SuperOnline 100.000 Adet ADSL Satışına Başladı

0
FZ
Son haberlere göre, Superonline, Türk Telekom ile 100,000 adete kadar ADSL port satışı konusunda sözleşme imzaladı. ADSL erişimi 256 Kbps ve 512 Kbps hızlarında limitsiz ve limitli kullanım ile 1024 Kbps ve 2048 Kbps hızlarında limitsiz kullanım olmak üzere toplam 6 değişik modelde satışa sunuldu.

Ayrıca Superonline, Airties Wireless Networks ile yaptığı işbirliği sonucunda, Superonline ADSL kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiş, tamamiyle Türkçe kurulum ve bağlantı ayarlarına sahip ve bir kaç dakika içerisinde ADSL bağlantısı için hazır duruma getirilebilen, ADSL2+ destekli Airties Modemleri de uygun fiyatlar ve taksit avantajı ile kullanıcılarına sağlıyor.

Görüşler

0
y0rk
süperonline'a diyecek lafım yok. Ancak airties kesinlikle uzak durulmasi gereken bir marka. Airties bir türk firmasi. Tabii bunun cazibesine kapılarak(kazanacaksa bizden birileri kazansın) airties ürünlerinden oluşan wireless bir network kurduk. Ama network hiçbir zaman dogru calismadi. Problemleri firmaya bildirdik. Yardimci olamayacaklarini soylediler. Problemleri cozmeye calisirken, iade süresi gectigi icin ürünleri iade edemedik elimizde hiçbir işe yaramayan bir sürü wireless ethernet kartı,access point kaldı :/ Tabii bu arada farklı şehirlerde oldugumuz müşterimize defalarca gidip geldik. 1500-2000 km yol yaptık.Mesai harcadık. Başka bir marka ürünle yolumuza devam ediyoruz. Problem cıkmıyor herşey güzel güzel çalışıyor. Airties mi aman diyeyim uzak durun.
0
sundance
Merhaba,

Konu ile ilgili AirTies'dan Metin bey ile bağlantı kurabilirim. Bana Fazlamesai'e üye olduğunuz email ile mail atarsanız eminim bu konuya bir açıklık getirebiliriz.

(Not: AirTies ile hiçbir çıkar ilişkim vs. yoktur. Sadece sözkonusu firmanın yetkilileri ile bir iki görüşme yapmıştım, belki buradaki tıkanıklığın aşılmasında yardımımız dokunabilir)

İyi çalışmalar
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Var mısınız optik bir network kurmaya ?

sundance

10Mbit Optik Network kuruyoruz!\r\r

\r\r 1Km`lik görüş alanındaki makinaları birbirine 10Mbit bir Network ile bağlamayı hedef almış bu proje doğrultusunda var mısınız nodelar oluşturup kendi FM networkümüzü kurmaya ?

Gerek teknik bilgi olarak gerekse mevzunun hukuki yanı konusunda her türlü yardıma açığız, kimbilir belki yeni yılın ilk haftalarında Galatasaray nodunu hayata geçirebiliriz...

\r \r

ShiftDelete.Net Yayında

berkin

Uzun bir süredir küçük bir arkadaş grubuyla üzerinde çalıştığımız ShiftDelete.Net bir kaç gün önce yayına girdi. Yayına girene kadarki çalışma yoğunluğumuz devam ettiği için bu vakte kadar uzun süredir üyesi olduğum FazlaMesai'yi bu gelişmeden haberdar edemedim.

Türkçe (IDN) alan adı (eşref.com)

anonim

Eskiden alan adımızı ("domain") seçerken yalnızca ASCII/İngilizce harf yazabiliyorduk. VeriSign tarafından getirilen bir mekanizma sayesinde, artık Türkçe karakter dahil her dilde alan adı tescil etmek ve kullanmak mümkün hale gelmiştir. IDN alan adlarını nerelerden alabiliriz? IDN alan adını sitemiz için nasıl kullanırız?

Bana 1 dolar gönder.com

larweda

Hikaye klasik, amerikalı bi açıkgöz abuk sabuk bir sebeple insanlardan para istiyor, bi de bunun çıkıp televizyon şovlarından birinde reklamını yapıyor (bu örnekte bu David Letterman Show), milyonlarca dünya vatandaşı da saf saf adama para gönderiyolar, adam da dolar zengini olup yirminci yüzyılın internet zenginlerinin arasına katılıyor.

WWW Kısaltmasını Beynimize Çakan Adamla Röportaj

FZ

Internet tarayıcınızın adres satırına her WWW yazışınızda Tim Berners-Lee'nin basit ama dünyayı değiştiren fikrinin somut halini kullanıyorsunuz. Avrupa'nın en büyük parçacık fiziği laboratuvarı CERN'de çalışırken, 1989 yılında "World Wide Web"i geliştiren bu yaratıcı aynı zamanda 1990 yılında ilk Internet tarayıcı yazılımı da tasarladı. Tim Berners-Lee ile yapılmış bir röportajı, ortaya attığı fikirler ve uygulamaların hayatımızı ne kadar dönüştürebildiğine dair düşüncelerini bu adresten izleyebilirsiniz.