Ubuntu Breezy Badger Geliyor!

0
darkhunter
Yakın bir taihte Tux Award kazanan, hepimizin sevgilisi Ubuntu Breezy Badger (5.10) ile görücüye çıktı (Preview Release).
Hataların ayıklanması ve stabil sürümün ilan edilmesi için pre-relase niteliğinde çıkan bu sürümde her zamanki gibi trendy (moda) ve friendly (kullanıcı dostu) uygulamalar yer alıyor.

Benim dikkatimi, Preview Release'in ilanından bir gün önce duyurulan, Gnome 2.12 çekti (çok ciddi bir değişiklik yok, hatta ben şu ana kadar sadece "Mayın Tarlası" oyununa patlama efekti eklendiğini görebildim ::p). Ubuntu çok hızlı ilerliyor.

Darısı abilerinin, ablalarının başına :-)

Görüşler

0
darkhunter
Müdüreyet'e sesleniyorum : Sayın müdürler, 8-D Artık şu haber konusu seçtiğimiz kısma bir Ubuntu logosu eklesek mesela? Yada şöyle birşey :-p
0
sundance
Sizi az önce Lombak'tan aradılar, tarzınıza bayılmışlar, bu Ubuntu herneyse istiyoruz dediler ;)
0
darkhunter
"Lombak sever" biri olarak fazlasıyla onore oldum. Ilgili makamları öpüyorum 8-*

8-D
0
butch
Eklendi.
0
darkhunter
Teşekkürler :-D
0
Soulblighter
Benim de resmimi koyun :) Ben haber koyunca siteye benim resmim çıksın :-p
0
gismo
Aslında avatar eklense fena olmaz. İsteyen ufak resmini koyar. Yüz önemlidir sohbet ederken.
0
desenturk
logoyu görünce koltuktan düşüyordum :D
0
anonim
tabii ki Kubuntu da
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu 6.06 - Dapper Drake Çıktı!

tongucyumruk

Bir Ubuntu sürümü için oldukça uzun sayılabilecek bir süredir beklenen Ubuntu Linux 6.06 "Dapper Drake" çıktı. Birçok önemli yenilik içeren bu sürümün en önemli özelliği ise masaüstünde 3, sunucularda ise 5 yıl gibi oldukça uzun sayılabilecek bir destek süresine sahip olması.

Yeni Mepis Ubuntu Tabanlı Olacak!

ghanthar

Mepis Linux dünyasındaki sayısız dağıtımdan biri. Ancak hem CD den çalışma hem de kolayca HDD ye kurulma işini kolayca yapan bldiğim kadarı ile ilk dağıtım. Bugüne kadar Mepis fanatikleri dağıtımlarının Debian ile tam uyumlu olduğu ile övünüp durudular. Öyleki Mepis Debian Sid kaynaklarını kullanıyordu yazılım yüklemek için. Artık bu durum değişiyor.

Jaunty Jackalope Çıktı!

parsifal

Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope yayında!

Buradan indirebilirsiniz!

Ubuntu ME

ersin2k

Yeni bir ubuntu sürümü daha yayınlandı. Adı MS Windows Millenium Edition'ı anımsatsa da bu kez daha farklı bir açılıma sahip. Muslim Edition! Ubuntu 7.10 tabanlı dağıtımı aşağıdaki linklerden inceleyebilirsiniz.

Bedava Ubuntu Etiketleri

anonim

System76 sitesi başlattığı kampanya ile isteyenlere ücretsiz "Powered Ubuntu" yazılı etiketler dağıtıyor.Dağıtımı birçok ülkedeki Ubuntu takımları ile gerçekleştiriyorlar.Dağıtım yapılacak ülkeler arasında Türkiye'de bulunuyor.