Çocuklara Bilgisayar Projesi Günlüğü

0
butch
Çocuklara Bilgisayar Projesi'nin haberler, duyurular ve çağrıları içeren web günlüğü açıldı. Önümüzdeki günlerde proje hakkında duyurulacak önemli gelişmeler ve destek çağrılarından haberdar olmak için sık sık ziyaret etmenizi öneririz.

Görüşler

0
vampir
güzel bir gelişme olmuş.. gezegen linux'ta rss'e eklenmiş zaten saniyesine alıyorum haberleri..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sanal-Ofis: Internet üzerinde 17 dilde ofis ortamı

sundance

Fazlamesai ekibinin yeni projesi www.sanal-ofis.com artık yayında.

Ofisleriniz arasındaki haberleşmeyi mümkün olduğu kadar arttırmayı, çalışanların ofisle ilgili her türlü bilgi ihtiyaçlarını uzaktan, Internet bağlantısı olan herhangibir bilgisayar veya WAP özelliği olan bir telefon ile sağlayabileceği Sanal-Ofis, Türkçe başta olmak üzere 17 dilde hizmet vermekte. Her türlü kullanıcı sorunlarına e-mail, ICQ ve IRC aracılığıyla en kısa zamanda cevap veren sanal-ofis.com kullanıcılarını bekliyor, gelin deneme üyeliğinden yararlanın...

Bu arada dünkü Para dergisine çıktık, görmek isteyenler için ...

fazlamesai.net'e soralım: Nasıl oluyor da oluyor?

FZ

Forumda kalmasına razı olamadım. Konu önemli bir konu. FM üyelerinden zBK demiş ki:

Bilemiyorum aslinda bu durumu nasil ifade edeyim....

7 aydir Hindistanda Tata Consultancy Services de staj yapmaktayim.

Firma hindistan devi TATA firmasinin yazilim kisimi, 52.000 calisani ile dunyanin 33 ulkesine hizmet veriyor ve milyar dolarlik bir yazilim firmasi, almis oldugu projeler milyon dolarlar ile ifade ediliyor.1965 den beri IT sektorunde danismanlik hizmeti veriyorlar. Musterileri dunya devleri.

Web 2.0: İçeriği biz üretelim, parayı onlar kazansın?

FZ

dsully: lütfen en fazla 2 cümle ile bana web 2.0'ı tarif et.
jwb: içeriği sen yaparsın. parayı onlar alır.

Acaba gerçekten böyle mi? Ya da bu noktaya nasıl gelindi? Internet, alışık olduğumuz anlamda Internet olmaktan çıkıyor mu? Mute'a InfoEnclosure 2.0 başlıklı bir makale yazan Dmytri Kleiner ve Brian Wyrick tam da bu konuyu ele alıyorlar.

Son Kullanıcı

redogre

Fazlamesai.net'e soralım: Açık Kaynak İş Modeli

noyton

Yakın zamanda Bora Güngören konuyla ilgili birçok yazı yazdı kendi blogunda, Türkiyedeki açık kaynak iş modellerinde ve şirketlerinden yola çıkarak. Ama bu tek taraflı bir görüş olduğu için Fazlamesai.net'e soralım: