Serbest.Fazlamesai.net

0
butch
Bundan 2 yıl önce bir buluşmada IT işleriyle pek de ilgili olmayan bir FM üyesi, internetin önemli bir bölümünü "geek"lerin ele geçirdiğini ve FM'de farklı konuların konuşulması, tartışılmasını istediğini söylemişti. Tespitin doğru olduğuna şüphe yok. Hatta Fazlamesai özelinde üyelerin BT ve Özgür Yazılım vs. dışında birşey konuşmadıkları, düşünmedikleri gibi genel bir kanı da var. Ancak işin aslı öyle değil.
Fazlamesai'nin yolculuğuna devam ederken sürekli bir değişim göstermesinden son derece memnunuz. Değişimin verimli olabilmesi için de uygun zeminleri hızlıca hazırlamayı borç biliyoruz. Bunu yaparken de trendleri değil ihtiyaçları izlemeyi daha uygun buluyoruz. Artık Fazlamesai'nin bir serbest yazı platformuna ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Bizimle aynı görüşteyseniz aradığınız yer burası.

Görüşler

0
Tarık
tarık: Daha ayrıntılı bir açıklama ve farklı bir tema isterük :P

fm: sus ulan!
0
FZ
Daha ayrıntılı açıklama? Daha ne açıklansın? Doğrudan IT ile ilgili olmayan mevzuları artık burada ele alacak, tartışacak ve fikir alışverişinde bulunacağız.
0
Tarık
peki
0
anonim
:)
Afferim, usulu uslu otur, isyan etme. :P

Şaka bir yana, bu çok güzel bir başlangıç.
Sürekli olarak "FM bir paylaşım alanıdır, ve buradaki insanlar bilgi birikimlerini, tecrübelerini vb. herşeyi paylaşırlar." diyerek çevremize tanıtıyoruz.

Dilerim FM üyeleri arasında IT ile alakası olmayan daha fazla üyenin gelmesi.

NOT : Tabii bu IT ile alakası olmayan kişiler ile IT konularında ne tür tartışma ve sorunlar yaşayacağımız belirsiz.
Ama her doğum sancılıdır, ve bu sancıyı çekmeye değer.
0
FZ
Dert IT ile alakasız kişilerin gelmesi değil, bilgisayar ile içli dışlı olan kişilerin bilgisayar haricindeki konularda da fikir ve bilgi alışverişinde bulunabilmesi idi. Şimdi o derdi çözürecek ortam var. Bundan sonrası FM üyelerine kalmış ;-)
0
butch
Adı üstünde serbest. Açıklamasını zaman içerisinde hep beraber göreceğiz. Tema konusu ile de ilgileneceğiz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ev-Ofis Kullanım Kılavuzu

sundance

Zor günler (yıllar) geçirmekte olan ülkemizde, özellikle bilgisayar sektöründe şirket kurmanın, yeni bir ofis açmanın yükünü kaldırmak istemeyen birçok kişi Small Ofice-Home Ofice olan SOHO'lara yönelmektedirler. Öte yandan çalışmakta oldukları işten çıkmış ve bu şekilde SOHO modunda evden iş yapmayı tercih eden de oldukça büyük bir kesim var.

Bu yazıda böyle bir ofis kurarken nelere dikkat etmemiz gerektiğini, verimli bir şekilde çalışabilmek için nelerin önemli olduğunu adım adım göreceğiz.

Matematik Köyünde Bilgisayar Bilimleri

butch

20-26 Ağustos'da Şirince'deki Matematik Köyünde Bilgisayar Bilimleri ile ilgili 2 ders verilecek.

Her iki ders Türkçe verilecek.

Ayrıntlılı bilgi: http://matematikkoyu.org/etkinlikler/2012-tmd-lisans-lisansustu/

Google Çekleri

butch

Yıl 2031 kamu-net üst kurulu dördüncü kez toplandı :-)

musshani

Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin eAvrupa+ girişiminde yeralabilmesi için başlatılan eTürkiye eylem planı ve yapılanmasının sahibi, Kamu-Net Üst Kurulu toplantısında yine saptanamadı.

Kurulduğu 1998 yılından beri geçtiğimiz hafta üçüncü kez toplanabilen Kamu-Net Üst Kurulu eTürkiye eylem planında alacağı görevin ne olması gerektiğine bu hafta yapılacak yeni bir toplantıyla karar verecek.

Dünyadaki Yerimizi Bilelim

FZ

Güzide site Lambda the Ultimate'i gezerken yaptıkları bir haritayı gördüm, FM'nin nesi eksik dedim.

frappr.com sağolsun yepyeni bir maymunluk sistemini 37 saniyede hayata geçirmek mümkün ve böylece artık FM de dünyadaki yerini aldı FM haritası ile.

Not: Kendinizi kaydederken, zip kod mu yok ki benim ABD usülü zip kodum diye telaşa vermeyin ortalığı hemen altındaki Not in the US? Click Here linkini tıklayın, hayatın tadını çıkarın...