Jaunty Jackalope Çıktı!

0
parsifal

Görüşler

0
hayalci
Bence buradan indirilmeli :)

ftp://ftp.linux.org.tr

ya da http için http://ftp.linux.org.tr

0
aircanada
dün baktığımda yansılar arasında linux kullanıcıları derneği vardı ama çalışmıyordu bugun baktım kaldırmışlar listeden bence resmi torrent ile indirmek en iyisi gibi geliyor.
0
nelson
torrent candır, yok ben normal indiririrm diyorsanız 'wget -c' kraldır
0
yilmaz
Kurup kullanan yda 8.04 den yükseltme yapan var mı? Yükseltme yapanlar var ise pulseaudio,ext4,networkmanager,x sürücülerinde problem yaşadınız mı?
0
St
Ext4 zaten sorunlu olduğu için varsayılan ayar olarak gelmiyor. Sabit IP sorunu ise, neden olduğunu hiç anlamadığım bir şekilde (artık 3. dağıtım mı oldu 4. mü bilemiyorum) hala devam ediyor. Onun dışında bikaç saatlik deneyimin fena değildi, KDE doğru yolda ilerliyor (laf aramızda ubuntu sevmem, kubuntudan vazgeçmem, ama ikisi de candır, canandır).
0
fatihs
Ben iki gün önce 8.04 versiyonundan yükseltme yaptım. yaklaşık 4 saatimi aldı. 900 kusur mb dosya indiriyor yükseltme aşamasında, bunları kurması da 40-45 dk'sını alıyor. Cd'den tekrar kursam daha kolay olacaktı diye içimden geçirdim. Ama kurulum sonrası tüm mevcut bilgilerim ve programlarım yeni sisteme adapte oldu. Yalnız eric4 kurulumunu yeniden yapmak zorunda kaldım. İlk izlenimim gerçekten çok janjanlı olduğuydu. İnceledikçe daha çok hoşuma gitti. Görsellik gerçekten üst düzeyde tutulmuş, efekler falan.
0
yilmaz
boot süresinde bi değişik var mı?
0
fatihs
Daha uzun sürede boot ediyor. Benim bilgisayarın açılışı 1 dk'yı buluyor.
0
yilmaz
dosya sistemini ext4 yapınca 30sn gibi bir sürede boot ediyor.
/boot dizini içinde 100-200mb bişe ayarlamakta fayda var.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Xbox 360'a Ubuntu

Chriseba

Sony Playstation 3'e Fedora kurulumundan sonra, şimdi de Microsoft Xbox 360'a Ubuntu kurulumu.

Ubuntu 6.10 Duyuruldu

Titus

Ubuntu Edgy Eft (6.10) son dakika değişikliğine uğramadan daha önce belirlenen tarih olan 26 Ekim 2006'da duyruldu. Eğer 6.06 kullanıyor ve 6.10'a sisteminizi yükseltmek istiyorsanız burayı, daha detaylı açıklamalar ve indirme yansıları için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Ubuntu 7.10 bugün yayınlandı

ersin2k

En sevilen dağıtımlardan Ubuntu'nun yeni versiyonu yayımlandı. Bu sürümde göze çarpan değişiklikler GNOME 2.20, Yeni Plug&Play Printer arayüzü, Compiz Fusion, Hızlı Çözünürlük değiştirebilme, NTFS yazma desteği ve kurulum sırasında partition şifreleme.
ISO Download: http://www.ubuntu.com/getubuntu/download
Kaynak : http://www.ubuntu.com/news/ubuntu-desktop710

Ubuntu Kernel update hatası...

Betelgeuse

Ubuntu kullananlar bugün otomatik güncellemelerde yeni kernel güncellemesi görmüş ama yüklerken hata ile karşılaşmış olabilirler...

Ubuntu 6.06 - Dapper Drake Çıktı!

tongucyumruk

Bir Ubuntu sürümü için oldukça uzun sayılabilecek bir süredir beklenen Ubuntu Linux 6.06 "Dapper Drake" çıktı. Birçok önemli yenilik içeren bu sürümün en önemli özelliği ise masaüstünde 3, sunucularda ise 5 yıl gibi oldukça uzun sayılabilecek bir destek süresine sahip olması.