Pusu Oyunu Çıkıyor

0
deniza
Yıllardır beklediğimiz, ülkemizin oyun yapımı alanında yegane övünç kaynağı olmaya aday yerli malı oyun "Pusu: Uyanış" 13 Mayısta raflardaki yerini alıyor. 20 milyon gibi oldukça makul bir fiyattan satışa çıkacak olan oyunu çeşitli kitapçı ve kırtasiyelerden veya internet üzerinden weblebi ve Ideefixe sitelerinden satın alabileceksiniz.

Tebrikler 3tegames.. Demek gerçekten istenirse olabiliyormuş.

http://www.pusuoyunu.com
http://www.3tegames.com

Görüşler

0
deniza
0
deniza
Bandrol alımı konusunda yaşanan bir aksilikten ötürü raflara çıkış tarihi 19 mayısa ertelenmiş.. Olsun, geç olsun, güç olmasın.

Gelişmeler aşağıdaki forumlardan takip edilebilir..

http://www.3tegames.com/phpBB2/ [www.3tegames.com]
0
loker
Ya ben bunu bir yerlere yazdım ama nereye acaba : )

Bu oyunun linux portu olacak mı, kimi oyunlarda olduğu gibi CD'yi alıp internetten indirdiğimiz bir binary çalıştırarak olayı çözebilecek miyiz bilen var mı?

Gerçi artwork dışında bence işlerini zorlaştırma pahasına yaptıkları bir tercihleri var (ki o da M$ platformunda geliştiriyor olmaları), bu yüzden linux portunu çok bekleriz ya da gider wine üzerinde deneriz gibi kaygılara kapılıyorum. Dur bakalım...
0
Titus
Önce sır kapıları daha sonra Far Cry ve şimdi de pusu umarım bu yakaladığımız yazılım geliştirme dalgası artarak devam eder.
0
cemuzunlar
Pusu'yu, windows dışındaki sistemlere de kolay port edilebilecek şekilde geliştirmeye çalıştım. İşletim sistemi bağımlı modüller genel sistemden büyük ölçüde izole edilmiş durumda. OpenGL ve FMod kullandığımdan işim daha da kolaylaşıyor.
Linux portu için çalıştığımı söyleyebilirim. Ancak şu sıralar yoğunluktan dolayı pek vakit ayıramıyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

MacOS X de Starcraft oynuyorum

anonim

Bugün şirkette canım sıkıldı ve biraz oyun oynayayım dedim, ve MacOS X için olan oyunlara bakim derken bir de ne göreyim StarCRAFT MacOS X sürümü çıkmış, hemen indirdim, ve oynamaya başladım gerçi kısıtlı sürüm ama en azından MacOS X de Starcraft oynuyorum, bir yandan da streaming işimi yapıyorum. İşin ilginci MacOS X makinam sistem odasında ben ise masamdan Timbuktu isimli remote control yazılımı ile oynuyorum, kısacası StarCraft server da koşuyor ben masam dan takılıyorum. Bakalım MacOS X için hangi oyunlar çıkacak :)

Tenebrae: Doom 3 algoritmaları ile çalışan Quake

conan

Charles Hollemeersch, Quake oyununu, şu anda geliştirilmekte olan Doom3 motorunda kullanılan bazı algoritmalarla yeniden yazmaya ve geliştirmeye koyulmuş. Projeye de Tenebrae adını vermiş. Oyunun sayfasında şu anda çalıştığı iddia edilen bir binary ve kaynak kodu mevcut. PIII600, 64 MB RAM, GeForce 2 MX, Quake1 (Shareware olanını da destekliyor!) ve water vissed maps gerekiyormuş (water vissed maps (wvs) nedir en ufak fikrim yok! Ama eğer wvs yoksa zaten o seçeneği konsolda "gl_watershaders 0" diyerek kapatabiliyormuşsunuz) Sayfada ayrıca oyun görüntüleri ve teknik dökümanlar da mevcut.

Ben ne yazık ki şu anda deneyemedim, çünkü işyeri bilgisayarımda çalışmayacağından eminim :) Eve gider gitmez ilk işim kurmak olacak :) Daha önce deneyenler olursa bir not düşsünler ;)

RedAlert 2 de nasıl sınırsız savaşçımız olur?

anonim

Red Alert 2'de eğer Rusya'yı veya Komünist tarafı seçmiş iseniz, 1 adet Cloning Vat yaptıktan sonra Barrack'ın etrafını komple duvarla çevirin, böyle yapmış olduğunuz her adam Barrack içinde kalacak ve çıkamayacak, çıkamadığı için de paranız harcanmamış olacak, fakat Cloning VAT olduğu için yapmaya çalıştığınız ve Barrack içinde kalan adamlarınızın birer klonu Cloning VAT'dan çıkacaktır. Bol şans...

Crimson Land (a.k.a psikopatın oyunu)

redogre

10 Tons Entertainment adında ki şirketin sahibi abiler Crimson Land adında bir oyun yapmışlar... Sundance te bu oyunu bulup Redogre ye göndermiş, Redogre de 4 gündür aralıksız oynamış...

Uzun lafın kısası çok basit bir Shoot`em all nasıl bağımlılık yaratan bir oyuna dönüşür? İşte böyle.

Oyunun müziksiz versiyonu 2.5 Mb, müzik isterseniz 9 Mb. Aman dikkat çok işiniz varsa hiç indirip oynamaya başlamayın, benden söylemesi...

Yeni nesiller için Xenon

sundance

Zamanında SpeedBall, Cadaver, Gods, Chaos Engine gibi efsane oyunlarla Amiga ve C-64 kullanıcılarının gözbebeği olan Bitmap Brothers, tüm zamanların en iyi shootem-up'larından biri olan Xenon2'nin devamı Xenon 2000 ile huzurlarınızda.