yaygınlaştırmak için böyle uygulamaların artması lazım. mesela benim ubuntuyu sevmemdeki en büyük neden cdlerin orjinal paketleriyle gelmesiydi.yeniden bunun başlaması çok iyi oldu, zaten çoğumuz kotalı internet kullanıyoruz 4 gb olsa da kotamız yetmiyor hiçbir zaman
0
Betelgeuse
Kubuntu edgy (6.10) cd'lerini shipt'den sipariş etmiştim, iki hafta önce 10 tane cd geldi. Zaten netten indirmiştim, indirmek sorun değil ama orjinal baskı cd insanın hoşuna gidiyor, motive ediyor. insanlara dağıtırken üzeri kalemle yazılı kopya cd vermek başka böyle orjinal baskılı cd'yi al senin olsun diye vermek başka oluyor. Umarım dağıttığım orjinal kubuntu cd'leri araba aynası süsü olmamışlardır.
0
majesty
Umarım.. Ben Ubuntu cd'lerini dağıtamadım bile.. İstemiyorlar. :( Böhühühü :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu 6.10 Başlangıç Rehberi

tongucyumruk

Ubuntu kullanıcılarının sıkça karşılaştığı birçok sorunun çözümünün yer aldığı Ubuntu Guide'ın Türkçe çevirisi olan Ubuntu Rehberi yayına girdi. Apache kurulumundan Wacom Tablet ayarlarına birçok konuda soruya cevaplar içeren rehberin çevirisi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri bölümü asistanlarından, Fazlamesai.net editörü H. Coşkun Gündüz tarafından sürdürülüyor.

Jaunty Jackalope Çıktı!

parsifal

Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope yayında!

Buradan indirebilirsiniz!

Yeni Mepis Ubuntu Tabanlı Olacak!

ghanthar

Mepis Linux dünyasındaki sayısız dağıtımdan biri. Ancak hem CD den çalışma hem de kolayca HDD ye kurulma işini kolayca yapan bldiğim kadarı ile ilk dağıtım. Bugüne kadar Mepis fanatikleri dağıtımlarının Debian ile tam uyumlu olduğu ile övünüp durudular. Öyleki Mepis Debian Sid kaynaklarını kullanıyordu yazılım yüklemek için. Artık bu durum değişiyor.

Ubuntu 6.06 - Dapper Drake Çıktı!

tongucyumruk

Bir Ubuntu sürümü için oldukça uzun sayılabilecek bir süredir beklenen Ubuntu Linux 6.06 "Dapper Drake" çıktı. Birçok önemli yenilik içeren bu sürümün en önemli özelliği ise masaüstünde 3, sunucularda ise 5 yıl gibi oldukça uzun sayılabilecek bir destek süresine sahip olması.

Vmware Server artık Ubuntu depolarında

Betelgeuse

Vmware sanallaştırma ürünlerinin bedava versiyonu olan vmware server ürünü Ubuntu'nun depolarına girdi.