Mavi Bilgisayar Kapandı.

0
anonim
Ankara merkezli bilgisayar firması Mavi Bilgisayar internet sitesi ve mağaza şatışlarını durdurdu. 29.06.2009 tarihinden itibaren web siteleri açılmayan şu anki sitede ise özür yazısı bulanan firma son zamanlarda yaptığı değişik kampanyalarla ayakta durmaya çalışıyordu.
Son olarak ortak kaybeden firmada borç miktarı 6.5 trilyon olduğu söyleniyor. Genel Müdür Hamza Hakan bey herhangi bir açıklama yapmazken, alacaklı şirketlerle görüşme halinde olduğu bildirildi. Son kullanıcı müşteri mağduriyetleri nasıl giderilecek ve alınan ürünlerin garantileri nasıl devam edecek gibi sorular ise hala cevaplanmayı bekliyor.

2009 yılında satışlarını durduran 3. bilgisayar ve teknoloji şirketi olan Mavi Bilgsayar ailesine geçmiş olsun diyoruz.

Görüşler

0
acemi_
Borcu, eski TL ile 6.5 trilyon sanirim
0
kernelpanic
bu yazıyı yazdığım bilgisayarı mavibilgisayar aracılığıyla almıştım.. Güzel bir sanal mağazaydı cidden. bende kendilerine geçmiş olsun diliyorum.
0
abdullaht
arkadaşlart mavi bilgisayarın kapanmasına gerçekten çok üzüldüm ben ve çevrem bütün parça işlemlerini maviden karşılardık yazık oldu mavi bilgisayara çalışan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kablosuz Yaşam

butch

fazlamesai.net'e soralım: Pardus ne? Yenir mi?

mos

Askerden henüz geldim. Malesef mi denir, iyiki mi denir emin değilim. Ama çoğu zaman, bilgisayarlarla uğraşmaktan başka bir şeye vaktim olmadı.

fazlamesai.net'e soralım: J2EE mi yoksa .NET mi?

FZ

MIT hocalarından Philip Greenspun tercihini .NET'ten yana kullanmış. Greenspun'ın 11 Nisan 2002 tarihli yorumlarından sonra en son 8 Mart 2005'te bir yorum gelmiş. Son 3 sene içinde gelen yorumlar ağırlıklı olarak .NET taraftarı yorumlar. Genel hava şu: Eğer bir sürü programcı çalıştırmak istiyorsanız, çok büyük şirketseniz, bol bol paranız varsa, vs. buyrun J2EE ile sistem geliştirin. Daha sıkı koşullar altında çalışıyorsanız şu anda .NET çok daha hızlı ve etkin sistem geliştirmeye ve programlamaya izin veriyor. Tabii buna itirazlar da var: EJB'den yola çıkarak J2EE'yi kötüleme hatasına düşmeyin! gibi. Bir başka yazılımcı ise "yahu bir satır kod değiştiriyoruz, application server'ı başlatmak 3 dakika sürüyor, el insaf" şeklinde şikayet ediyor.

IT sektörünün acar FM üyeleri bu konuda ne der? Acı dolu yazılım deneyimlerini bizimle paylaşmak isteyenler, hodri meydan, yanınızda rakamlarla gelin ve hangi platformu neden tercih ettiğinizi güçlü bir şekilde açıklayın.

İnternetin sesi

ninja-g

'icqphone'u ilk keşfettiğim günlerdi..'Nettophone' sayesinde internetten herhangi bir telefonu arayıp konuşabiliyorsunuz. Hemen denedim. Bir arkadaşımı cepten aradım. Çalışıyor... Sonra normal telefonlarda da çalışıyor mu diye kendimi aradım. Zırrrr zırrrr... salonda telefon çaldı. Çalışıyordu... Tam bilgisayarın başından kalkıp açmak için yanına giderken elektrikler kesildi! Telefon çalmaya devam etti. Ahizeyi kaldırdım. Hiç ses yoktu diyemem. Bağlantı kurulmuştu. Çok hafif bir uğultu vardı, artık interneti dinliyordum...

Fazlamesai Çeviri Harekatı !!!

sundance

Fazlamesai Camiası olarak iki yılı aşkın süredir haberleri/bilgileri paylaşmak konusunda bayağı bir yol aldık. Yeni arkadaşlar tanıdık, yeni işletim sistemleri kurduk, yeni tartışmalar yaptık.

"Söz uçar, yazı kalır" doğrultusunda FM olarak, Serbest Yazılım camiasına yararı olan kalıcı bir şeyler oluşturmak için wiki tabanlı www.fazlamesai.org/ceviri ortamını kullanıma açtık.

Şu anda çevrilmekte olan dökümanlara buradan ulaşabileceğiniz gibi siz de döküman önerebilirsiniz. Ama önce üye olun. Üye olurken dikkat etmeniz gereken isminizin SunDance gibi en az iki büyük iki küçük harften oluşması.
Hadi bakalım, karanlığa lanet okumak yerine birer mum yakmanın zamanı...