Yaşamın Kıyısından...

0
parsifal
Yatağıma yatarken dedim ki: "Hadi bir de şu TV'yi açayım, seyrede seyrede uyurum. Son 1 saattir yatakta kıvranıyorum.
En sonunda dayanadım. Buyrun...

ATV'de bir program, Yaşamın Kıyısından, anladığım kadarıyla Beyoğlu civarlarında gece turlarına çıkıp ilginç haber yakalamaya çalışıyorlar.
Kavga çıkaranlar, sarhoş olanlar, polis, hastane vs. Beyoğlu ve civarında yaşayanlar için günlük görüntüler(hele birde kuş bakışı ise)...
Neyse programın sonunda Internet bölümü var.
Bu bölümde bir çoklarımızın postalarına gelen ilginç, komik vb. mpeg'ler mevcut.
İşte sigorta bu noktada atıyor...
Spiker çıktı ve "Şimdide hafta içinde elimize geçen ilginç olayların olduğu videoları yayınlıyoruz."

Arkadaşlar gelen mpeg'leri bilgisayardan oynatırken full screen yapma nezakatinde bile bulunmadan, kamerayı monitöre dayayayarak çekim yapmışlar. Arka planda monitörden yansıyanlar başlı başına bir bölüm zaten.

Demezler mi adama "Yıllarca yatırım yap, promosyonlar dağıt, yarışmalarda pırt diyene altınları göm, canlı yayın araçları al falan yap filan yap, ama capture teknolojisini unut.
Geçtim capture'ı zaten görüntü dijital, yayına montaj yapamıyormusun???

Kıçı kırık video clip cd'si yaparken bile kalitesine dikkat eden ben ve benim gibiler mi hasta, yoksa "vatandaşa böyle yedirirken kasmaya ne gerek var" diyen TV Programını hazırlayanlar mı??? RTÜK'ün bu gibi olaylara da ceza getirmesi gerekir. "Yayınımız Türk Aile yapısını, gelenek, göreneklerimizi ve en önemlisi de göz zevkimizi bozduğundan 5 yıl boyunca kapatılmıştır." Temiz ve ilkeli yayın için 1 gün karanlık TV eylemi!!!

Son Söz: Siz siz olun gece yatarken Discovery Channel, National Geographic ve Kanal E dışında bir kanal seyretmeyin. (kablo olanlara ek: FTV. TV kartı olanlara ek: Cine 5 ve Teleon yayınları)

Görüşler

0
SHiBuMi
Bu ara TRT bol bol II.Dünya Savaşı belgeseli gösteriyor özellikle Amerikalıların propaganda için Japonlar hakkında çekip sinemalarda yayınlattığı filmler çok komik tamamen beyin yıkama, bir dönemin tarihi belgeleri işte :)

FTV'nin kazara altyazılarını okursan bahsettiğin göz zevkini bozma cezasına türkçeyi katletmeyi de ekleyebilirsin.
0
mambo
Sen takma bunları kafana nasılsa onlar bize iğrenç programlarını geçirmeye, bizde onları seyretmeye alışmışız bir kısır döngüdür gidiyor.
Elbet bitecek bu kabus ama biz görürmüyüz bilmem gece tv seyrederek uyumak istiyenlere ise benim tavsiyem kesinlikle Kanal E (cnbc-e) yada nbc de yayinlanan GIGA programı elemanlar orda half life counter strike vb. oynuyolar seyrediyosun baya zevkli oluyor
0
anonim
sux i$te tek kelime ile.
trt2 ve 3te de 2 tane salak herif bide spiker cikiyor anlatiyor devamli yerli yersiz angut bilgisayar yeniliklerini. en az 1 senelik program heralde.
cnbce de izlenebilir:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Çamaşır makinanızı Linux'a terfi ettirin !

anonim

Fosfatsız, 30-90 derecede çamaşır yıkama işlemleriniz de makinanız için ideal çözüm şimdi 7 kg.lık ambalajda :)
http://www.roesch-swiss.ch/en/detergent/L-neu!LinuxVollwaschmittel.htm

Fazlamesai.Net TV stüdyosundaki SİNEK vahşeti...

anonim

Geçen Çarşamba ilgiyle ve merakla beklediğimiz Fazlamesai.Net TV programının yeni bir bölümü yayınlandı. Önceden Boran Bey'in Emre bey'e sataşmaları (sen mcedit kullan, sen mozilla 1.0'sın, aloo sana pas attık ama heba oldu...) hoş anlar yaşatıyordu ama bu hafta olanların yanından bile geçmiyordu...

KURTULDUK!!!!!!!!!!!!!!

anonim

- Ne , insanlardan para mı almalıyım fikirlerimi dinleyip anlamaya çalışacak vakti bana ayırdıkları için , efendim , aylık hazırladığım sayfa başına 200 dolar mı vereceksiniz ,anlamadım , fikirlerimi sınırsız olarak sunabilme yetkisine mi sahibim , hmmmm , bunu düşünmem lazım , pardon şirket ne demiştiniz , marvel comics mi , tamam teşekkürler... iyigünler...

( Marvel Comics tarihi bir karar vererek kamunun çizgiromanları sansürleme ünitesi olan ve her derginin üzerinde onayını taşımadıkça ahlakdışı ilan edildiği Comics-Code ' dan ayrıldı . Hak ettiğimiz güzel yarınlara çok fazla kalmadı {en azından insanın evrim sürecine oranlandığında}.)

yzai okyun

parsifal

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Bakın siz de başardınız!

Vah Aycell

butch

Aylar önce Türk Telekom'un konuyla en ufak ilgisi olmayan bazı çalışanlarına Web Tasarımı öğrenmeleri konusunda talimat verdiğini sağlam kaynaklardan duymuştum. Acaba ne yapacaklar diye merak ederken Türk Telekom'un bazı işlerini bu çalışanların yaptığı öğrendim.
Bugün de bir şanssızlık sonucu www.aycell.com.tr ile tanıştım. Durum vahim. Benzer bir uygulamanın sonucu olduğunu tahmin ediyorum. Kendi gözlerinizle bir görün.
Henüz reklamcılık konusunda bünyelerinde eleman yetiştirememiş olacaklar ki televizyon reklamları hayli iyi, ama uzun sürmez herhalde...