Nasıl CV yazılır ?

0
sundance
Hepimizin hayatında "CV yazmalıyım, ne yapsam, nasıl yazsam?" dediği bir dönem olmuştur. İyi kötü herkes birilerinden formatı kapıp cv yazar, bkz. Enver Altın'ın CV'sinden benim çektiğim kopya

Fakat bir de gerçekten yaratıcı olanlarımız var ki onlar uzun süre iş aramıyor :)

Görüşler

0
malkocoglu_2
Latex bazli su ornek kullanilabilir.

www.bilgidata.com/images/cv-latex-ornek.zip

Bu ornegi kendi resume'mem icin kullandim, ciktisi oldukca guzel.

0
ether
pixelpharmacy.com [www.pixelpharmacy.com] adresinde yeterince tanıtıcı ve etkileyici bir cv mevcut.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu mu? Saçmalamayın!

parsifal

Amazon'dan Sharpen More bildiriyor...
Amazon.com'dan Ubuntu 7.04 satın alan bir kullanıcı tüm bilgilerinin silindiğinden şikayet edip, Ubuntu'nun hayatta satın aldığı en kötü oyun olduğunu belirtti.
Ürün için verdiği 0.24 $'ı çöpe attığı için üzgün olduğunu ve windows'dan fazgeçtiği için çok üzgün olduğunu belirtti.

Çıldırtan Müşteriler: Clientcopia

FZ

Adobe Türkiye

parsifal

Adobe'dan Sharpen More bildiriyor...
Bilkom Adobe Türkiye web sayfası görenleri hayretler içinde bırakıyor. One JPG© teknolojisi kullanarak hazırlanan site interaktif kullanımda çığır açıcağa benziyor.

Konu ile ilgili ismini açıklamayan bir yetkili: "Bu Web 2.0, interaktivite filan çeşitli güvenlik açıklıklarını barındıran ortamlar. Bu sebeple biz No nooo® isimli patentli teknolojimizle sitemizi bu hale getirdik. Bunu yaparken, jpg formatının bütün özellikleri sonuna kadar kullanıldı. İnanın bana aynı Jscript gibi, bunca yıldan sonra bile insanların jpg ile neler yapamayacakları hakkında net bir fikirleri yok. Beklentimiz, Ajax gibi bunun da bir standart halini alması."

3-B Tux: Hem de elle tutulabilir!

conan

İşte size güzel bir ofis ya da fazlamesai eğlencesi ;) Elle tutulabilir gözle görülebilir, katlanır, bükülür, kağıttan, kartondan 3 boyutlu tux maketi :) Evdeki, ofisteki arkadaşlarınıza GNU/Linux sevginizi bir defa daha gosterebilmeniz icin :) Yılbaşı ağacınızın tepesine de dikebilirsiniz. Haydi bakalim kim en büyüğünü yapacak! ;)

Dağarcığınıza Her Gün İki Söz

auselen

Türk Dil Kurumu, elektronik posta adresini bildiren herkese günde iki kelimeyi, anlamı ile birlikte ücretsiz olarak gönderiyor: http://tdk.org.tr

Pek güzel bir hizmet, hergün bir tebessüm garantili. Bugünkü ise bizlere bayram şekeri gibi...