Slashdot'ın gelmiş geçmiş en kötü haberi!

0
sundance
Yaz aylarında herkes sıcak kumlardan, serin sulara dalarken, yapacak haber bulamayan bazı geek siteleri ;) Microsoft'a virüs bulaştı; diye haber yapabiliyor.

Slashdot okurlarının bir kısmının gelmiş geçmiş en kötü haber diye nitelediği yazıda "Denizaşırı ülkelere gitmiş bir Microsoft çalışanının, ishal olmuş halde geldiğini ve bu virüsün şirket içinde yayıldığı" anlatılıyor.

"Yeter be kardeşim, Micros~1'la bu kadar da uğraşmayın" diyenlere bu haberlik katılıyor, /.'ı kınıyorum.

Görüşler

0
SHiBuMi
Fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. Microsoft ile uğraşsanız ne oluur, uğraşmasanız ne olur :-)
0
darkhunter
Bence bu tür haberlerin /. da yer almasının bir sakıncası yok. Renk katar, yurtdışına gidip ishal olmak kadar doğal birşey de yok... Bizde henüz sibernetik yaratıklar değiliz, canlı organizmalar olarak bize özgü bazı sosyal ve fizyolojik baskılara marus kalıyoruz. Ortamın konusu ne olursa olsun böyle şeylerin de araya girmesinde yadsınacak birşey yok.

Abartmayalım. Yada olduğumuzdan daha karizmatik canlılar olmaya çalışmayalım :) /. da insan icadı nihayetinde... Herneyse söyleyeceğim o ki kendi ellerimizle kurduğumuz yaşam tarzlarını / sistemleri o kadar da ciddiye almamak lazım... Özünde insan olan şeylerden böyle sapmalar beklememek hata olur.

Tabi özü unutup Microsoft çalışanları ishal oldu Linux kullanın o zaman diye propagandanın b.kunu çıkaran sorunlu yaşam formları içinde dua etmekte fayda var...
0
Thiras
Kızmamak lazım. Ne de olsa ebedi eğlence kaynağımız microsoft. :))
0
bm
Onun orada yer almasinin birincil sebebi bence MS dusmanligi degil. Alinti yapayim:

"Somehow I do not think that Microsoft included in their cost-benefit analysis of offshoring the potential wide-spread infection of their company. Perhaps they should include that risk in the future."

Mealen tercumesi soyle: isleri ulke disinda gorduruken yaptiklari maliyet hesabina, ulke disinan gelecek hastaliklarin butun sirkete bulasma riskini de katmalilar belki.

Yani oradaki milletin isler ABD disinda goruldukce issiz kalma veya ucretlerin dusmesi korkusu yuzunden 'bakin i*ler ABD disinda adam calistirdilar hasta oldular, yaaa. Gordunuz mu?' diye bos bos konusmak oradaki amac bence. MS'a dokundurmak yan amac.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft`dan Yeni Bir eXPerience :))

sundance

Bilindiği gibi Microsoft Whistler`da Win2000 ve WinMe`yi biraraya getiriyor. Bir başka ismi Windows XP olan bu işletim sistemi, Office XP`i de kullanmanıza imkan sağlayacak.

Peki nedir bu Microsoft eXPerience ? Basitçe güçlü bir güvenlik sisteminin arkasından sadece belli sayılarda install edilebilir yazılımlar demek.

Eee, ayda bir windows çöktüğünde ne yapacağız :)))

Microsoft Harita Servisi Açıldı

FZ

Microsoft ilk ticari Internet servisi olan çok çeşitli coğrafi bilgilere, yol bilgilerine, vs. standart protokollerle ulaşılmasını sağlayan ve program geliştiricileri hedefleyen MapPoint.NET servisini 10 Nisan'da devreye soktu ve kullanıcılara servis vermeye başladı.

Microsoft'tan kötü şaka sanırım!

conan

Bu sayfayı [support.microsoft.com] bir arkadaşımın emailinden aldım açıkçası. Sayfa Windows XP'nin yeni çıkan Service Pack 2'sini sisteminize kurduktan sonra çalışmalarında muhtemelen problem yaşayabileceğiniz programların bir listesini veriyor. İçinde bir çok Microsoft ürününü de bulunduran bu listeden bir iki örnek vereyim: Nero, Unreal, Microsoft Word, Starcraft, Warcraft III, Command & Conquer Generals, Kazaa, Microsoft Age of Empires II: Age of Kings, Microsoft Office (birçok türevi), Zone Alarm, vs... vs... Liste oldukça kabarık :) Ayrica Service Pack 2'yi tamamen indirip bir CDye basmak istiyorum ki her seferinde tekrardan download etmeyeyim. Bunun da bir yolunu bulursaniz lütfen yorum olarak bu haberin altına atın. Teşekkürler!

Microsoft mühendis alımı için Türkiye'ye geliyor

huseyin

Microsoft Amerika'da Washington, Redmond'daki merkezinde temel ürünlerinin gelişiminde çalışmak için yazılım mühendisi ve testçi alacakmış. Ağustos -Eylül ayında görüşmek için Türkiye'ye gelecekler.

Birçok açık pozisyon olduğunu ve başvuranların birbirleriyle değil kendileriyle yarışacaklarından ahsediyorlar. Üniversitede okuyan bilgisayar bölümü öğrencileri ile bildiğiniz zeki kişilere yollar mısınız demişler. Sloganları da: NE YAPARSANIZ, MICROSOFT'TA YAPIN!

İlgilenenler, haberin devamındaki e-postayı okuyabilirler. Kahrolsun mikisoft, bak adamlar batıyo şirketi kurtaracak adam arıyo, Linux rules, diyen var mı bilmiyorum ama bilgisayarcılar için gayet mantıklı ve iyi bir fırsat gibi gözüküyor.

Microsoft: Zorlarsanız Windows`u çekeriz...

SHiBuMi

Microsoft CEO`su Steve Ballmer, Microsoft`un tekelcilik ve haksız rekabet suçlamalarıyla yargılandığı davada, dokuz eyalet tarafından kendilerine uygulanmak istenen yaptırımların gerçekleştirilmesi durumunda Windows işletim sistemini piyasadan çekmek zorunda kalacaklarını belirtmiş. 18 eyalet ile başlanan davada 9 eyalet Microsoft ile anlaşmaya vardı, diğer 9 eyaletin Microsoft ile olan mahkeme süreci ise devam ediyor.