Tatil Rehaveti

0
butch

Görüşler

0
Djan
Patron güneş gibi doğmuş karikatüre ilginç bir hava vermiş... Son karede de Dilbert hüznü hissettim - harbiden bitmeseler ne hoş olurdu ama her güzel şeyin bir sonu oluyor malum...
Bir de "herkes hakettiği gibi yaşıyor" diyen bi yengemiz var ortamlarda; kendisinin nasıl yaşadığını merak ediyorum...
Gece gece neden karikatürün üzerinden deşarj olduysam... Neyse, tatil olsun hep - işten sonra bilgisayarı açar gibi tatilde açalım işte...
0
muratdicle
Tatile tatil demem, tatilde ben olmadıktan sonra..
0
mst
yaz çabuk bitiyo...
0
yaz_gulu
bana uzak kelime "TATİL" 3 BUÇUK AYDIR HASRETİMM
0
yaz_gulu
ulaşamadığım tek şey tatil :(
0
ttk
Ne oldu halen gidemediniz mi ? :)
Ben de her sene tatilde memlekete giderim, deniz yok bir şey yok, memleket havası soluyup geliyoruz işte :)
0
Tarık
N'apcan denizi yahu. 1-2 hafta toz dumandan strees ten uzak olup kafa boşaltmak dururken. :)
0
dfix
artık değiştirsek şu tatil karikatürünü insan çalışmaya yeni yeni alışmaya başlamışken kötü etkiliyor her fm ye girişinde. Bir önerim var şu eski "espiri bulamadın" karikatürünü tekrar koysak olmazmı yada "yinemi espiri bulamadın" adında eski bir klasiğin yeniden uyarlanması şeklindede bir manipilasyonda olabilir :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

TRT FM'de Linux Sohbeti!

linux34

29 Eylül Perşembe günü saat 15.30 - 16.00 arası TRT FM'de Linux işletim sistemi hakkına Canlı program düzenlenecektir. Haydi Penguen'ler Radyo başına :)

Frekans:95.6 FM

RadyoODTÜ: Cybercafe

postexitus

Yaklaşık 5 haftadır RadyoODTÜ'deki bilişim haberleri programı CyberCafe'yi sunuyorum (daha doğrusu sunmaya çalışıyorum). Program cumartesi günleri 17.00-18.00 arasında 103.1 Mhz frekansında RadyoODTÜ'de yayınlanıyor. Programda elimden geldiğince özgür yazılımdan (özellikle Firefox'tan) bahsetmeye çalışıyorum, ancak sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Mahkeme

butch

fazlamesai.net'e soralım: Genç bir yazılımcı adayına ne tavsiye edersiniz?

FZ

Genç bir arkadaşımızın bana yolladığı e-postaya özelden cevap vermek yerine FM ortamınının kolektif deneyiminden ve yol göstericiliğinden faydalanalım dedik. Kendisinin de izniyle iletisini burada yayınlıyor ve deneyimli bilgisayarcılardan yol göstermelerini istiyoruz:

"Emre Bey merhaba,

Ben ileriseviye.org'daki yazılarınızı takip edebildiğimce/kavrayabildiğimce okumaya çalışıyorum. Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Berk Aydın. Şu anda H. Avni Sözen Anadolu Lisesi 2. sınıfta okumaktayım. Gelecek sene üniversite giriş sınavına gireceğim. Aynı zamanda da amatör bir şekilde programlama dilleri ile -naçizane C, C# ve Java- ilgilenmekteyim.

Yeni MacBook Pro ile tamam mı, devam mı?

butch

Yeni MacBook Pro Touch ID, Touch Bar, yeni gelişmiş ekran ve bol miktarda başka yeniliklerle duyuruldu. Bunların çoğu sevinçle karşılanırken, özellikle teknik kullanıcıları mutsuz eden değişiklikler de her zaman olduğu gibi gündeme damgasını vurdu. Escape ve fonksiyon tuşları ile SD Kart yuvasının kaldırılması, şarj portunun MagSafe’siz USB-C'ye evrilmesi de bu konudaki tartışma odakları.

...