O gün geldi mi ?

0
sundance
Bruce Schneier'ın Weblog'unda yayınlanan bir bloga göre Lexus marka arabaların bazı modelleri, sahip oldukları gprs telefonlar sayesinde bilgisayar virüsü kapabiliyorlar, dahası sistemleri bu yüzden devre dışı kalabiliyor.

Acaba "O" gün yaklaştı mı ?

Görüşler

0
lifesdkver0_1
söylentiler en sonunda gprs'e kadar varmış demek.. bu söylenti ilk çıktığında, lexusların symbian çalıştırdıkları ve şu aralar popüler olan, bluetooth aracılığıyla bulaşan 2 virüsten etkilendiği şeklindeydi.

"o" gün için daha çoook erken.
0
daegil
Sadece 10 sene önce Türkiye'nin İnternet bağlantısının şimdi bir eve ADSL ile alınabilecek bağlantı ile aynı seviyede olduğu zamanları, Lynx ve Gopher süper artık ötesi olmaz derken Mosaic mucizesine tanık olduğumuzu ve bunların hepsinin ne kadar çabuk tarihe karıştığını düşünürsek "O" günün o kadar da uzakta olmadığını tahmin ediyorum.

Ya da Blaster öncesi dönemde yamalanmamış bir Windows ile İnternet'te dolaşma şansı vardı, şimdi kaç dakika ayakta kalabiliyor o Windows gibi kötü bir örnekle de çeşitleme yapmak mümkün...
0
tongucyumruk
Bu fren balataları geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak. Eğer problem devam ederse sanayiden halil ustayla görüşün.

Şaka maka geleceğin arabalarında haritayı direk ön cama verecek sistemler olacağını, ve o haritanın üzerinde aniden bir popup ve içinde yanarlı dönerli bir banner açıldığını, ve bunların karlı bir havada bolu dağından arabayla inmeye çalışırken olduğunu düşünüyorumda...
0
ttk
Findows for Car edition

The M.Soft has your car :)
0
BBK

Diyorum başka birşey demiyorum :)
0
BBK
Madem yorumda HTML tag kullanamıyorum, o zaman
http://graphics.filecorner.com/thedailydose/lll/archives/bmw-windows-sm.jpg
diyorum, başka bir şey demiyorum!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

GNU/Linux OpenBSD Kadar Güvenli Mi?

Nightwalker

Internette dolaşırken tesadüfen rastladığım makale oldukça ilginç. Makalede GNU/Linux'un neden hiçbir zaman OpenBSD kadar güvenli olamayacağı açıklanıyor. Başlıktaki iddaya önce şüpheyle yaklaşsam da savunulan tezler oldukça mantıklı gözüküyor. OpenBSD desktop uygulaması olarak belki Linux'un karşısına kolay kolay çıkamayacak. Ama sunucu hizmetlerinde... Neyse bakalım gelecek kimin olacak?

Visa&Mastercard Hacked !

anonim

İki firmanın salı günü en büyük güvenlik sızmalarından biri olarak belirttikleri olayda, bir bilgisayar korsanı toplam 8 milyon Visa ve MasterCard hesabına erişti.

Solaris 8 mi ? Yoksa FreeBSD 4.3 mu ?

anonim

Solaris 8 ve FreeBSD 4.3 işletim sistemlerini default kurulumdan sonra Nessus ile güvenlik testine tabi tuttuk. İki isletim sistemi de patch yüklenmeden test edildi ve sonuç FreeBSD daha guvenli ve sağlam.(Sundance:Default kurulum, sistem adminlerinin isi degildir. Sistem adminlerinin işi serverlardır, öyleyse serverlar default kurulmaz)

Microsoft Olası JPEG Saldırısına Karşı Araç Yayınladı

anonim

Güvenlik uzmanlarının, çok büyük bir kurtçuk saldırısının yaklaştığı öngürüsünde bulunduğu bugünlerde Microsoft JPEG işleme sistemindeki GDI kütüphanesinin açıklarını tanımlayan bir "tarayıcı alet" yayınladı.

Tarama aracı MS04-028 yaması ile birlikte yayınlandı. Bu yama JPEG imaj dosyalarının işlenmesi sırasında ortaya çıkan kritik bir açığı kapatıyor. Internet Fırtına Merkezi (The Internet Storm Center - ISC) de windows kullanıcısı olmayan kullanıcılar için bir tarayıcı yayınladı.

OpenBSD Paket Süzgeci Türkçe Kullanım Kılavuzu

anonim

PF Tcp/Ip trafiğini süzme ve ağ adres dönüşümü (NAT) sağlayan bir OpenBSD sistemidir. Bu sistemin temel ayarları ile ilgili ilk türkçe doküman yayımlandı. Söz konusu belgeye bu adresten erişilebilir.