Tatil Rehaveti

0
butch

Görüşler

0
Djan
Patron güneş gibi doğmuş karikatüre ilginç bir hava vermiş... Son karede de Dilbert hüznü hissettim - harbiden bitmeseler ne hoş olurdu ama her güzel şeyin bir sonu oluyor malum...
Bir de "herkes hakettiği gibi yaşıyor" diyen bi yengemiz var ortamlarda; kendisinin nasıl yaşadığını merak ediyorum...
Gece gece neden karikatürün üzerinden deşarj olduysam... Neyse, tatil olsun hep - işten sonra bilgisayarı açar gibi tatilde açalım işte...
0
muratdicle
Tatile tatil demem, tatilde ben olmadıktan sonra..
0
mst
yaz çabuk bitiyo...
0
yaz_gulu
bana uzak kelime "TATİL" 3 BUÇUK AYDIR HASRETİMM
0
yaz_gulu
ulaşamadığım tek şey tatil :(
0
ttk
Ne oldu halen gidemediniz mi ? :)
Ben de her sene tatilde memlekete giderim, deniz yok bir şey yok, memleket havası soluyup geliyoruz işte :)
0
Tarık
N'apcan denizi yahu. 1-2 hafta toz dumandan strees ten uzak olup kafa boşaltmak dururken. :)
0
dfix
artık değiştirsek şu tatil karikatürünü insan çalışmaya yeni yeni alışmaya başlamışken kötü etkiliyor her fm ye girişinde. Bir önerim var şu eski "espiri bulamadın" karikatürünü tekrar koysak olmazmı yada "yinemi espiri bulamadın" adında eski bir klasiğin yeniden uyarlanması şeklindede bir manipilasyonda olabilir :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: Büyük Firmalar, Websitesi Kıranlar ve Müşteriye Saygı

Ragnor

Büyük masaüstü frp oyun geliştiricilerinden WhiteWolf'un sitesi cracker'lar (Hayır hacker demeyeceğim işte :)) tarafından kırılmış. Ama bu haberi yazma nedenim bunu söylemek değil. Nedenim WhiteWolf'un örnek ve de beklenmedik davranışı.

Ev-Ofis Kullanım Kılavuzu

sundance

Zor günler (yıllar) geçirmekte olan ülkemizde, özellikle bilgisayar sektöründe şirket kurmanın, yeni bir ofis açmanın yükünü kaldırmak istemeyen birçok kişi Small Ofice-Home Ofice olan SOHO'lara yönelmektedirler. Öte yandan çalışmakta oldukları işten çıkmış ve bu şekilde SOHO modunda evden iş yapmayı tercih eden de oldukça büyük bir kesim var.

Bu yazıda böyle bir ofis kurarken nelere dikkat etmemiz gerektiğini, verimli bir şekilde çalışabilmek için nelerin önemli olduğunu adım adım göreceğiz.

Birileri bir şeyleri yanlış anlıyor...

sundance

Bu sabah bir mail aldım. Kısaca ´Hesabımı nasıl kapatacağımı öğrenemedim, bana yardımcı olursanız sevinirim´ şeklinde bir içeriği vardı.

Bu Fazlamesai´yi kurduğumuzdan bu yana geçen üç yıl içindeki ikinci üyelik iptal istemi. Açıkcası ilk seferde de anlamakta zorlanmıştık, şu anda da çok anladığımız söylenemez. Hiçbir bağlayıcılığı, üyelik aidatı vs. olmayan arada sırada yazdığı bir yerden niye üyeliğini iptal eder biri ?

Bu konu üzerine biraz kafa yorunca aklıma başka başka şeyler geldi ve aşağıdaki yazı oluştu. Bir cemiyet olarak fazlamesai konusunda...

Lapis Linux Wiki Açıldı

Arkantos

İlk Türkçe Linux Özgür Linux Ansiklopedisi (wiki) açıldı. Henüz işin başında olduğumuz için içerik tamamlanmadı ve bazı eksiklikler var ama ileride sizin de katkılarınızla daha güzel olacak. Tüm penguenleri bekleriz.

Haydi koş koş ...

http://wiki.linux-sevenler.org

FM.net RSS Okuyucusu

vst

Dedik ki; Fazlamesai.net'in bir RSS okuyucusu olsun. Hatta sadece RSS okumasın, daha başka işler de becerebilsin. Ve hatta, bunu bir güzel hep beraber yapalim :)
Buradan hem kaynak koda hem de halihazırda QT kütüphanesi olan FMcilerin çalıştırabileceği bir ikili dosyaya ulaşabilirsiniz.