Mandrake & Mandrake

0
julyano
Fransız mahkemleri Linux dağıtıcısı Mandrake Soft ' u Mandrake isminin mülkiyet haklarından dolayı dava eden Amerikalı Hearst Holding ve King Features Sendikası lehine karar verdi.
Devamı: www.netkonomi.com
Kaynak: cnet news.com

Görüşler

0
yuxel
http://slashdot.org/article.pl?sid=04/02/19/180217&mode=thread
http://www.weblmi.com/news_store/2004_02_16_Mandrake_devra_chang_47/News_view
http://www.mandrakesoft.com/company/investors/newsletter/sn040214
0
cayfer
Hiç önemli değil...

Lindows'un da adının (sanırım) Hollanda'da kullanılması aleyhine karar verildi. Onlar da "Lin---" (Lin-dash) dedler. Buna da LinDrake derler konu kapanır.

Dünya bir gün küçük hesaplar yapan küçük insanlardan arınacak ama ne zaman?
0
realist
Dünya hiç bir zaman ürününe isim bulmaktan aciz fırsatçılardan arınamayacak.
0
alper
Open source C++ GUI Framework wxWindows da wxWidgets olmus

After a polite request from Microsoft, and a lot of thought on our part, we have decided to change the project's name to wxWidgets

http://www.wxwidgets.org/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ideefixe.com`dan örnek kampanya

sundance

Artvin'de bir ortaokulda öğrencilerine Halide Edip, Reşat Nuri, Tarık Buğra, Yaşar Kemal ve John Steinbeck'in eserlerini tavsiye eden öğretmenlerin tayini çıkıyor ve maaşlarına el konuluyor.

Söz konusu yazarlar hakkındaki iddialar vesaire için www.ideefixe.com Fikri sabit köşesi söylenebilecek herşeyi en güzel haliyle söylemiş. Dahası sakıncalı bulunan kitaplar arasındaki Çalıkuşu`nu söz konusu salaklıktan mağdur olan öğrencilere bedava olarak gönderiyorlar.

Bizse burada Internet kültüründen, zihniyetlerin değişmesinden sözediyoruz...

The Codebreakers: BBC'den Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Belgeseli

FZ

BBC tarafından hazırlanan ve açık kaynak ile özgür yazılım dünyasına ışık tutmayı hedefleyen The Codebreakers Mayıs ayında yayınlanmıştı.

İki bölümlük belgeselin 40 dakikalık bir sürümü OGG (90MB), WMV (60MB), M4V (225MB) veya DVD ISO torrent (1.5GB) olarak indirmek mümkün.

10 yıl önce bugün...

dcc

Hafızanızı bir yoklayın bakalım... 10 yıl önce bugün, 29 Nisan 1994'te hangi büyük firmanın iflas ettiğini hatırlayabilecek misiniz?

Enixma'nın Şubat Sayısı Çıktı

erika

Dergiyi http://www.enixma.org adresinden indirebilirsiniz.

Her şeyden önce Çatalhöyük vardı!

sefalet

Picasso sergisini ulusal hezeyan haline getiren bizler (iyi ki de öyle oldu) şimdi bir o kadar önemli bir başka sergiyi İstanbul'da görme şansına sahibiz.Çatalhöyük kazılarından çıkan önemli eserler Yapı Kredi Vedat Nedim Tör Müzesi'nde sergilenmeye başlandı.