SuperOnline 100.000 Adet ADSL Satışına Başladı

0
FZ
Son haberlere göre, Superonline, Türk Telekom ile 100,000 adete kadar ADSL port satışı konusunda sözleşme imzaladı. ADSL erişimi 256 Kbps ve 512 Kbps hızlarında limitsiz ve limitli kullanım ile 1024 Kbps ve 2048 Kbps hızlarında limitsiz kullanım olmak üzere toplam 6 değişik modelde satışa sunuldu.

Ayrıca Superonline, Airties Wireless Networks ile yaptığı işbirliği sonucunda, Superonline ADSL kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiş, tamamiyle Türkçe kurulum ve bağlantı ayarlarına sahip ve bir kaç dakika içerisinde ADSL bağlantısı için hazır duruma getirilebilen, ADSL2+ destekli Airties Modemleri de uygun fiyatlar ve taksit avantajı ile kullanıcılarına sağlıyor.

Görüşler

0
y0rk
süperonline'a diyecek lafım yok. Ancak airties kesinlikle uzak durulmasi gereken bir marka. Airties bir türk firmasi. Tabii bunun cazibesine kapılarak(kazanacaksa bizden birileri kazansın) airties ürünlerinden oluşan wireless bir network kurduk. Ama network hiçbir zaman dogru calismadi. Problemleri firmaya bildirdik. Yardimci olamayacaklarini soylediler. Problemleri cozmeye calisirken, iade süresi gectigi icin ürünleri iade edemedik elimizde hiçbir işe yaramayan bir sürü wireless ethernet kartı,access point kaldı :/ Tabii bu arada farklı şehirlerde oldugumuz müşterimize defalarca gidip geldik. 1500-2000 km yol yaptık.Mesai harcadık. Başka bir marka ürünle yolumuza devam ediyoruz. Problem cıkmıyor herşey güzel güzel çalışıyor. Airties mi aman diyeyim uzak durun.
0
sundance
Merhaba,

Konu ile ilgili AirTies'dan Metin bey ile bağlantı kurabilirim. Bana Fazlamesai'e üye olduğunuz email ile mail atarsanız eminim bu konuya bir açıklık getirebiliriz.

(Not: AirTies ile hiçbir çıkar ilişkim vs. yoktur. Sadece sözkonusu firmanın yetkilileri ile bir iki görüşme yapmıştım, belki buradaki tıkanıklığın aşılmasında yardımımız dokunabilir)

İyi çalışmalar
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Özgür Arama Motoru

anonim

Bir arama motoru için "open source" veya "free" kavramlarının kullanılması bana oldukça ilginç gelmişti, ilk duyduğumda ama biraz düşününce ve ilk özgür arama motoru projesi Nutch un ana sayfasında yazılanları okuyunca durumun hiç de düşündüğüm gibi olmadığını fark ettim.

İnternet Yurt Dışı Çıkışlarında Rahatlama

malkocoglu

Türk Telekom’un yeni kapasiteleri devreye vermesiyle, Türkiye’nin yurtdışı internete erişim sorunu 27 gün sonra aşıldı. Cezayir depremi sonrası kopan fiber kablolar tamir edildiğinde internete erişim kapasitesi eskisinden daha yüksek olacak.

Liv Tyler , nam-ı diğer Arwen

barisozyurt

Adı Liv Tyler...

Bu hatun kişiyi ilk önce Lord Of The Rings' de gördüm. LOTR okuduğumda kafamda canlanan Arwen' in tıpatıp aynısıydı. Kim bu kız, kim sorusunu ilk sorduğum yer Internet Movie Database ( imdb.com) oldu.

Siber Saldırılara Karşı Gerçek Bomba!

sundance

Amerikan Savunma Bakanlığı (DoD) siber saldırılara karşı alacakları çeşitli önlemleri açıklamış. En önemli olan kısım bu önlemlerin bile yeterli olmadığı durumlarda saldırının kaynağının bombalanmasının planlanması.

Bir siber saldırıyı durdurmanın en temel yolu tespit edilen IP'i engellemekken, bir DDoS veya benzer çok kaynaklı saldırı durumunda, elde bir IP yokken, nereyi bombalayacaklar soru işareti.

Birisi Yüksek Hızlı Bağlantı Mı Dedi?

FZ

Bilimadamları Sunnyvale, California'dan Hollanda'daki Amsterdam'a 6.7 GB veriyi 1 dakikadan daha kısa bir sürede yollayarak yeni bir rekora imza attılar.

Stanford Doğrusal Hızlandırıcı Merkezi'ndeki bilimadamları fiberoptik bağlantı üzerinden 6.7 GB'lık veriyi 6800 mil uzağa çok kısa sürede iletmeyi başardılar. Bu çalışmanın gerçekleştirildiği merkez ABD Enerji Bakanlığı'na bağlı olarak Stanford Üniversitesi bünyesinde çalışıyor. Söz konusu verinin bir uçtan diğerine aktarılması yaklaşık 58 saniye sürdü.